Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Patranka, kokia graži thumbup.gif
Pritariu, kad surišti plaukai, sklastymas per vidurį daro griežtą ir sendina.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 07, 13:32)

Gražuolė, ir derinys , aišku, gražuolis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 07 balandžio 2014 - 13:28
Mrs. Patranka, stilingai atrodot smile.gif
AgnessBelle, sveikinu wub.gif Jus pilvukas tikrai puošia! O derinukas toks fancy biggrin.gif Visai nieko, tik rankinė man nelabai 4u.gif

O aš vakar pabandžiau sijoną smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paskutinis kose kazkokia.
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2014 04 07, 14:28)
Paskutinis kose kazkokia.

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui,komentavusioms mano šeštadienio derinį...ačiū smile.gif ...net,kad Jūs žinotumėte,kaip man jis nepatiko,nes sudėti buvo 6 deriniai,nebuvo nuotaikos,viską mečiau ir kas papuolė po ranka užsidėjau ir tik ėjau out,nes buvau prašoma,o plaukai visai košmaras doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2014 04 07, 13:25)

Man viskas neblogai, išskyrus tą mėlyną daiktą ant kaklo, nematau ar ten vėrinys kažkoks ar skarelės. O kad visas derinys atrodytų gyvesnis rinkčiausi ryškią skarelę, gražiausia būtų raudona, geltona ar mėlyna - kurią nors ir plunksnų, esančių sijono piešinyje, spalvų. O gal net ir net ir kelias skareles, pvz mėlyna ir raudona.

Dar toks pastebėjimas - vien tik balti marškiniai su tamsiu sijonu atrodo truputėlį mokykliškai, pavyzdžiui, ten, kur su ploščiuku man daug gražiau atrodo. Šiaip būtų galima pagalvoti baltus marškinukus pakeisti kokiais nors spalvotais, kad ir raudonais. Arba marškinukus keisti į kokį nors laisvai krentantį ir nelabai storą megztinuką, kurį būtų galima sukišti į sijoną, tada atrodytų šiek tiek laisvesnis stilius nei balti marškiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Driade: 07 balandžio 2014 - 13:42
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 07, 13:32)
Mano šeštadienio trumpai išeigai smile.gif ...laukui panaudotas buvo tas pats beige paltukas ax.gif

Gaiviai, svieziai, kaip pavasarinis agurkas. biggrin.gif Kirpima, plauku spalva ir kritima labai giriu.
QUOTE(Prestige @ 2014 04 07, 14:25)

Visas derinys su cinkeliu, bet jau tase tai sitaip viska numusa, subanalina, salin ja.
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 06, 22:27)
Labu smile.gif aš trumpam biggrin.gif
Nors čia turbūt nulinčiuos mane biggrin.gif Ai...

puikiai! tikrai, nemeluoju biggrin.gif tik rankine man ne prie sirdies, bet ka daba ... blush2.gif

Mrs, uch kokia jus wub.gif , graziai! tie bateliai jau varo mane is proto, reikia ir man ju mirksiukas.gif

Prestige, ne ne visai cia ne kose mirksiukas.gif saunus, mergaitiskas derinys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2014 04 07, 14:35)

Ačiū už tokį išsamų komentarą ir patarimus! 4u.gif O ant kaklo vėrinys su plunksnomis smile.gif (specialiai dėl sijono nederinau, tik vėliau pamačiau sutapimą)
user posted image
Turėjau šalikėlį, bet ant paltuko, kad nebūtų šalta kaklui smile.gif
Aha, apie kitokį viršų aš irgi pagalvojau, na, bet paliksiu ateičiai smile.gif šį kartą norėjau ko nors gaivaus ir šviesaus smile.gif

QUOTE(linamog @ 2014 04 07, 14:39)
Visas derinys su cinkeliu, bet jau tase tai sitaip viska numusa, subanalina, salin ja.

Ačiū! 4u.gif
Taip, kitos rankinės pavasariui tikrai reikia, bet visai nėra noro vaikščioti po parduotuves blush2.gif biggrin.gif

Carinaa25, dėkoju! 4u.gif
Atsakyti
Mrs. Patranka visi derinukai giriami thumbup.gif

Prestige mergaiciuke wub.gif (gal pakeisciau marskinukus i megstuka) 4u.gif

AgnessBelle nestuke wub.gif rankinei ne mirksiukas.gif

Olgunia su dukryte thumbup.gif viskas ten liuks 4u.gif
Atsakyti
AgnessBelle wub.gif sveikinu dar syki friends.gif rankine cia man taip dera, atrodo atsispindi Tavo vidinis svytejimas joje, sviesk ! liemene ir svarkas - tobula, dryziai ir raudona irgi. Labai Cool Mama wub.gif

Mrs Patranka, nepatiko 4u.gif Pigiai visuma atrodo, man negrazu toks apsirengimas, ypac, out einant, kai 29+ metu

Prestige, man irgi ne kose, o mergaitiska, pati tokia dailute, dar tik zengianti i gyvenimo platybes. grazu, lb puikus aksesuaras, spalvos, gerai, kad daug ju wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 07, 11:35)
Dėkui,komentavusioms mano šeštadienio derinį...ačiū smile.gif ...net,kad Jūs žinotumėte,kaip man jis nepatiko,nes sudėti buvo 6 deriniai,nebuvo nuotaikos,viską mečiau ir kas papuolė po ranka užsidėjau ir tik ėjau out,nes buvau prašoma,o plaukai visai košmaras doh.gif  biggrin.gif

na, jei jis Tau irgi nepatiko, tai tada, gal, nesiskaito, kaip nepavykes, nes taip jau gavosi 4u.gif buna tokiu dienu visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 07 balandžio 2014 - 14:39