Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimo konsultantas

QUOTE(aint @ 2008 02 06, 11:37)
merginos viska sumaiset, is kur apie verslo liudijima istrauket? JO NEREIKIA. Reikia invidiualios vaiklos pazymejima issiimt, beje, cia kazkas rase kad uz ji moket nereikia, Deja reikia, ne iskart zinoma, bet veliau, kai tik algele gausi kas menesi po 150. jei dirbsi dar kazkoki darba jau su sodra, tai moket nereikes, nes jis automatiskai nusiskaiciuos nuo antrojo darbo algos. Vat, bent taip man aiskino.
Na o perspektyvos yra, nes sake keli savo lygi seminarais ir keli kvalifikacija, dideja komiso procentai ir. t.t.

Su individualios veiklos pažymėjimu dirbu jau beveik 4m. draudime už jį nieko nemokėjau ir nereikia mokėti, tik metų gale deklaruojant pajamas užpildau individualios veiklos lapą ir sumoku 15% nuo individualioje veikloje uždirbtų pinigų. Sodrai visai nemoku, nes turiu pagrindinį darbą.
Atsakyti
QUOTE(mama*3 @ 2008 02 06, 14:43)
Su individualios veiklos pažymėjimu dirbu jau beveik 4m. draudime už jį nieko nemokėjau ir nereikia mokėti, tik metų gale deklaruojant pajamas užpildau individualios veiklos lapą ir sumoku 15% nuo individualioje veikloje uždirbtų pinigų. Sodrai visai nemoku, nes turiu pagrindinį darbą.

tai apie tai ir eina kalba,jei dirbat ar auginat vaikutį(anksčiau buvo iki 3m.,dabar nežinau)sodrai už jus moka darbdavys ir papildomai dirbant su individualia veikla ar verslo liudijimu-sodrai mokėt nereikia ir stažas normalus eina, o jei tai jūsų pgr. darbas, mokat sodrai kas mėnesį 158lt ir skaitosi,kad dirbat puse etato,jei ką įlyskit į sodros tinklapį ir viskas paaiškės.Ir dar geriau iškart atsidėt kažkur tuos 15proc,kad gale metų,jei gerai dirbsit nebūtų l. skaudu
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(godule @ 2008 02 07, 03:24)
tai apie tai ir eina kalba,jei dirbat ar auginat vaikutį(anksčiau buvo iki 3m.,dabar nežinau)sodrai už jus moka darbdavys ir papildomai dirbant su individualia veikla ar verslo liudijimu-sodrai mokėt nereikia ir stažas normalus eina, o jei tai jūsų pgr. darbas, mokat sodrai kas mėnesį 158lt ir skaitosi,kad dirbat puse etato,jei ką įlyskit į sodros tinklapį ir viskas paaiškės.Ir dar geriau iškart atsidėt kažkur tuos 15proc,kad gale metų,jei gerai dirbsit nebūtų l. skaudu
ax.gif

taigi jei uždirbsit 2000 į mėnesį(nors pradžiai gal ir nepavyks),tai gale metų teks atsegt tik 3300 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama*3 @ 2008 02 06, 14:43)

Todel ir nemokat kad turit pagrindini darba..
Atsakyti
Puiku kad radau šią temą. Buvau pokalbyje SEB ir kažkaip susigundžiau. Buvo keletas neaiškumų su tuo pažymėjimu bet atrodo dabar jau viskas aišku. Taigi greit pradėsiu darbuotis.
Atsakyti
QUOTE(limineika @ 2008 02 18, 16:09)
Puiku kad radau šią temą. Buvau pokalbyje SEB ir kažkaip susigundžiau. Buvo keletas neaiškumų su tuo pažymėjimu bet atrodo dabar jau viskas aišku. Taigi greit pradėsiu darbuotis.

O as isejau, nes ten antiek viskas susipyne... agla gausi pirma tik po 2 men. Ir seip Gyvybes draudimas sunkus produktas... Vienu zodziu tau sprest smile.gif
Atsakyti
Kol pats nepabandai negali sprest ar darbas patinka ar ne. Juk niekas nesimoko iš kitų. Mane tai labai vilioja laisvas darbo grafikas.
Atsakyti
QUOTE(limineika @ 2008 02 20, 20:22)
Kol pats nepabandai negali sprest ar darbas patinka ar ne. Juk niekas nesimoko iš kitų. Mane tai labai vilioja laisvas darbo grafikas.

Gali pabandyt, jug neatkalbineju.. smile.gif
Atsakyti
sveikos,
metų pabaigoje reikia deklaruoti savo pajamas mokesčių inspekcijai ir sumokėti procentą nuo jų, individualios veiklos liudijimas metas kas metus reikia pasiimti bet už jį mokesčio nėra tarkim kas mėn, bet reikia sodrai mokėti pusę bazinės pensijos
Papildyta:
QUOTE(godule @ 2008 02 06, 01:22)
Viską sumalėt į krūvą,tikrai seb ir pzu darbas su individualios veiklos paž.,o ne verslo liudijimu ir jį užsidaryt sunkiau ,o verslo liudijimo nepratesi ir viskas,be to su individualia veikla,gale metų turėsit susimokėt 15procentų nuo uždirbtų pinigų,su verslo liudijimu-to nereikia.

o kodėl sudėtingiau uždaryt nei atsidaryt individualios veiklos liudijimą?
Atsakyti
o aš šiandien buvau i SEB nuėjus, tai labai nepatiko verysad.gif
Atsakyti
Man tik astoniolika bet dirbu draudimo konsultante,tikrai puikiai sekais,turi tikrai tiketi pardavinejamu produktu tada lengvai papasakoji ir zmones patys supranta nauda wink.gif bent jau pas mus nieks nedraudzia is karto ,pradzioje tik suteikiama naudinga informacija
Atsakyti
Na aš esu dirbusi su vairuotojų civiliniu draudimu, tai labai nuobodus darbas buvo, o jei tektų gyvybės draudimo srity dirbti tai dar blogiau manau būtų. Tiesiog tai ne man.
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien buwau pokalby del darbo pzu, gyvybes draudimas....pakviete ateiti dar ryt tai sedziu ir svarstau ka daryt....pasiskaiciau kad reikia individualios veiklos pazymejimo ir dar metu gale deklaruojant pajamas sumoket 15 % ...gal yra ten dirbanciu ir galinciu papasakot placiau?
Atsakyti