Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Sveikos 4u.gif
jungiuosi ir as i jusu buri biggrin.gif nusipirkau vis del to nenauja HAMMER elipsini, bet dideli, smrgratis 12 kg, iki 150 kg svorio. Uzima VIP vieta salone biggrin.gif Pima diena sportavau 15 min, antra diena 20 min paskutines 2 dienos jau po 30 min ant antro lygio. Sportuoju sciriai, prakaitas bega upeliu, per 30 min praeinu 11 km, sudeginu 300 kcal, bet pulsas nekada nekyla virs 105 ribos g.gif Skaitau dabar sena tema tai ten raso kad pulsas turi buti 120-130. gal tempa reikia didinti? bet manau kad nepajegsiu su didesniu tempu g.gif Profes, pakomentuokit prasau 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as smile.gif
Turiu elipsini jau 6 men.Mano va toks http://www.e-senukai...ist_tab=actions .Is pradziu sportavau saziningai kasdien.Nuo rugsejo siek tiek apsileidau blush2.gif - i savaite gaunasi 4-5 kartai.Pradejau nuo 30 min+ tempimo pratimai pries elipsini,siai dienai iminu 50min+ tempimo pratimai ir pratimai pilvo presui pries elipsini (~10 min ),bet galeciau ir daugiau. ax.gif Per visa sportavimo laika numeciau 14kg, stipriai saves nevarzydama ir nebadaudama.Beja, niekada neziuriu koks pulsas,tiesiog minu kiek pajegiu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2M_mama: 28 spalio 2014 - 10:07
Sveikos mergaitės, nusipirkau ir aš elipsiuką. Kettler axos cross P. Šiandien atvežė. Tai laukiu nesulaukiu išbandyti, tikiuosi grįžusi iš darbo rasti jau surinktą smile.gif ar naudojatės treniruoklyje esamomis programomis ar tiesiog rankiniu būdų nusistatote pasipriešinimo lygi ir minate?
Atsakyti
QUOTE(MSimutute @ 2014 10 29, 16:27)
Sveikos mergaitės, nusipirkau ir aš elipsiuką. Kettler axos cross P. Šiandien atvežė. Tai laukiu nesulaukiu išbandyti, tikiuosi grįžusi iš darbo rasti jau surinktą smile.gif ar naudojatės treniruoklyje esamomis programomis ar tiesiog rankiniu būdų nusistatote pasipriešinimo lygi ir minate?

Sveiki. Ir aš naujoke su lygiai tokiu pačiu treniruokliu. Pirma dieną vos 0,5 km, 2 jau 1 km. 3 d- 1 km , 4 d 2km kelios min pertraukėlės ir dar 1 km, tai 4 diena viso 20 min myniau tuos 2+1km. O kaip pačiai sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natusia: 05 lapkričio 2014 - 21:05
QUOTE(MSimutute @ 2014 10 29, 14:27)

labuka,ir as nelabai zinau kada yra geriau,bet as kasdien keiciu programas,o kartais tiesiog nusistatau trecia arba ketvirta lygi ir minu.
man ant antro lygio per lengva minti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2014 10 28, 11:06)
Pasisakysiu ir as smile.gif
Turiu elipsini jau 6 men.Mano va toks http://www.e-senukai...ist_tab=actions .Is pradziu sportavau saziningai kasdien.Nuo rugsejo siek tiek apsileidau blush2.gif - i savaite gaunasi 4-5 kartai.Pradejau nuo 30 min+ tempimo pratimai pries elipsini,siai dienai iminu 50min+ tempimo pratimai ir pratimai pilvo presui pries elipsini (~10 min ),bet galeciau ir daugiau. ax.gif Per visa sportavimo laika numeciau 14kg, stipriai saves nevarzydama ir nebadaudama.Beja, niekada neziuriu koks pulsas,tiesiog minu kiek pajegiu smile.gif .

Oho! Stulbinantys rezultatai thumbup.gif
As ir tokia pat drinks_cheers.gif Turiu jau 11 metu savo elipsini,isiviazduojat koks anais laikais buvo,bet su lygiais irgi,monitorius yra,viska apskaiciuoja,bet su dabartiniais elipsais nesulyginamas.Ir visados mindavau kaip man tuo metu noredavosi blush2.gif Pasiekiu tiksla,pamirstu vel ji doh.gif Daug metu stovejo nenaudojamas.Po nestumo vel as ji naudodavau.Dabar mergytei 2 men.vel pradejau minti,bet va norint sugrizt i 50 kg svori,18 kg reikia numest.Seniau max.4-5 kg reikdavo numest ir sportuodavau saziningai iki tikslo.As beje visados po 1 val.minu.

