Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai šen, pomidorai ten

QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 04, 13:16)
Turbut  smile.gif  Gavau is Astos ir G, bet va *Aukse* zino net is kur pav. kiles  bigsmile.gif , gal papasakos.
*Aukse*, tai matyt musu su taviskiu vyru skoniai panasus, man irgi su rugstele labiausiai tinka, bet nebrokyju nei vieno ir kitokio skonio  ax.gif  Tai reikes du auginti tokius  4u.gif

Is Astos ir as pernai gavau situos gerius ir auginau, tai va tokios ir zinios. O del istorijos avietiniu, tai gal Asta pati nores papasakoti smile.gif

As dabar labiausiai pergyvenu,kad mano daigai like nesugalvotu numirti g.gif Pakedenau zemes jiems, kam truko dregmes-paliejau, siltnamyje stoviniuoja dezese. Nebutu cia tokie salti rytai pastarasias pora dienu, tai nebuciau sukusi galvos ir nesusi i siltnami juos, o taip, tai isildavo tik po pietu, del poros valandu nenesiau. O stovejo nesildomam kambaryje. Na tikiuosi,kad viskas bus gerai. Laukiu jau rytdienos,kad galeciau per nakti palikti juos siltnamyje ir nereiktu man tampyti dezes.
Atsakyti
arba pikiuojat, arba su dėžėm lakstot, arba pasislėpę skinat, kad tyla temoj g.gif

maniškiai po šios nakties liūdnoki, jaučiu per šalta buvo- palikau ant palangės darbe, blin. Bet atsigaus, dabar saulė plieskia, patrauksiu tolyn po darbo, tegu pabus biski toliau nuo lango. Nors jei nebešals- jiem sveikiau arčiau...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 05, 12:44)
arba pikiuojat, arba su dėžėm lakstot, arba pasislėpę skinat, kad tyla temoj g.gif

maniškiai po šios nakties liūdnoki, jaučiu per šalta buvo- palikau ant palangės darbe, blin. Bet atsigaus, dabar saulė plieskia, patrauksiu tolyn po darbo, tegu pabus  biski toliau nuo lango. Nors jei nebešals- jiem sveikiau arčiau...

Vakar vakare pikiavom, ir tai dar liko doh.gif O grįžusi eisiu palakstyti su dėžėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 05, 11:44)

maniškiai po šios nakties liūdnoki, jaučiu per šalta buvo- palikau ant palangės darbe, blin. Bet atsigaus, dabar saulė plieskia, patrauksiu tolyn po darbo, tegu pabus  biski toliau nuo lango. Nors jei nebešals- jiem sveikiau arčiau...

Viskas išpikiuota,laukiu kada pradės augti kiti lapeliai.Nešiojau pradžioje į šiltnamį,bet nusprendžiau kad per šalta jiems,nes išnešu ryta prieš darbą,kai būna keli laipsniai plius .Pradėjo jie ne augti ,o trauktis..Tupi dabar ant palangių ir šalia jų,lyg ir vaizdas gerėja,bet jau taip lėtai.Pernai manau perliejau ir didžiają dali numarinau,tai šiemet ugdau valią blush2.gif pažiūriu,pasukinėju,trenkiu sau per nagus ir einu kitų darbų dirbti,kad tik nesugalvočiau,kad jiems per sausa.
Atsakyti
Mano dar yra nepikuotų blink.gif O šiaip sakiau reik su svogūnų lukštų antpilu paliet kitus, nes tokie susitraukę g.gif
Atsakyti
Pasiziuriu i savo daigus, nu tokie maziukai man jie atrodo unsure.gif Pernai tikrai tokiu metu didesni buvo, o kai prisimenu, kad balandzio 25 ,berods, i siltnami medzius sodinau, tai vis susimastau, kad symet jie tikrai nespes uzaugti g.gif Pernai prima partija sejau vasario 28, antra kovo 20d., tai tuos kovinius i siltnami , neskubant, iki geguzes 6d. visus persodinau, tikrai nemazi daigai buvo, dabar sutraukos kazkokie. Bet paskaitau, kad kitos dar tikru lapeliu laukia, kazkiek apsiraminu, ar spes uzaugti? Derlius tai ryskiai veluos. O as dar pasejau kelis praeita sekmadieni, islinde visi, dar taip pat be tikru lapeliu, sitie turbut prades dereti rudeni biggrin.gif
Vienas tooooks nevykes, Izumrudnoje jabloko, stovi vietoj, vos matosi is po zemiu, bet tik viena daiga teturiu, vis gailiu mesti, pasiziuriu i ji ,o jis ne mm nepaaugo, antra savaite toks pat. Bet lapukai( jei butu galima taip pavadinti) zali, nenudziuves, kazi ,kaip su juo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 05, 13:10)
Vienas tooooks nevykes, Izumrudnoje jabloko, stovi vietoj, vos matosi is po zemiu, bet tik viena daiga teturiu, vis gailiu mesti, pasiziuriu i ji ,o jis ne mm nepaaugo, antra savaite toks pat. Bet lapukai( jei butu galima taip pavadinti) zali, nenudziuves, kazi ,kaip su juo bus  g.gif

