Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu velniop velniop velniop sad.gif
Sicily wub.gif Laikykis sad.gif
Atsakyti
Sicily console.gif
Atsakyti
Sicily console.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 28, 12:30)
Grizau, bet naujienos nelinksmos. HCG 2.49. Nezinau, turbut nebera jokiu sansu kad dar kazkas butu...

Sicily wub.gif na ne kokia iš manęs "aiškiaregė Vanga", tik kažkaip tikrai tikėjau, kad Tau pasiseks, viskas taip sklandžiai vyko g.gif
Žiauriai gaila, laikykis, mažute wub.gif mes Tave labai suprantam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 28, 12:04)
Sicily  wub.gif  na ne kokia iš manęs "aiškiaregė Vanga", tik kažkaip tikrai tikėjau, kad Tau pasiseks, viskas taip sklandžiai vyko g.gif
Žiauriai gaila, laikykis, mažute wub.gif  mes Tave labai suprantam verysad.gif

as irgi labai tikejau, siandien buvau labai optimistiskai nusiteikusi, kazkodel maniau kad daug sansu man, o deja deja.
Vis dar turiu kvaila vilti, gal buna ir tokiu zemu hcg, bet cia tik todel, kad dar turbut nesuvokiu, kad viskas baigta. Tureciau paskambinti savo gydytojai, pasakyti rezultata, gal paklausti jos ka nors, bet per asaras sneketi negaliu, tai laukiu kol nusiraminsiu, negi pulsiu kukcioti jai i rageli smile.gif
Buvau be jokiu emociju, kai paemiau ta lapeli, pamaciau skaiciu, supratau, kad nepavyko, ir nieko. Bet kai paskambino vyras, tai tada prapliupau... vos kelia namo per asaras maciau.
Idomu ar galima padaryti kazkokius tyrimus, kodel nepavyko? Nors kazka? g.gif
Atsakyti
Sicily
šansų nelabai daug, bet gal visigi vėlyva inplantacija, nes tik 10diena po įsodinimo kaip suprantu. Gal dar neviskas prarasta, juk dar mmm neatėjo. Jei iki pirmadienio mmm neateis, tai pasidaryk dar HCG wub.gif
Atsakyti
Sicily wub.gif , verysad.gif truksta zodziu ...
Atsakyti
Sicily...pirmiausiai nusiramink...isliudek ir isverk nepavykusi bandyma..tada gerai pailsek ir pasilinksmink...kai jau jausi, kad nebesigraudeni del kiekvienos uzuojautos, nueisi pas gydytoja ir pasikalbesi

QUOTE(Sicily @ 2006 07 28, 12:11)
Idomu ar galima padaryti kazkokius tyrimus, kodel nepavyko? Nors kazka?  g.gif

Atsakyti
Laikykis Sicily verysad.gif Gal dar viskas pasikeis smile.gif
Atsakyti
Sicily wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 09:22)
Negaliu apsispręsti: turiu galimybę darytis IVF Minske ir Lietuvoje. Kainos skirtumas - 1500lt. ir ką daryti? Stabdau dėl kelionių. Juk reikės iš darbo atsiprašinėti ne dienai, o savaitei. Procentaliai ten duoda iki 50 galimybę  nestuke.gif .Čia jau savi gydytojai, tyrimų mažiau, vietoj...

Ir iš kur tokie pažadai - 50 proc.? Ką jie gudriau moka? Galų gale bendra statistika yra vienas dalykas, o kiekvienas žmogus yra skirtingas - ir dzin jam ta statistika. (Pavyzdys - jei vienas kaimynas suvalgė vištą, o kitas ne, tai statistiškai kaimynai suvalgė po pusę vištos lotuliukas.gif )
Aš tai nelėkčiau kažin kur, vis tiek daug kartų tenka apsilankyti: ir žiūrėti kaip auga, ir kada punktuoti, ir kada sodinti...
Bet čia, žinoma, Tavo pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 28 liepos 2006 - 12:11