Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimo konsultantas

Sveikos mamytes smile.gif

Na jau nera taip blogai kaip kai kurios mamytes raso smile.gif Dirbu jau 3 menesius ir visai neblogai sekas, svarbiausia nenuleisti ranku. 4u.gif Pirma menesi man sake , kad ira planai ir t.t viska papasakojo, apmoke, del planu as iskart pasakiau, kad man nedarytu jokio spaudimu, kad tikrai dedu visas pastangas, kad jie ivyktu, tikrai nesedziu ir nieko nedarau. Na ir ramiai sau dirbu Pzu draudime, gyvybes draudimas, investicinis-kaupiamasis, imoniu darbuotoju draudimas, vaiku nuo metuku draudimai ( nuo kritiniu ligu) ir t.t. Prasom mielos mamytes jeigu kyla kokiu klausimu, visada rasykite i az Isspresime Jusu bedeles smile.gif
Atsakyti
Sveikos draudejos, noreciau paklausti gal kas dirbate SEB gyvybes draudime?
As tik pradejau ir man liepe issiimti invid. veiklos pazymejima. Ka su juo veikti? Kazkaip ten su tom deklaracijom ir mokesciais viskas veliasi... gal kas ka zinot? Gal dirbate ten ir galetumete man paaiskint kas kaip.. nes as visai susipainiojus..
Atsakyti
QUOTE(aint @ 2008 01 23, 17:55)
Sveikos draudejos, noreciau paklausti gal kas dirbate SEB gyvybes draudime?
As tik pradejau ir man liepe issiimti invid. veiklos pazymejima. Ka su juo veikti? Kazkaip ten su tom deklaracijom ir mokesciais viskas veliasi... gal kas ka zinot? Gal dirbate ten ir galetumete man paaiskint kas kaip.. nes as visai susipainiojus..

Labas, siandien buvau del draudimo pokalbyje ax.gif Tai irgi reiktu issiimti individualios veiklos pazymejima, irgi nesuprantu ka ten kaip reikia moketi tuos mokescius doh.gif Viskas atrodo labai grazu su tokiu darbu, bet kazin kaip yra realiai doh.gif Tikekimes, kad prisijunks kas nors i tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 01 24, 19:48)
Labas, siandien buvau del draudimo pokalbyje ax.gif  Tai irgi reiktu issiimti individualios veiklos pazymejima, irgi nesuprantu ka ten kaip reikia moketi tuos mokescius doh.gif Viskas atrodo labai grazu su tokiu darbu, bet kazin kaip yra realiai doh.gif Tikekimes, kad prisijunks kas nors i tema rolleyes.gif

vava, ar tik nebus problemu. man kazkaip sake kad metu gale reik deklaracija rasyt ir turbut uz visus metus mokescius sumoket, nzn... o tu is kokio miesto ir i koki draudima eini dirbti? as tai bijau su tuo pazymejimu kad problemu veliau nebutu, o seip darbo reikia. unsure.gif
Atsakyti
Pati dirbu gyvybės draudime jau keletą metų. Klausiat apie individualios veiklos pažymą. Aš ją turiu- ji išsiimti nieko nekainuoja. O metams pasibaigus deklaruojant pajamas tikrai reikės sumokėti mokesčius - 15%nuo jūsų uždirbtų pinigėlių draudime. Tokia jau valstybės politika- visada sunku atiduoti savo kruvinu darbu uždirbtus pinigus schmoll.gif
Papildyta:
Beje nendre į kokį draudimą patraukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama*3 @ 2008 01 25, 11:18)
Pati dirbu gyvybės draudime jau keletą metų. Klausiat apie individualios veiklos pažymą. Aš ją turiu- ji išsiimti nieko nekainuoja. O metams pasibaigus deklaruojant pajamas tikrai reikės sumokėti mokesčius - 15%nuo jūsų uždirbtų pinigėlių draudime. Tokia jau valstybės politika- visada sunku atiduoti savo kruvinu darbu uždirbtus pinigus schmoll.gif
Papildyta:

As pradejau abejoti ar ten eisiu, nes kazkaip viskas per daug graziai skamba g.gif nes kodel tada normaliai neapiformina darbdavys, o butent reikia individualios veiklos g.gif be to paprasiau, kad duotu darboi sutarti paskaityti, tai nedave atseit darbine paslaptis ir t.t... pirma reiktu iregistruoti individualia veikla, o tada jau duos man ta sutarti, bet as norejau pries darant kazka paskaityti ja g.gif i PZU draudima ejau pokalbiui
Atsakyti
QUOTE(mama*3 @ 2008 01 25, 12:18)
Papildyta:

