Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 12, 23:12)
Skrilius vinis wub.gif
Tik sijonas,daugiau nieko,ilgaauliai "pradangina" kojas smile.gif

realybej 10 centimetru koju matosi unsure.gif

sijonas dekoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 12, 20:31)

geriau butu nesimate blush2.gif dabar nebe toks haute couture, bet vistiek lb gerai
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 12, 23:33)
geriau butu nesimate  blush2.gif  dabar nebe toks haute couture, bet vistiek lb gerai

as norejau , jog matytusi kojytes laisvuose batuose... jei butu buve priglude tada geriau nesimato.. o dabar sijonas platus, batai platus smile.gif) ir tas gabalelis kojytes matosi smile.gif)))

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 12, 21:31)

sijonas dekoja biggrin.gif

g.gif blink.gif ...nematau...bet jai jau taip,ir pačiai gerai,spaudžiu leteną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 13, 00:31)
g.gif  blink.gif ...nematau...bet jai jau taip,ir pačiai gerai,spaudžiu leteną 4u.gif

gal pakudau wub.gif pakrito, gal fotografavimo aukstis, gal ...kai klubais lingavau ir matesi tos kojos... visko gali buti...
sijono kurejas lygiai taip pat pristate sijona ... su vos vos matomom kojom. taigi gedos niekam neuztraukiau biggrin.gif

ranka ranka, ne letena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 13 balandžio 2014 - 00:10
...sygyta,bele pačiai mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 13, 01:16)
...sygyta,bele pačiai mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

I know I know 4u.gif
Atsakyti
Agness tobulai ,nu negaliu atsigrozeti...Ne todel,kad nestuke,tavo stilius man nerealus!!

SygytaBendras vaizdas-grazus,bet man jau per didele makalyne tas suniukas,skarele,ir sijonas idomaus kirpimo...Atskirai daiktai tikri grazus...
Atsakyti
Sygytos - puikus derinys. Nerandu prie ko prikibti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 12, 20:55)
Aš tada savo imesiu smile.gif nieko ypatingo, ale kad tylu labai biggrin.gif

Labai gražiai atrodot, skrybėlė deriny tokia netikėta ir labai su cinkeliu 4u.gif

QUOTE(sygyta @ 2014 04 12, 22:05)
savaitgalinis...
is arciau

Be galo gražu. Sijonas ir batai nuostabūs, viskas taip išlaikyta ir vientisa. 4u.gif
Atsakyti
Sygyta, tobulai!! bigsmile.gif ir pati kokia graži bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Agnes, kaip visada thumbup.gif

sygyta irgi lius, tik batu gal kitokiu noretusi, sitie man gruboki atrodo ax.gif Is kur megztukas? g.gif Mano silpnybe aplikacijos su gyvunais ax.gif
Atsakyti