Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

AgnesBelle, man labai gražu! Ir SVEIKINU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 06, 21:27)
Labu smile.gif aš trumpam biggrin.gif
Nors čia turbūt nulinčiuos mane biggrin.gif Ai...

Kokia žavinga nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia graži nėštukė. Viskas labai gražu. Tik rankinė blizganti nelabai. Geriau būtų verstos odos.
Atsakyti
AgnessBelle sveikinimai 4u.gif Derinukas puikus wub.gif
Atsakyti
man negrazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 04, 10:08)
Penktadieniui mirksiukas.gif

patiko, ypac batukai thumbup.gif

Erszebeth, irgi patiko, tik apyranke nuimciau rolleyes.gif

QUOTE(olgunia_2006 @ 2014 04 05, 19:37)
As tai vis ta pati nesioju, paciai neidomu  g.gif dukriukas su geresniu idomesniu derinuku  biggrin.gif

graziai abidvi atrodot thumbup.gif rysku, pavasariska

AgnessBelle, wub.gif nestuke.gif stilinga nestuke
Atsakyti
Ačiū visoms smile.gif ir sakykit kaip yra, nesigailekit vien dėl to, kad su pilvuku biggrin.gif
Atsakyti
Agness wub.gif thumbup.gif

Mano šeštadienio trumpai išeigai smile.gif ...laukui panaudotas buvo tas pats beige paltukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 07 balandžio 2014 - 12:32
QUOTE(olgunia_2006 @ 2014 04 05, 16:36)
labukas,
siandieninis musu

Mirgu margu - perdaug skirtingų spalvų, atrodo, kad nelabai ką ir derinote. Iki pusės visai gražu (smėlinis paltukas ir mėlynas megztins + saulės akiniai). Bet margi džinsai ir raudona rankinė išdarko visą įvaizdį.
Manau gražiai derėtų juodos (o gal ir pilkos) kelnės ir neutrali rankinė, galbūt juoda arba kaip tik turinti kažkokį panašaus mėlynumo kaip jūsų megztinis akcentą.
Atsakyti
Patranka, jūs man kuo tolyn tuo gražyn. puikus derinys plaukai kaip jus puošia irgi nail.gif

Agness irgi patiko, išskyrus rankinę. nestuke.gif daug + duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 04, 09:08)
Penktadieniui mirksiukas.gif

Man labiausiai patinka jūsų derinio viršutinė dalis - šalikas + megztinis, gražiai spalvos dera ir pats šalikėlis man labai gražus. Batai čia teoriškai lyg irgi dera, bet atrodo norėtųsi kažko elegantiškesnio... Iš jūsų ankstesnio derinuko man labai gražiai atrodė tos smėlinės balerinos su džinsais.
Papildyta:
[quote=Mrs. Patranka,2014 04 07, 12:32]
Agness wub.gif thumbup.gif

Mano šeštadienio trumpai išeigai smile.gif ...laukui panaudotas buvo tas pats beige paltukas ax.gif

[/quote

Jums tinka palaidi plaukai, surišti jus sendina ir veidą daro labai jau griežtą.
O derinuke, manau, viskas suderinta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 06, 21:27)
Labu smile.gif aš trumpam biggrin.gif
Nors čia turbūt nulinčiuos mane biggrin.gif Ai...
[img][/img]

Rankinė man visiškai nepatinka, o sportiniai bateliai irgi šiaip sau... keisčiau į kokius mokasinų tipo batelius, "laivelius", vienu žodžiu kažką truputėlį elegantiškesnio.
Visa kita, manau,derėjimo ribose smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 04 04, 18:20)
Aš ne batų, o to paltuko norėčiau  smile.gif Patiko Patrankos  thumbup.gif

Seniai rodžiausi, tai ta proga, kad išmėginau naujus fotoaparato nustatymus  blush2.gif

[img][/img]

Man tai iš šito derinuko labiausiai patinka pėdkelnės biggrin.gif
Šiaip tai turbūt visiškai ne mano stilius...
Man jis toks nuobodus, senoviškas, net apskritai kyla klausimas arčia iš viso kas nors buvo derinta....
Atsakyti
AgnessBelle, perfect 4u.gif Nieko keist nenoreciau 4u.gif

Ir Patranka si karta pakomentuot norisi- super thumbup.gif

Del Olgunios nederanciu spalvu nusisnekat lotuliukas.gif Viskas ten dera, netgi atrakcionu spalva biggrin.gif

Atsakyti