Pas mane pasalinti kiausintakiai, tik va bijau kad ankstyvas klimaksas neateitu ar dar kokios tai nesamones, gi visko buna.
QUOTE(zaneta1 @ 2006 06 25, 17:25)
Philipuk, juk sakiau kad stebuklas ivykt negali
Pas mane pasalinti kiausintakiai, tik va bijau kad ankstyvas klimaksas neateitu ar dar kokios tai nesamones, gi visko buna.
O man teko girdeti istoriju kaip moterys be kiausintakiu yra pastoje, o tai jau yra stebuklas
QUOTE(philipuks @ 2006 06 25, 17:31)
O man teko girdeti istoriju kaip moterys be kiausintakiu yra pastoje, o tai jau yra stebuklas
Nu neįsivaizduoju kaip tai įmanoma fiziologiškai
QUOTE(philipuks @ 2006 06 25, 18:31)
O man teko girdeti istoriju kaip moterys be kiausintakiu yra pastoje
Natūraliai be kiaušintakių pastoti tikrai yra NEĮMONOMA.
QUOTE(philipuks @ 2006 06 25, 18:31)
Nu čia tai jau tikrą nesąmonę suskėlei
Iš kur tokių istorijų prisigraibei?
QUOTE(fortūnata @ 2006 06 25, 16:54)
Nu aisku kad neimanoma
Anyway, vistiek noreciau kad philipuko tiesa butu
Na samone nesamone,bet ligonineje sake daktare,kad buna ir tokiu stebuklu. Cia kiekvienos reikalas tiketi ar ne, as ne gydytoja ir ne mano pazistamai taip pavyko,bet vistiek tikiu stebuklais. Juk nieko kita ir nelieka
Labai džiaugiuosi už Rožele
SĖKMĖS gaudančioms gandrus
SĖKMĖS gaudančioms gandrus
QUOTE(Veronika @ 2006 06 25, 20:06)
Philipuks, su tavim ginčytis yra beprasmiška.
, bet tavo parašyta nesąmone tikrai netikiu. 
As ir nesiginciju, tik rasau ka girdejau ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(zaneta1 @ 2006 06 25, 19:26)
Nu aisku kad neimanoma
Na philipux gal ca man "dusia palengvint" norejo
bet karti tiesa akis bado. Kai po operacijos gydytojas pasake ka su manim padare, as klausiau, ar 100% negalesiu pastot, tai jis atsake 101% ne, bet visada lieka ivf. Tai va tokia liudna realybe.

O IVF kiek daktaras procentu dave????
QUOTE(philipuks @ 2006 06 25, 19:47)
Na samone nesamone,bet ligonineje sake daktare,kad buna ir tokiu stebuklu. Cia kiekvienos reikalas tiketi ar ne, as ne gydytoja ir ne mano pazistamai taip pavyko,bet vistiek tikiu stebuklais. Juk nieko kita ir nelieka 
Nu taip, istorijoje žinomas vienas nekaltas prasidėjimas, gal čia tą turėjo omeny
jo, skamba absurdiškai, bet kai rinkau info apie sterilizaciją moteriai, kažkuriam lankstinuke skaičiau kad perryštų kiaušintakių patikimumas yra 99,99%, taigi viena iš 10 000 visvien pastoja
na, nebent "perryšti" ir "pašalinti" ne tas pats... Juk įmanoma išnešioti vaiką net ir pilvo ertmei, nors irgi absurdiškai skamba, bet kelias tokias istorijas skaičiau, tai išeina net ir be gimdos galima "išsisukt"
Įdomu, kaip yra ištikruju
Rožele, nors biški paveluotai, bet sveikinu
Žaneta
Rožele, nors biški paveluotai, bet sveikinu
Žaneta