O, likimo drauge biggrin.gif mano ir izumrudnoje jabloko pats maziausias is visu, net tu, kur gerokai veliau sejau. Isdygo is 3 vienas su galva, islaisvinant liko su vienu skilcialapiu, augti nenorejo nekaip, o dar ir dukra dvimete ji globoja, kaip atranda tarp kitu butent sita, nezinau, ir tada nesioja, gal kad maziausias:-) persodinau vakar i didesni inda, tai dukra sugebejo ji perlieti, dabar pluduriuoja siltnamyje, laukiu kol uzmigs eisiu gelbeti nabageli biggrin.gif
Kadangi tik pries pora dienu uzdenge siltnami, tai tik dvi dienas nesioju, bet skirtumas akivaizdus, gal ir tik ispikuotus reiktu isnesti prie kompanijos g.gif
Atsakyti
Pas mane panašiai su pomidorais, stovi su dviem tikrais lapeliai kaip įkalti nei pirmyn, nei atgal. Palaisčiau ką tik su kiaušinių lukštais ir trąšų, užkniso laukti, kada jie nustos spyriotis. Bet gal čia taip tik atrpodo, kai kovas ir balandi, palyginus, kad ir pernai metais, toks šiltas g.gif
Izumrudai pas mane tokie kaip ir visi su dvejais tikrais lapeliais. Meskit lauk tuos izumrudus, gal sėkla mano kokia netikusi pasitaikė g.gif , atlaiskit ax.gif Pomikais gal neužmėtysit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 balandžio 2014 - 17:11
šiemet šiltnamy tiesiai į dirvožemį sėjau Medovyj spas ( ačiū Saintlinai wub.gif ), Orlynyj kliuv, Moskovskij ultraskorospelyj ir Raudonkepuraitę. Tiek pernai, tiek šiemet tikrieji lapeliai pasirodė pirmom balandžio dienom. Artimiausiu laiku išpikuosiu ir jau šie toliau ir augs šiltnamy.
Atsakyti
visi dirba, nieks nebesneka smile.gif.... o man siandien nelabai darbinga diena buvo blush2.gif bet bent jau i paroda spejau nulekti, kol sveikata nepavede blush2.gif
Kadangi nieko naudingo nenuveikiau, tai bent su fotiku ramiai pasivaiksciuojau biggrin.gif
[attachmentid=231750]
[attachmentid=231751]

P.S. rytoj, jei atsigausiu, planavau jau pora pomidoru pasodinti i zeme, per daug turiu, tai paeksperimentuosiu biggrin.gif
Atsakyti
tany grazus vaizdai wub.gif

Pirma kart auginu betaliuxs ,ar reikia jam pazastis iskabyt ar palikt taip kaip yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 04 05, 18:33)
tany grazus vaizdai wub.gif

Pirma kart auginu betaliuxs ,ar reikia jam pazastis iskabyt ar palikt taip kaip yra? smile.gif

Aciu blush2.gif

ziurint kur auginsi, jei zemej, tai palikt, tik nebent palei zeme vis vien pasalinciau... bet as auginu dezej, tai skabau visas(palieku tik 2 stebus), nes neismaitins daug... be to greiciau bus, kuo ju maziau smile.gif
Atsakyti