Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 298

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 08, 10:50)
rimtai ? jauciu , tik nuo veido ir krenta biggrin.gif

Aciu Jums uz pirkinukus  wub.gif ir uz saldainiukus, kaip visada  smile.gif  wub.gif

Veidas tai tikrai matosi 4u.gif apziuresiu su kitu siuntinuku labiau blush2.gif

O su tais saldainiais, tai juokas smile.gif pusiaukelej prisiminiau, kad limonada dabar tik vartojat, tai galvoju bus negrazu erzint, bet kai vaikuciu turit, tai man atrodo neprapuola tokie daiktai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 04 08, 11:08)
Veidas tai tikrai matosi  4u.gif  apziuresiu su kitu siuntinuku labiau  blush2.gif

O su tais saldainiais, tai juokas smile.gif pusiaukelej prisiminiau, kad limonada dabar tik vartojat, tai galvoju bus negrazu erzint, bet kai vaikuciu turit, tai man atrodo neprapuola tokie daiktai  blush2.gif

oi, tai jau reiks i korseta list kita karta , kad neapsijuokti biggrin.gif
vakar dar kaimynu vaikai atejo i vakareli- tai greit neliko kuo gundytis biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus mano laiskucius gaunat? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 08, 11:19)
oi, tai jau reiks i korseta list kita karta , kad neapsijuokti biggrin.gif
vakar dar kaimynu vaikai atejo i vakareli- tai greit neliko kuo gundytis  biggrin.gif

lotuliukas.gif
as tai max diena be maisto galiu istverti. po to pikta ir bjauri pasidarau ph34r.gif
bet reiktu kokia diena jau iskrovos pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 08, 11:23)
Mergaites, o jus mano laiskucius gaunat?  ax.gif  4u.gif

siandien negavom nieko unsure.gif . persiuskit 4u.gif
as tuoj isbegu pas odontologa ax.gif
Atsakyti
MM, o man baisiai geda... prie pat gyvenu, bet kol namo parsibeldziu paskutiniu laiku, tai kazkaip velu ir belstis blush2.gif Galima siandien uzlekt link 8? ax.gif

Ir kas cia per limonado dieta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 04 08, 11:34)
lotuliukas.gif
as tai max diena be maisto galiu istverti. po to pikta ir bjauri pasidarau  ph34r.gif
bet reiktu kokia diena jau iskrovos pasidaryti  rolleyes.gif

bet tai kai atvaziuos tuoj mano gostja, kai desim visokius cepelinu show , vyno vakarelius- tai vel bus pliusas doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Millli @ 2014 04 08, 11:38)
MM, o man baisiai geda... prie pat gyvenu, bet kol namo parsibeldziu paskutiniu laiku, tai kazkaip velu ir belstis  blush2.gif Galima siandien uzlekt link 8? ax.gif

Ir kas cia per limonado dieta?  smile.gif

lauksiu smile.gif

http://themastercleanse.org/ cia toks organizmo valymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 08, 11:40)
bet tai kai atvaziuos tuoj mano gostja, kai desim visokius cepelinu show , vyno vakarelius- tai vel bus pliusas  doh.gif

bus skrandis susitraukes - nenoresit tiek valgyt wink.gif
bet va alkoholis, tai blogis: tiek i kuna, tiek finansine prasme blink.gif as kai iseinu i miesta, tai be 5 kokteiliu neapseinu. o dar jei kartu su vyru einam, tai per vakara ir normalia FP suknia iseina isleist doh.gif jeigu ir namie koki vyneli gurksnoji, tai tada dar suriuko reikia, alyvuogiu, vynas irgi siais laikais kainuoja... o nebutu vyno - nereiketu ir uzkanduku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 04 08, 11:53)
bus skrandis susitraukes - nenoresit tiek valgyt wink.gif
bet va alkoholis, tai blogis: tiek i kuna, tiek finansine prasme  blink.gif  as kai iseinu i miesta, tai be 5 kokteiliu neapseinu. o dar jei kartu su vyru einam, tai per vakara ir normalia FP suknia iseina isleist  doh.gif jeigu ir namie koki vyneli gurksnoji, tai tada dar suriuko reikia, alyvuogiu, vynas irgi siais laikais kainuoja... o nebutu vyno - nereiketu ir uzkanduku  ax.gif

Oi, man tai isejimas i miesta ir tokie, kaip MM rase, vyno vakareliai wub.gif wub.gif Sukneles savo ruoztu, isejimai, pramogos - savo, bet visko reikia thumbup.gif
Atsakyti
Mielos merginos, gal kuri zinot kas uzsako is Paula's Choice kosmetikos, kur, kaip ieskoti kas uzsako? Nuo forumo perziuros jau akis iskaudo - nk nerandu. verysad.gif
Atsakyti
Merginos, kokia ten parde yra, kur pavadinimas panasus i saksfithavenue?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 08, 11:36)
siandien negavom nieko  unsure.gif . persiuskit 4u.gif
as tuoj isbegu pas odontologa  ax.gif

Ai ne, vakar neatraset, tai pamaniau, gal mano pastas eilini karta durniuoja doh.gif
Atsakyti