Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(niki0603 @ 2015 04 04, 09:45)
Gal ir taip liekna esi, nėra kam tirpti  biggrin.gif

Arba treniruotę paintensyvink  smile.gif

hihihi.gif

vat sitoi vietoi-bijau. g.gif Nes raumenu tikrai nenoriu,tik kad oda "pakelt" biskis. viena beda turiu-pilvas....
Atsakyti
Isigijau hammeriuka
teks sportuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, įsigijau ir aš Ketler Unix P, sportuoju jau 4 savaites. Sportuoju rytais. Kadangi man virš 40, nesportavusi, tai pradėjau nuo 15 min. ir kas savaitę pridedu po 5 min. Dūsau, keikiausi, prakaitas žliaugė, bet save įveikiau. Dabar keliuosi jau su malonumu. Nors svoris nė krust, apimtys ir gi kaip prikaltos smile.gif Išbandžiau visas galimas programas, pasiskaičiau forumą, ir atsirado keletas klausimų:
1. pagal ką jūs sportuojate? Laikas, atstumas, greitis, kalorijos, pulsas? Aš bandau pagal pulsą, tai kiti parodymai kažkokie labai nekokie smile.gif . Mano pulsas labai greitai šoka iki tos fat burn ribos, norint palaikyti tokį lygį turiu minti labai lėtai, Nebedūstu, bet būnu šlapia. Tada rodikliai būna: lygiai - 1 arba 2, laikas - 30 min., km - apie 2,3 km, greitis - apie 4-4,5 km/h, kalorijos - apie 45-50. Juokinga, kai palyginu su jūsų rezultatais. Kame reikalas? Aš tokia slabakė? Mano pulsui kažkas ne taip? Ar tas matuoklis, kuris kambinasi ant ausies, neteisingai matuoja?
2. Jei sportuojate anksti ryte, kaip maitinatės?
3. ar galima sportuoti kiekvieną dieną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 17 balandžio 2015 - 15:20
smile.gif sveikos, grįžau po savaitės komandiruotės ir nesportavimo. Įprastai numinu per val numinu apie 20km, vidutiniu pasipriešinimu. gaunasi apie 660 kalorijų. pulsas apie 120-140, kai pašoka daugiau lėtinu.
et pasiilgau sporto per šią savaite... nors laksčiau, bet trūko tos procedūros...
4km, tai kaip ėjimas, pradžiai gerai, reik apsiprasti.
Atsakyti
Džiugavau grįžusi į Lietuvą ir namus (labai nemėgstu komandiruočių į užsienį) ir jau buvau nusiteikus minti už visą savaitėlę, nes kelionėje maitinausi viešbučio/įmonės maistu, kuris toli gražu nebuvo sveikas, riebus ir beveik be daržovių. Jai pateikdavo garnyro,- tai pupeles plaukiančias padaže, bulvytės fri (pusryčiams, pietums ir vakarienei), o lapelį salotų tik dėl grožio blink.gif net nežinau kiek mezymo suryjau, gelbėdama apsunkusi skranduką.
Bet visą grįžimo laimę aptempdė mano žioplumas. Šiandien apžiūrinėdama remontuojamas namie patalpas užsilipau ant gelžgalio.... panašu, kad gausis dar savaitė atostogų, nes perėjo kiaurai pėda . schmoll.gif et teks griežtai sekti mityba ir žiūrėti ar svoris negrįžta atgalios. verysad.gif pasiilgau taip judesio, o va tau...

