Galilea
Man viskas gražu

QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 23, 11:04)
Wow! Sijono spalva, pasiuvimas - tobuli! Taip šiltai nuteikia!! Ir pilka man netrukdo visiškai

QUOTE(Galilea @ 2014 04 23, 11:20)
Liuks! Nežinau, kodėl visos batus peikia

O kas dėl paskutinių 5-6 psl kalbos..
Vaikiški ar ne vaikiški, veliuriniai treningai man nėra madingas ar gražus drabužis..
Emigrantus atskirsi pagal rūbą, bet ne visus. Šeip lietuvį gatvėj pažinsi nebūtinai iš rūbo. Mūsų tauta gali girtis išskirtinių bruožų gražiomis moterimis ir merginomis. O ir vyrai iš mūsų krašto yra kampuotesnių veido bruožų.
Lietuvoje stilingų žmonių daug, bet jie koncentruojasi Vilniuje ir daugiausiai centre. Lygiai taip pat ir Uk. Stilingieji koncentruojasi didmiesčiuose, tam tikruose rajonuose. O mažuose miesteliuose - vienetai..
Emigrantas tu ar ne emigrantas, stiliaus tau tai ne pridės. Bet stilingiesiems uk yra vieta plėstis. Šitiek drabužių prieinamomis kainomis! Ir jokios Mk tašės, kuriai taupytis metus turėjai, nereikia.
O kad Lt mada atsilieka nuo likusios Europos tai faktas. Yra mažuma sekančios blogus, madas ir rengiasi to meto tendencijomis. Bet... Tai tik mažuma. Aš pamenu atvažiavau šviesiu odiniu svarkiuku prieš kelis metus, o Lietuvoj buvo juodos kožos ant bangos. Ėjom su sese pasikavinti, sakau imk pasiskolink. O ki man sako ką žmonės pagalvos