Ačiū labai visoms, mergaitės
Nuotaika iš tiesų buvo tiesiog nuostabi, aš iš dalies nuo oro priklausau, kai atšyla, tada pradedu gyvenimą gyventi
Dėkui
vakar buvom prie baltojo tilto žydinčių sakurų pasižiūrėt ir ten šalia Swedbanko yra tokia terasa su visokiais augalėliais ir apvaliais foteliukais
liomi, man labai patiko spalvos, visa viršutinė dalis labai graži, ale aš niekaip dar nepriprantu žiūrėt į NB su suknelėm
Šiuo klausimu esu pagyvenus konservatyvių pažiūrų bobelka
bet... va, conversai man jau labai gražu (o buvo laikas kai nesupratau), pati užsisakiau. Gal progresuoju ir prie NB priprasiu
spalvos tai jų superinės.
Vakar prie tų sakurų vyras parodė dieduką tokį, su klasikiniu kostiumu ir kedukais. Iš karto pagalvojau, kad jam prie to kostiumo NB labai tiktų

Nuotaika iš tiesų buvo tiesiog nuostabi, aš iš dalies nuo oro priklausau, kai atšyla, tada pradedu gyvenimą gyventi

QUOTE(Pasaka @ 2014 04 21, 10:23)
Dėkui

QUOTE(Galilea @ 2014 04 21, 11:56)
liomi - Keisciau avalyne, NB geras dalykas, bet cia netinka
graziai salotine su gyvatiniu dera 

liomi, man labai patiko spalvos, visa viršutinė dalis labai graži, ale aš niekaip dar nepriprantu žiūrėt į NB su suknelėm

Šiuo klausimu esu pagyvenus konservatyvių pažiūrų bobelka

Vakar prie tų sakurų vyras parodė dieduką tokį, su klasikiniu kostiumu ir kedukais. Iš karto pagalvojau, kad jam prie to kostiumo NB labai tiktų

Margaretta, cia silko/medvilnes blend, su pamusalu
Raudoni bateliai, atvirksciai - gal, Tau, dar ne laikas NB
as buvau prisiekusi conversiste, o dabar NB, nors aviu abu . Gerai padarei, kad isigyjai conversus! Ju niekas neatstos
Raudoni bateliai, atvirksciai - gal, Tau, dar ne laikas NB

Liomi keisciau arba avalyne arba suknele, nors labiau suknele.
Ir pedkelnes nelabai cia. Si karta derinukui - ne.
RB, dailiai atrodot ir aplinka faina

RB, dailiai atrodot ir aplinka faina

Alaia, pamenu Jus
kad patinka sportinio tipo drabuziai labiau, tad, tikrai, suprantama, aciu Jums uz geri

RB tiesiog tobulas paprastumas!
Agness laukuose foto Labai grazi!
Agness laukuose foto Labai grazi!
QUOTE(liomi @ 2014 04 21, 12:51)
Alaia, pamenu Jus
kad patinka sportinio tipo drabuziai labiau, tad, tikrai, suprantama, aciu Jums uz geri 

Pradejus dirbt ir stilius nauju spalvu igavo (ne sportiniu

Bet sioj temoj ne pagal savo stiliu komentuoju, o pagal bendra vaizda (nesvarbu,kad kazkas man asmeniskai netiktu ar neuzsideciau).

Butu smagu pamatyti dabar

Agness nuotrauka puiki ,labai
RB pavasarirka ,gaivu ,net nuotaika jauciasi superine
Liomi taviskiai man visada saviti ir labai patinka ,bet sikart suknele ir sportinukai man nelabai (bet gal as konservatyvi
)

RB pavasarirka ,gaivu ,net nuotaika jauciasi superine

Liomi taviskiai man visada saviti ir labai patinka ,bet sikart suknele ir sportinukai man nelabai (bet gal as konservatyvi

Agness- ir atmosfera, ir pati tokia meniška, kaip iš paveikslo. Labai gražu
Bateliai- smagu matyti tokią gražią, gerai nusiteikusią ir dar mano mėgiamoj vietoj
Laukiu conversų premjeros
Liomi- puikiai atrodo, nieko nekeisčiau

Bateliai- smagu matyti tokią gražią, gerai nusiteikusią ir dar mano mėgiamoj vietoj

Liomi- puikiai atrodo, nieko nekeisčiau

Golka, mano vyrui irgi labai nekaip suknele ir begimo bateliai, bet man lb grazu, cia laikina, zalos nedaro ir vaikstineju
dekoju Jums, visada parasote, pastebite - aciu xxx
Mosso, kaip tik buvau prisiminus Jus penktadieni, aciu

Mosso, kaip tik buvau prisiminus Jus penktadieni, aciu

QUOTE(liomi @ 2014 04 21, 10:15)
Pedkelnes pilksvos, ne baltos, kaip vienas tonas sukneles spalvose. Suknyte gyvatine. Pasisuko antroj foto, bet realiai graziai gula. NB spalvos - melyna, geltona, raudona.
Bandyciau pakeisti pedkelnes i juodas ar tamsiai melynas

NB, Air Nike, retro sporbaciai - geris