Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(<Salsa> @ 2015 01 18, 13:24)
Mano Hamer jau bilda..nepirkit tokio. Parasiau laiska  i pigu lt, laukiu atsakymo

smile.gif NA GAL DAR GYVENNS TAS TRENIRUOKLIS PAS MANE smile.gif
liepė išsikviesti jų meistrą ir anas pasakys kas po jo ir ar reikai kokio taisymo, o po to jau galėsime spręsti ar taisyti ar grąžinti. Kažkaip maniau, kad sudėtingiau viskas bus, o pasirodo visai paprasta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šeštadienį gavau dovanų elipsiuka iš vyro,tai vakar surinkome,šiandien išbandžiau,bet irgi sunkokai ant pirmo lygio 15 min,vos pajėgiau pajudėti.. doh.gif
Atsakyti
Laba,

Ar turite kas nors štai tokį treniruoklį? Kokie būtų atsiliepimai? Dėkui už atsakymus 4u.gif
http://pigu.lt/sport...t_cs5?id=510251
Atsakyti
Gal kas žinote ar nuo gamintojo ar modelio priklauso kiek elipsiukas apkrauna sąnarius. Nes minu dviratį-tai kelių skausmo nejaučiu, vistik visas kūno svoris ant sėdynės. Pabandžiau parduotuveje paminti elipsinį-tai nepaminu kelius iškarto skauda,o pas mane girnelių nėr. Gal vistik netinka elipsinis jei su keliais nekas?
Atsakyti
Zinoma priklauso nuo zingsnio ilgio, nuo to ar ten buvo guoliai ar ne, klausimas dar kokio sunkumo lygis buvo nustatytas. O del sveikatos bedu siaip daktaru dar klausti reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 16, 11:19)
Zinoma priklauso nuo zingsnio ilgio, nuo to ar ten buvo guoliai ar ne, klausimas dar kokio sunkumo lygis buvo nustatytas. O del sveikatos bedu siaip daktaru dar klausti reiktu  g.gif

Nežino tie gydytojai, net 3 reabilitologių klausiau apie dviratį, lanką ir elipsinį, atsakymai skirtingi...
O gal galėtumėte įdėti nuorodą kuris iš elipsiukų būtų geras ir iš praktikos gal dar pasakytumėte kokie raumenys su jais labiausiai dirba.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2015 02 16, 17:13)
Nežino tie gydytojai, net 3 reabilitologių klausiau apie dviratį, lanką ir elipsinį, atsakymai skirtingi...
O gal galėtumėte įdėti nuorodą kuris iš elipsiukų būtų geras ir iš praktikos gal dar pasakytumėte kokie raumenys su jais labiausiai dirba.Ačiū

Gal sitas aprasymas tiks? http://www.manodieta...iu-treniruokliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 17 vasario 2015 - 12:17
Ačiū,supratau kad dar susireguliuoti reikia treniruoklį, ir dar pažiūrėsiu kokius filmukus kaip mankštintis. Ir reikės susimokėti už kokį klubą gal, nes kad pabandyčiau normaliai.
Atsakyti
Tik nepamirskit, kad sporto klubuose profesionalus elipsiniai nuo naminiu skiriasi. Judesio amplitude, zingsnio ilgis ir pan visai kiti, nepagalvokit, kad bus lygiai taip pat, judesys kazkiek skirsis wink.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkės:)
prisidėsiu prie Jūsų ir aš šitoje temoje. 3 savaites tesportuoju tad dar gan nauja smile.gif
turiu viršvorio tad nėra geresnio laiko pradėti judėti nei dabar!
noriu paklausti kokias konkrečiai grupes raumenų treniruoja elisinis treniruoklis, knyguteje rašo, kad vos ne viską ir rankas ir pilvą ir krutinę. deja aš po treniruočių jaučiu apkrovą tik kojose ir užpakaliukyje. Kol kas treniruojuosi 40min kas dieną 6 ( iš 16 galimų) apkrovų.
Atsakyti
Sveikos, patarkit ką pirkti, nes nebeišsirenku, bijau, kad suges, nestikėjau, kad su jais tiek bėdų...?
Atsakyti
Kad nesulūžs jokiam garantijų nėr. Aš pirkau iš kettler, naudoju dar tik mėnesį, bet jau teko pavežinėti nes "cypė". Drauge turi kettler dvirati jau per 10m turbūt ir jokių bėdų, aišku sportuoja kai užeina... Geriau rinktis iš patikimos oficialios parduotuvės, su 2m garantija. Kad nebūtų kokie kuponiukai ir įmonė kuri nupirkus dingsta....
Atsakyti