Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Nebegyvenu ,Marijampolėj 17 metų, bet mados ikonas pamenu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 23, 08:39)
Katalike  wub.gif lyg i savo drabuziu pasirinkima ziureciau - man, labai gerai atrodo outfitas. Paltukas, labai panasu turiu, 80's batukai ir, zinoma, pedkelniu pasirinkimas - net keista, kaip apsirenge kazkas, kaip rengiuosi ir as  biggrin.gif Zavuole visiska!

Nemanau, kad ta dama irgi megtu kica g.gif

Vaidulka, grazuma wub.gif
Galilea, irgi graziai 4u.gif

Atsakyti
Vaidulka, kokia vasariska! bigsmile.gif labai wub.gif
Atsakyti
Vai2lka, sijono grožis jau visų apdainuotas wub.gif keisčiau balerinkes smile.gif
Atsakyti
Laukiau laukiau ir pagaliau sulaukiau bigsmile.gif .....Vai2lka, grožis jūs. Pilkos rankovėm man čia net labai tinka. Nieko nekeisčiau! wub.gif
Atsakyti
zuvixxe, Vai2lka, ačiū! 4u.gif

Vai2lka, palaidinė irgi graži, pilkos rankovės man nekliūna, gal balerinos nebent g.gif

Galilea, aš pakeisčiau rankinę į tamsią arba atvirkščiai - pakeisčiau batus. Jie atrodo sunkoki bendram vaizdui g.gif o šiaip raudona yra nat suknelės tai tada užtenka jos arba rankinėje, arba batuose ax.gif

Jūratė Skrudupaitė labai stilinga motera, visam Vilniuj pagarsėjus (nors kilimo, berods, iš Klaipėdos) smile.gif
Aišku, irgi savaip stilinga, nes jos stilius toks retro. Užupyje turi dekoro saloną "Provincialė". Man patinka tai, kad ji tokia yra ne tik savo aprangoje, bet ir makiaže, šukuosenoje, gyvenimo būde, bendravimo stiliuje, t.y. iš esmės, o ne paviršutiniškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 23 balandžio 2014 - 17:04
QUOTE(Pasaka @ 2014 04 23, 13:46)
Nemanau, kad ta dama irgi megtu kica  g.gif

Kas yra kicas, ziurint pro Jusu prizme?

Man kico Dievai Givency ir A Mcqueen. Vieni kuria jumperius su Sventojo atvaizdu ir bembiu, kiti deda narva ant galvos. Ir kam? kokia nesamone? nes tai tobula, nes tai poziuris i gyvenima, nes tai siela nemirstanti.

Nemaisykite fake su kicu, tai visiska opozicija, nesulyginama. Kicas - deveti Mesijo jumperi, einant susirinkti vaikus is mokyklos ir fake - aiskinti, nuejus prie jos vartu, kad tai originali drobe, rasta Jezaus kapavieteje.

As negaliu vertinti, kaip cia daznai megstama, nepazistamo zmogaus, bet tikiu, kad Toji Dama nereali.

Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 04 23, 15:04)

Jūratė Skrudupaitė labai stilinga motera, visam Vilniuj pagarsėjus (nors kilimo, berods, iš Klaipėdos)  smile.gif
Aišku, irgi savaip stilinga, nes jos stilius toks retro. Užupyje turi dekoro saloną "Provincialė". Man patinka tai, kad ji tokia yra ne tik savo aprangoje, bet ir makiaže, šukuosenoje, gyvenimo būde, bendravimo stiliuje, t.y. iš esmės, o ne paviršutiniškai  smile.gif

na va, pasirodo nenuklydau - Ji retro dama wub.gif
Atsakyti
Man tai kičas ir yra kičas, liomyt biggrin.gif
Jam sentimentų neturiu, nes kičo este­tika ir taip visada tyko už kampo kasdienybėje...

O dabar užvedam diskusiją apie kičą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 04 23, 15:22)
Man tai kičas ir yra kičas, liomyt biggrin.gif
Jam sentimentų neturiu, nes kičo este­tika ir taip visada tyko už kampo kasdienybėje...

O dabar užvedam diskusiją apie kičą  laugh.gif

issipletem lb biggrin.gif zo, kicas kasdienybe, svarbu neziureti rimtai i nerimtus dalykus ir nepraleisti pro akis tikruju. o kaip atskirt? biggrin.gif

----

na, nesvarbu, laukim deriniu ir aptarkim esamus 4u.gif
Atsakyti
Na, kiek as zinau, jinai yra prancuzisko stiliaus, elegancijos gerbeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2014 04 23, 15:30)
Na, kiek as zinau, jinai yra prancuzisko stiliaus, elegancijos gerbeja  g.gif

o retro ne elegancija? 4u.gif batukai tikrai vintaziniai, 80- ju, parodikite etikete biggrin.gif juokauju blush2.gif
Atsakyti
Carinaa25, Sygyta, Pasaka, Alaia, Elle, @Fresh, Raudoni bateliai aciu 4u.gif
RB, Elle balerinas ir as gal keisciau tik kad kitu neturejau, o su kulniukais po zoles lakstyt nesinorejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 23 balandžio 2014 - 17:43