Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Agness, labai gražu. Nedažnai pamatysi tokią gražią nėštukę.
Atsakyti
Agness - grazus derinukas, tik batu gal noretus lengvesniu ax.gif
Atsakyti
Agnesbelle,
patinka, kai buna suderinti, net nederantys daiktai, tarpusavyje.
Bet jusu deriny man tokia rankine ir batai visiskai nedera su perlais. rolleyes.gif

Taigi uzskaitau tik derini " iki puses" biggrin.gif suknele, megztukelis, dirzelis, perliukai -liuks

nors rankines spalva super prie sukneles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 20 balandžio 2014 - 20:56
Agnesbelle, arba batelius maukitės, arba vėrinį nusiimkit 4u.gif
suknelė, megztukas- labai fain 4u.gif
Atsakyti
aciu damos 4u.gif

turiu as batuku rudu ivairiu, bet ... nesinorejo, kad atrodyciau, kaip is senoves nuzengus. nes tada vos ne karnavalinis kostiumas gaunas blush2.gif jei i koki retro suvaziavima vaziuociau, gal tada biggrin.gif
Atsakyti
Nors čia virtuali, o ne reali erdvė ir nematant realaus žmogaus, o tuo labiau asmeniškai nepažįstant sunku vertinti, bet... na, norisi net ir kritikos kultūringos.
Toli gražu nesu už veidmainystę, bet kartais (ypač viešai) geriau "jokia" reakcija ar gal ir nenuoširdi šypsena, nei nuoširdus chamizmas.

Su šventėm visas. Sveikatos, meilės ir ramybės 4u.gif

AgnessBelle, labai graži suknelė, megztukas taip pat. Batų norėtųsi lengvesnių prie tokios romantiškos nuotaikos smile.gif
Ir be laikroduko geriau būtų 4u.gif
Atsakyti
Agness...rai ką mačiau šnd,kalbu apie šilką,šis nublanko...

Chamizmas ne išeitis,būdas tiesiog...o veidaminytė,spekuliacija,gėda ir tiek...
Atsakyti
su silku nesimato batu..biggrin.gif tai negaliu vadint deriniu ir idet biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi savo įbruksiu biggrin.gif nors ir ne šventiškas, bet nuotaika užtat tokia buvo biggrin.gif

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 20 balandžio 2014 - 22:21
Sirdeles, as, tiesiog, galiu sau leisti prabanga - buti Labai Maloni

Uzuodi baime, bet sakiau - as nepasakysiu nieko, kaip ir iki siol nepasakiau. nebijok. nereikia gintis, as nepulsiu.

---

Agnessbelle, grazuole, kokia provanciskoji wub.gif man viskas grazu, viskas - suknele su batais ir perliukais, megztukas - taip kukliai nekuklu ir tai atrodo puikiai .

Raudoni Bateliai, grazuole wub.gif derinukas toks sviesus, puikiai balerinos ziurisi ir fotelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 20 balandžio 2014 - 22:35
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 04 20, 21:20)
Aš irgi savo įbruksiu  biggrin.gif nors ir ne šventiškas, bet nuotaika užtat tokia buvo  biggrin.gif

kaip svieziai!kaip pavasariskai!!!! wub.gif
Papildyta:
user posted image

trumpam silkine suknute blush2.gif iki zemes ji, gale surisama, batukai buvo tamsiai rudi, o daugiau prie jos nieko ir nesinorejo ax.gif
Atsakyti
RB, tvarkingas, grazus derinukas

Agnessbelle suknute labai daili bigsmile.gif

Su Šv.vĖlykom visas lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 20 balandžio 2014 - 23:09