As tai i SEB. o tai kaip jie suzino tavo algas? ten reik kazka pristatyti?>
Atsakyti
Sveikutės,
Jei gerai jus supratau, tai jūs abi dirbsite ne pagal darbo sutartį(kaip bet kokia normaliam darbe su socialinėm garantijom), o pagal individualią sutartį, kur jūs mokėsite ne 24%, o 15% kaip minėjau. Aš pati tai dirbu ir valdiškam darbe ir plius dar gyvybės draudime laisvu laiku, savaitgaliais.
Apie uždarbį draudime tai jie bet kokiu atveju sužinos, juk tu pristatysi sutartis gyvybės draudimui iš savo klientų. Jie iš tavo sutarčių paskaičiuos tau komisinius. O nuo tavo uždirbtų pinigėlių valstybė pasiims 15% metų gale, nes tavo darbdavys už tave nemoka.
Draudime uždirbti galima ir labai nemažai, tačiau vėlgi priklauso kokią bendrovę pasirenki ir kokia jos politika, kokios perspektyvos ateičiai šiame darbe. Juk nesinori 10metų būti eiliniu agentu.
Man labai įdomu, ką SEB ir PZU kalba apie perspektyvas šiame darbe? Jeigu galit trumpai brūkštelkit.
Atsakyti
QUOTE(mama*3 @ 2008 01 27, 23:08)
Sveikutės,
Jei gerai jus supratau, tai jūs abi dirbsite ne pagal darbo sutartį(kaip bet kokia normaliam darbe su socialinėm garantijom), o pagal individualią sutartį, kur jūs mokėsite ne 24%, o 15% kaip minėjau. Aš pati tai dirbu ir valdiškam darbe ir plius dar gyvybės draudime laisvu laiku, savaitgaliais.
Apie uždarbį draudime tai jie bet kokiu atveju sužinos, juk tu pristatysi sutartis gyvybės draudimui iš savo klientų. Jie iš tavo sutarčių paskaičiuos tau komisinius. O nuo tavo uždirbtų pinigėlių valstybė pasiims 15% metų gale, nes tavo darbdavys už tave nemoka. 
Draudime uždirbti galima ir labai nemažai, tačiau vėlgi priklauso kokią bendrovę pasirenki ir kokia jos politika, kokios perspektyvos ateičiai šiame darbe. Juk nesinori 10metų būti eiliniu agentu.
Man labai įdomu, ką SEB ir PZU kalba apie perspektyvas šiame darbe? Jeigu galit trumpai brūkštelkit.

SeB tai zada kad keli kvalifikacija seminarais, kuo aukstesnis lygis, tuokomisiniai didesni, paskui jau gali pretenduot dar auksciau, i kokia vadybininke, bet kas ten zino kaip is tikruju yra.. Na dabar teks man klientu ieskoti... Gal yra norinciu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, as tai apsisprendziau, kad ten neisiu, nors ir vilioja pinigai, bet... visu pirma nepatinka, kad po to, kai iregistruoji individualia veikla tik tada bus apmokymai ir atskleis "komercines paslaptis" ir neduoda sutarties paskaityti g.gif manau, kad jie "ant to ir zaidzia", nes visgi busi priverstas dirbti, nes uz individualia veikla tau reiks moketi ir noresi bent atidirbti kazka, kad nebutu viskas veltui unsure.gif O logiskai mastant, jeigu tikrai eitum ten tik tam, kad suzinotum komercines paslaptis ar kazka panasaus, tai ir tu sumoketu pinigu nebutu gaila - nu man tai itartina, jauciu nera viskas taip grazu unsure.gif sekmes darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 01 29, 14:49)
Na, as tai apsisprendziau, kad ten neisiu, nors ir vilioja pinigai, bet... visu pirma nepatinka, kad po to, kai iregistruoji individualia veikla tik tada bus apmokymai ir atskleis "komercines paslaptis" ir neduoda sutarties paskaityti g.gif manau, kad jie "ant to ir zaidzia", nes visgi busi priverstas dirbti, nes uz individualia veikla tau reiks moketi ir noresi bent atidirbti kazka, kad nebutu viskas veltui unsure.gif O logiskai mastant, jeigu tikrai eitum ten tik tam, kad suzinotum komercines paslaptis ar kazka panasaus, tai ir tu sumoketu pinigu nebutu gaila - nu man tai itartina, jauciu nera viskas taip grazu unsure.gif sekmes darbuose 4u.gif

Nendre turiu pasiūlymą. Ar nenorėtum viską sužinoti kas ir kaip ten yra dirbant gyvybės draudime. pati matau esi Šiaulietė, aš taip pat. Galėtumėm susitikti ir paplepėti. Beje aš dirbu ne PZU, ten beje mane irgi buvo pasikvietę. Man nelabai patiko ką jie siūlė. Gali rašyti ir asmeniškai vilbac@email.lt smile.gif
Atsakyti
pagal tai, kas rasoma temoje, supratau, kad tema draudimo konsultantems ir mergaitems, platinancioms draudimo paslaugas - t.y. draudikems. draudejos bus tos, kurios tuos produktus pirks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 29 sausio 2008 - 20:16