Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Liomi nepatiko,nes labai negražiai rankovės yra,manketai išsitampę ar elementariai per didelės....
Atsakyti
Visos trys damos patiko hi.gif
Atsakyti
Man tai kaip tik tie liomi mankietai patinka, kad laisvi, o ne aptempti biggrin.gif
Atsakyti
Liomi, yummy yummy! wub.gif viskas labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Aciu Jums, dekoju, malonu friends.gif hi.gif

Angelinka, kokia Tu man gera aciuks.gif

Raudoni bateliai, pasizodziuotoja bigsmile.gif as irgi pasimokinau is buvimo gera, be salygu. Truko 30 metu, sie mokslai.

Ai, mergyt, del plauku - kai nukirpo, as neatsigavau pora men, ilgejausi garbanu savo. O paskiau atsikvosejau ir pradejau veikti - vitaminai, tepiau aliejais, kasnakt, atrode lb nekaip, bet ataugo daug, tikrai. Nebedazau, bet zmones paklausia ar tai ombre. Saulele, aliejai labai padeda, as ismeciau ir nebeieskau jokiu stebuklu - ju nera, o kaip as tikejau jais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 14 balandžio 2014 - 00:53
AgnessBelle grazu, fainas skrybeliokas smile.gif

Sygyta ir sijonas ir megztukas ir skarute wub.gif bet viskas kartu man kazkaip per daug, keisciau palaidinuke arba skarute smile.gif

Liomi smagus derinukas, palaidines burbuliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 12, 21:05)
savaitgalinis...
<...>

Sijonas Piekautaitės ar pasirodė? ax.gif Skara kokia pavasarinė wub.gif
QUOTE(liomi @ 2014 04 13, 14:17)
Kukliai sventinis, siandieninis.
<...>

Palaidinė nelabai patiko, jeia tvirai, bet bendro vaizdo nesugadino smile.gif Tinka pačiai toks stilius smile.gif
Atsakyti
Agness, jus Tobula wub.gif neina akiu atitraukti nuo jusu wub.gif isskirtine moteris wub.gif

Sygyta, sijonui ir as savo meile siunciu wub.gif man nekliuna niekas, labai stilingai ... nieko naujo nepasakysiu, senai jumis zaviuosi wub.gif

Liomi , nezinau si karta ... g.gif , rodos gerai, paskui vel pargrizau ir kazkas kliuna... as jau pasiilgau jusu kitokiu deriniu, tu tikru liomisku... na betkokiu atvejau BUCKIS, patinkat jus man, pati tai zinot mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 14, 01:47)
Ai, mergyt, del plauku -  kai nukirpo, as neatsigavau pora men, ilgejausi garbanu savo. O paskiau atsikvosejau ir pradejau veikti - vitaminai, tepiau aliejais, kasnakt, atrode lb nekaip, bet ataugo daug, tikrai. Nebedazau, bet zmones paklausia ar tai ombre. Saulele, aliejai labai padeda, as ismeciau ir nebeieskau jokiu stebuklu - ju nera, o kaip as tikejau jais  biggrin.gif

sorry už off topic ax.gif
plaukai - mano didžiausias galvos skausmas doh.gif biggrin.gif norėčiau nedažyt, nes nuo to šviesinimo triušta belenkaip, nepaisant visų priemonių ir priežiūrų, bet... 1. kai bandžiau atsiaugint ir gerus metus iškentėjau nedažius, visi klausinėjo ar nesergu, nes mano natūrali spalva man neitin tinka 2. pražilau doh.gif
Aliejus naudoju (arganų, alyvuogių, kokosų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 12, 20:55)

Aš tada savo imesiu smile.gif nieko ypatingo, ale kad tylu labai biggrin.gif

wub.gif puikiai, ypac batai patiko rolleyes.gif

Sygyta, sijonas keistas rolleyes.gif skara labai graži

QUOTE(liomi @ 2014 04 13, 15:17)
Kukliai sventinis, siandieninis.

bigsmile.gif koks smagus, taskiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 14, 01:47)
Aciu Jums, dekoju, malonu friends.gif hi.gif

Angelinka, kokia Tu man gera aciuks.gif

Raudoni bateliai, pasizodziuotoja  bigsmile.gif as irgi pasimokinau is buvimo gera, be salygu. Truko 30 metu, sie mokslai.

Ai, mergyt, del plauku -  kai nukirpo, as neatsigavau pora men, ilgejausi garbanu savo. O paskiau atsikvosejau ir pradejau veikti - vitaminai, tepiau aliejais, kasnakt, atrode lb nekaip, bet ataugo daug, tikrai. Nebedazau, bet zmones paklausia ar tai ombre. Saulele, aliejai labai padeda, as ismeciau ir nebeieskau jokiu stebuklu - ju nera, o kaip as tikejau jais  biggrin.gif

Liomi off topic(nors gal i ne,nes tavo plaukai visalaik buvo ryski tavo stiliaus ir deriniu detale tongue.gif ),kas buvo plaukuciams?Per daug nukirpo kirpeja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 14 balandžio 2014 - 14:13
Angelinka, aciu Tau, sirdele xxx

Nukirpo man kokiu 20 cm. Oh my, kaip baisu buvo man, tada. Is ilgu bangu liko vos kakla prisidengt, nes plaukai buvo lb nusilpe. As net sakiau - uzkalbejo kazkas, nors netikiu jokiom magijom biggrin.gif Kai praejo sokas, pradejau tept tept ir stai per 6 men paaugo kokiu 10 cm, as zinau, cia normalu, bet mano lb sunkiai auga. Kadangi, ji daze, nukirpus, balayage, dabar atrodo naturaliai, nors.. as taip uzsinoriu juos nusisviesint ir melynai violetini dip dye wub.gif

Aciu, merginos, uz geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 14 balandžio 2014 - 14:52