Pritariu, kad surišti plaukai, sklastymas per vidurį daro griežtą ir sendina.
Mrs. Patranka, stilingai atrodot
AgnessBelle, sveikinu
Jus pilvukas tikrai puošia! O derinukas toks fancy
Visai nieko, tik rankinė man nelabai
O aš vakar pabandžiau sijoną

AgnessBelle, sveikinu

Paskutinis kose kazkokia.
Dėkui,komentavusioms mano šeštadienio derinį...ačiū
...net,kad Jūs žinotumėte,kaip man jis nepatiko,nes sudėti buvo 6 deriniai,nebuvo nuotaikos,viską mečiau ir kas papuolė po ranka užsidėjau ir tik ėjau out,nes buvau prašoma,o plaukai visai košmaras
QUOTE(Prestige @ 2014 04 07, 13:25)
Man viskas neblogai, išskyrus tą mėlyną daiktą ant kaklo, nematau ar ten vėrinys kažkoks ar skarelės. O kad visas derinys atrodytų gyvesnis rinkčiausi ryškią skarelę, gražiausia būtų raudona, geltona ar mėlyna - kurią nors ir plunksnų, esančių sijono piešinyje, spalvų. O gal net ir net ir kelias skareles, pvz mėlyna ir raudona.
Dar toks pastebėjimas - vien tik balti marškiniai su tamsiu sijonu atrodo truputėlį mokykliškai, pavyzdžiui, ten, kur su ploščiuku man daug gražiau atrodo. Šiaip būtų galima pagalvoti baltus marškinukus pakeisti kokiais nors spalvotais, kad ir raudonais. Arba marškinukus keisti į kokį nors laisvai krentantį ir nelabai storą megztinuką, kurį būtų galima sukišti į sijoną, tada atrodytų šiek tiek laisvesnis stilius nei balti marškiniai.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 07, 13:32)
Mano šeštadienio trumpai išeigai
...laukui panaudotas buvo tas pats beige paltukas 
Gaiviai, svieziai, kaip pavasarinis agurkas.
QUOTE(Prestige @ 2014 04 07, 14:25)
Visas derinys su cinkeliu, bet jau tase tai sitaip viska numusa, subanalina, salin ja.
QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 06, 22:27)
Labu
aš trumpam
Nors čia turbūt nulinčiuos mane
Ai...
Nors čia turbūt nulinčiuos mane
puikiai! tikrai, nemeluoju
Mrs, uch kokia jus
Prestige, ne ne visai cia ne kose
QUOTE(Driade @ 2014 04 07, 14:35)
Ačiū už tokį išsamų komentarą ir patarimus!

Turėjau šalikėlį, bet ant paltuko, kad nebūtų šalta kaklui
Aha, apie kitokį viršų aš irgi pagalvojau, na, bet paliksiu ateičiai
QUOTE(linamog @ 2014 04 07, 14:39)
Visas derinys su cinkeliu, bet jau tase tai sitaip viska numusa, subanalina, salin ja.
Ačiū!
Taip, kitos rankinės pavasariui tikrai reikia, bet visai nėra noro vaikščioti po parduotuves
Carinaa25, dėkoju!
Mrs. Patranka visi derinukai giriami
Prestige mergaiciuke
(gal pakeisciau marskinukus i megstuka)
AgnessBelle nestuke
rankinei ne 
Olgunia su dukryte
viskas ten liuks
Prestige mergaiciuke
AgnessBelle nestuke
Olgunia su dukryte
AgnessBelle
sveikinu dar syki
rankine cia man taip dera, atrodo atsispindi Tavo vidinis svytejimas joje, sviesk ! liemene ir svarkas - tobula, dryziai ir raudona irgi. Labai Cool Mama
Mrs Patranka, nepatiko
Pigiai visuma atrodo, man negrazu toks apsirengimas, ypac, out einant, kai 29+ metu
Prestige, man irgi ne kose, o mergaitiska, pati tokia dailute, dar tik zengianti i gyvenimo platybes. grazu, lb puikus aksesuaras, spalvos, gerai, kad daug ju
Papildyta:
na, jei jis Tau irgi nepatiko, tai tada, gal, nesiskaito, kaip nepavykes, nes taip jau gavosi
buna tokiu dienu visiems
Mrs Patranka, nepatiko
Prestige, man irgi ne kose, o mergaitiska, pati tokia dailute, dar tik zengianti i gyvenimo platybes. grazu, lb puikus aksesuaras, spalvos, gerai, kad daug ju
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 07, 11:35)
Dėkui,komentavusioms mano šeštadienio derinį...ačiū
...net,kad Jūs žinotumėte,kaip man jis nepatiko,nes sudėti buvo 6 deriniai,nebuvo nuotaikos,viską mečiau ir kas papuolė po ranka užsidėjau ir tik ėjau out,nes buvau prašoma,o plaukai visai košmaras

na, jei jis Tau irgi nepatiko, tai tada, gal, nesiskaito, kaip nepavykes, nes taip jau gavosi