Atsakyti
sveikos, sveikinu įsigijus elipsiukus 4u.gif , o ligonius užjaučiu verysad.gif pati po vėlykų nesugebu temperatūros atsikratyti.
Na mano elipsė paprastutė minu po 40 min. būnu šlaputė smile.gif bet širdies ritmą man rodo kad vos iki 100 pakeliu, tai reiškiasi kad netirpsta mano riebaliukai ? p.s. kaip jums pavyksta suderinti mitybą ? Rodos stengiuosi, bet ..... doh.gif
Atsakyti
O kur butu galima pataisyti ekraneli. Pats ekranas rodo, bet neleidzia nieko spausti ir pyksi istisai ?
Kas jam gali būti. Gal paprastas elektronikos meistras suprastų ?
Atsakyti
Sveikos,per remontus buvau apleidusi sita reikala,dabar vel jau antra savaite minu darbo dienom,o savaitgaliais ilsiuosi. Minu 50 min vidutinio sunkumo lygyje. Galiu pasakyt tiek,kad kojos grazeja,aisku po minimo dar darau pratimus pilvo presto,itupstus pratimus su svareliais. Tai gal vasarą pavyks sutikti stangresniu kunu. ax.gif
Atsakyti
Sveiki

Reikia patarimo ax.gif Kokios firmos ir kur pirkti elipsinį? Nieko nesusigaudau g.gif
Atsakyti
Sveikos damos, su elpisiniu jau beveik pusmeti, kadangi svori numečiau kiek planavau, mastau ar svorio palaikymui preiti prie pratimu ant kilimėlio/video aerobikos, konkrečioms kūno dalims, ar toliau mynti elispę ant didesniu apkrovų... Elispinis man labai padejo ir tikrai efektyviai nukrito daug svorio per šį pusmetį, bet dabar matau, kad padailinti tam tikrom vietom neužteks vien jo, neitn atrodo liemuo, uzpakaliukui irgi lyg truktų standumo... bėda kad kiti pratimai man nuobodūs ir neužkabina, o elipsės mynimas gan smagus pratimas, primenantis bėgimą, o išsunkiantis tikrai nemenkai prakaito.
Tom kurios neapsiprendžia ar pradėti su elipse treniruotes galiu pasakyti:
per pusmetį numečiau apie 18kg, be badavimo tiesiog pabalanasuvus mityba ir su kasdieniu sportu;
dingo celiulitas;
atsirado dauuug energijos;
sportas smagus, tarsi bėgimas, bet priešingai nei bėgimas -tausoja sąnarius;
elispė nereikalauja didelio susikaupimo, galima sportuojant žiurėti filmą, pliurpti su kolega;
turi daug skirtingų apkrovų, todėl tinka tiems kurie pradeda sportuoti po labai ilgos pauzės, su viršsvoriu, ar tiems kurie jau sportuoja;
treniruoklis dirba labai tyliai;
dauguma turi programas skirtias stiprinti širdžiai;
mynimas nesudėtingas, labai mažai šansų susižeisti/pasitempti.
treniruoja labai daug kūno dalių vienu metu.

minusai manau jo tokie: kad sąlyginai brangus, užima daug vietos, "nepriverčia" judėti, taip kaip pvz bėgimo takelis, kuris juda ir jai sustosi bėgti nukrisi. čia teks pačiam pasirinkti judėjimo tempą ir jį išlaikyti.

Atsakyti
aliele,
o kaip su sąnariais. man koja operuota. Dviratį aš galiu minti , judesys man kelio skausmo nesukelia, man skauda labiausiai kai stoviu, ar ką nešu, tai elipsiniams (aš parduotuvėj bandžiau) keliasi visas kūno svoris ant vienos kojos,tai aš ir likau tik su dviračiu...
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2015 07 29, 12:45)
aliele,
o kaip su sąnariais. man koja operuota. Dviratį aš galiu minti , judesys man kelio skausmo nesukelia, man skauda labiausiai kai stoviu, ar ką nešu, tai elipsiniams (aš parduotuvėj bandžiau) keliasi visas kūno svoris ant vienos kojos,tai aš ir likau tik su dviračiu...

pries perkant butu geriausia Jums pabandyti pas pazistama kuri turi, arba nueiti i sporto kluba. tada tikrai busite tikra ar Jums jis tiks ar ne
Atsakyti