Liomi nepatiko,nes labai negražiai rankovės yra,manketai išsitampę ar elementariai per didelės....
Man tai kaip tik tie liomi mankietai patinka, kad laisvi, o ne aptempti

Liomi, yummy yummy!
viskas labai grazu

Aciu Jums, dekoju, malonu

Angelinka, kokia Tu man gera
Raudoni bateliai, pasizodziuotoja
as irgi pasimokinau is buvimo gera, be salygu. Truko 30 metu, sie mokslai.
Ai, mergyt, del plauku - kai nukirpo, as neatsigavau pora men, ilgejausi garbanu savo. O paskiau atsikvosejau ir pradejau veikti - vitaminai, tepiau aliejais, kasnakt, atrode lb nekaip, bet ataugo daug, tikrai. Nebedazau, bet zmones paklausia ar tai ombre. Saulele, aliejai labai padeda, as ismeciau ir nebeieskau jokiu stebuklu - ju nera, o kaip as tikejau jais

Ai, mergyt, del plauku - kai nukirpo, as neatsigavau pora men, ilgejausi garbanu savo. O paskiau atsikvosejau ir pradejau veikti - vitaminai, tepiau aliejais, kasnakt, atrode lb nekaip, bet ataugo daug, tikrai. Nebedazau, bet zmones paklausia ar tai ombre. Saulele, aliejai labai padeda, as ismeciau ir nebeieskau jokiu stebuklu - ju nera, o kaip as tikejau jais

AgnessBelle grazu, fainas skrybeliokas
Sygyta ir sijonas ir megztukas ir skarute
bet viskas kartu man kazkaip per daug, keisciau palaidinuke arba skarute
Liomi smagus derinukas, palaidines burbuliukai

Sygyta ir sijonas ir megztukas ir skarute

Liomi smagus derinukas, palaidines burbuliukai

QUOTE(sygyta @ 2014 04 12, 21:05)
Sijonas Piekautaitės ar pasirodė?

QUOTE(liomi @ 2014 04 13, 14:17)
Palaidinė nelabai patiko, jeia tvirai, bet bendro vaizdo nesugadino

Agness, jus Tobula
neina akiu atitraukti nuo jusu
isskirtine moteris
Sygyta, sijonui ir as savo meile siunciu
man nekliuna niekas, labai stilingai ... nieko naujo nepasakysiu, senai jumis zaviuosi
Liomi , nezinau si karta ...
, rodos gerai, paskui vel pargrizau ir kazkas kliuna... as jau pasiilgau jusu kitokiu deriniu, tu tikru liomisku... na betkokiu atvejau BUCKIS, patinkat jus man, pati tai zinot

Sygyta, sijonui ir as savo meile siunciu

Liomi , nezinau si karta ...

QUOTE(liomi @ 2014 04 14, 01:47)

sorry už off topic

plaukai - mano didžiausias galvos skausmas

Aliejus naudoju (arganų, alyvuogių, kokosų)

QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 12, 20:55)

Sygyta, sijonas keistas

QUOTE(liomi @ 2014 04 13, 15:17)
Kukliai sventinis, siandieninis.

QUOTE(liomi @ 2014 04 14, 01:47)
Aciu Jums, dekoju, malonu

as irgi pasimokinau is buvimo gera, be salygu. Truko 30 metu, sie mokslai.

Liomi off topic(nors gal i ne,nes tavo plaukai visalaik buvo ryski tavo stiliaus ir deriniu detale

Angelinka, aciu Tau, sirdele xxx
Nukirpo man kokiu 20 cm. Oh my, kaip baisu buvo man, tada. Is ilgu bangu liko vos kakla prisidengt, nes plaukai buvo lb nusilpe. As net sakiau - uzkalbejo kazkas, nors netikiu jokiom magijom
Kai praejo sokas, pradejau tept tept ir stai per 6 men paaugo kokiu 10 cm, as zinau, cia normalu, bet mano lb sunkiai auga. Kadangi, ji daze, nukirpus, balayage, dabar atrodo naturaliai, nors.. as taip uzsinoriu juos nusisviesint ir melynai violetini dip dye 
Aciu, merginos, uz geri
Nukirpo man kokiu 20 cm. Oh my, kaip baisu buvo man, tada. Is ilgu bangu liko vos kakla prisidengt, nes plaukai buvo lb nusilpe. As net sakiau - uzkalbejo kazkas, nors netikiu jokiom magijom

Aciu, merginos, uz geri