Pasidalinkit kaip matinotes per tuos 6 men?
Atsakyti
Vakar pagaliau gavau savo naujutėlaitį Kettler.. nu pasaka, ne daiktas biggrin.gif minasi maloniai ir smagiai, vakar myniau su belekokiu entuziazmu, nugara žliaugė. Šiandien prieš darbą dar užlipau pamint, negaliu atsidžiaugt biggrin.gif

Šiandien vakare jau kibsiu į normalią treniruotę, su sportbačiais, kaip priklauso. Vakar su tapkėm tik žaidžiau, nepatogu baisiai smile.gif

Na žodžiu, kad tik atlaikytų daiktas, pirkom ne patį brangiausią, bet būtinai norėjom normalų, ne koki hammerį...
Atsakyti
QUOTE(Darnėja @ 2014 11 11, 10:01)
Vakar pagaliau gavau savo naujutėlaitį Kettler.. nu pasaka, ne daiktas biggrin.gif minasi maloniai ir smagiai, vakar myniau su belekokiu entuziazmu, nugara žliaugė. Šiandien prieš darbą dar užlipau pamint, negaliu atsidžiaugt biggrin.gif

Šiandien vakare jau kibsiu į normalią treniruotę, su sportbačiais, kaip priklauso. Vakar su tapkėm tik žaidžiau, nepatogu baisiai smile.gif

Na žodžiu, kad tik atlaikytų daiktas, pirkom ne patį brangiausią, bet būtinai norėjom normalų, ne koki hammerį...

koki modeli ir kur pirkot? Ir mes pradejom ieskoti, kas atitiktu musu lukescius g.gif pirmiausia, tai kad mases atlaikytu
Gal zinote koks pulsas optimalus kad geriausiai degtu kalorijos?
Atsakyti
Pasieskokit internete, yra formules ir pagal savo metus pasiskaiciuosit pulso zonas.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2014 11 09, 15:01)
Oho! Stulbinantys rezultatai  thumbup.gif
As ir tokia pat  drinks_cheers.gif Turiu jau 11 metu savo elipsini,isiviazduojat koks anais laikais buvo,bet su lygiais irgi,monitorius yra,viska apskaiciuoja,bet su dabartiniais elipsais nesulyginamas.Ir visados mindavau kaip man tuo metu noredavosi  blush2.gif Pasiekiu tiksla,pamirstu vel ji  doh.gif Daug metu stovejo nenaudojamas.Po nestumo vel as ji naudodavau.Dabar mergytei 2 men.vel pradejau minti,bet va norint sugrizt i 50 kg svori,18 kg reikia numest.Seniau max.4-5 kg reikdavo numest ir sportuodavau saziningai iki tikslo.As beje visados po 1 val.minu.

Pasidalinkit kaip matinotes per tuos 6 men?

Gausus pusryciai ~6val ryto : dribsniai su selenom,linu semenim ir pienu) arba avizu kose su obuoliais + pora sumustiniu su tuno uztepele ar su varskes uztepele ant juodos duonos +kava
Pietauju darbe 11.30 : troskinys arba salotos su mesyte arba sriuba su mesyte + dar desertas ( varskyte ar jogurtas)
Gryztu namo apie 18val ir iskarto pavalgau- daznai grudeta varske su pomidorais (man ziauriai skanu),
pasportavusi dar isgeriu pasuku puoduka arba jugurto suvalgau arba varskes grudetos.Ai dar tiesa i tarpus darbe budama geriu kava du kartus, sugriauziu koki obuoli ar saldainiuka....
Ka cia surasiau tai nevisada taip tiksliai ir graziai gaunasi....ypatingai sveciuose ir savaitgaliais lotuliukas.gif - saves nevarzau....be to dar karts nuo karto "lompes uzeina" kai norisi visko ir daug blush2.gif lotuliukas.gif
Beja taip maitinuosi ir dabar...tik kadangi sportuoju maziau tai ir svoris praktiskai nekrenta...bet reiktu dar susiimt .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natusia @ 2014 11 05, 20:56)
Sveiki. Ir aš naujoke su lygiai tokiu pačiu treniruokliu. Pirma dieną vos 0,5 km, 2 jau 1 km. 3 d- 1 km , 4 d 2km kelios min pertraukėlės ir dar 1 km, tai 4 diena viso 20 min myniau tuos 2+1km. O kaip pačiai sekasi?

Laba. Minu jau antra savaitė ir kol kas tik teigiami rezultatai, minu be pertraukų smile.gif pirmą dieną pradėjau nuo 30 min ir 1-3 lygiu smile.gif dabar minu 50 min pagal programą, gaunasi kažkur apie 5,5 km smile.gif tik daug kalorijų rodo apie 1300 g.gif gali taip būti? prakaitas žliaugia aišku, bet ypatingai nepavargstu. pulsas būna panašiai 150-160.
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 11 11, 21:40)
koki modeli ir kur pirkot? Ir mes pradejom ieskoti, kas atitiktu musu lukescius  g.gif pirmiausia, tai kad mases atlaikytu
Gal zinote koks pulsas optimalus kad geriausiai degtu kalorijos?

http://www.powerspor...eniruoklis.html

šita pirkom, kaip tik akcija dabar smile.gif tikrai kol kas nenusivylėm, nors žinoma dar trumpai turime..
Atsakyti