Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 298

mergaitės, ačiū už siuntinuką, suknytė labai tiko ir patiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NMZ @ 2014 04 08, 12:24)
Mielos merginos, gal kuri zinot kas uzsako is Paula's Choice kosmetikos, kur, kaip  ieskoti kas uzsako? Nuo forumo perziuros jau akis iskaudo - nk nerandu.  verysad.gif

mes tai atostogaujam ax.gif po Velyku pirksim 4u.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 04 08, 12:52)
mergaitės, ačiū už siuntinuką, suknytė labai tiko ir patiko.  4u.gif

aciu Jums wub.gif ka gavot ? labai smalsu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
[/quote]

gavau šią j.crew factory suknytę tik mėlynos spalvos, per pietus pasimatavau, tai rytoj į darbą trauksiu pasipuošus wub.gif
http://factory.jcrew...isFromSale=true

šį kartą pirkau jau žinodama dydį, nes iš pirmo karto nepataikiau, bet turėjau kam pasiūlyti biggrin.gif labai kokybiška ir klasikinė suknytė, tokios, kokios ir norėjau wub.gif

Atsakyti
Kol mergaites atostogauja, as pasiulysiu tik gauta visiskai nauja Guess palaidine smile.gif
Baltos spalvytes, S dydzio, labai miela ir grazi palaidine. 68 lt, lygiai tiek, kiek pati mokejau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Raselepagegiai,2014 04 08, 14:09]
[/quote]

gavau šią j.crew factory suknytę tik mėlynos spalvos, per pietus pasimatavau, tai rytoj į darbą trauksiu pasipuošus wub.gif
http://factory.jcrew...isFromSale=true

[/quote]
Kokia elegantiška thumbup.gif
Atsakyti
PARDUODU 4u.gif

Free People suknute
Laaabai idomi, prie aulinuku, ilgaauliu vasara wub.gif
Dydis XS.
http://www.freepeopl...d-32c61d8dc874/
user posted image
Dawn Levy plosciukas su naturalios odos detalemis wub.gif
Naturalios odos detales. Kainaves 600$. 200LT
Dydis XS, bet tiks ir S devincioms
user posted imageuser posted image
Jules Reid silko tunika wub.gif
100% silkas, labai idomiai pasiuta bigsmile.gif Susiauciama, segasi sagutemis. Dydis S. Kainavus 495$.
Hale Bob timpos su naturalia oda
Dydis S. Kainave 187$, grazi ruda spalva, kaip pirmoje foto.
Italiski Ruco Line Project ilgaauliai is Yoox
Super minksta odyte wub.gif Patogus, lengvi, platformyte priekyje, vidpadis paminkstintas, isorinis padukas neslystantis guminis.
Dydis Eur 40. Kainave virs 400$.
user posted image
BCBG MAX AZRIA basutes wub.gif
Naturalios odos. Labai labai grazios, idomios ir patogios.
Geriau tiks platesnei pedai arba aukstesne keltimi.
Dydis US10/Eur40. Kainave 225$
user posted image
user posted image

Papildyta:
Italiski CX ilgaauliai su ponio kailiuku wub.gif
Tobulos kokybes, lengvuciai, pilnai odiniai su ilgoko plauko ponio kailiuku.
Dydis 40, atitinka. Kainave virs 400$. user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 08, 12:06)
Oi, man tai isejimas i miesta ir tokie, kaip MM rase, vyno vakareliai  wub.gif  wub.gif Sukneles savo ruoztu, isejimai, pramogos - savo, bet visko reikia  thumbup.gif

socialinis gyvenimas man labai labai - numirciau be pasisedejimu ir isejimu visokiu, tik kad dazniausiai isgeriu dvigubai daugiau uz visas drauges ir griztu blaiviausia cool.gif mano organizmas labai greitai skaido alkoholi, tai sunkiai apsinesu. O kai isijauciu, tai kiekio ir neskaiciuoju. Sveikatai tikrai ne i nauda schmoll.gif jeigu kitos mergaites po tris taures vyno, tai Limete buteli gali sutarsyti ir dar antro paprasyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 04 08, 17:06)
socialinis gyvenimas man labai labai - numirciau be pasisedejimu ir isejimu visokiu, tik kad dazniausiai isgeriu dvigubai daugiau uz visas drauges ir griztu blaiviausia  cool.gif  mano organizmas labai greitai skaido alkoholi, tai sunkiai apsinesu. O kai isijauciu, tai kiekio ir neskaiciuoju. Sveikatai tikrai ne i nauda  schmoll.gif jeigu kitos mergaites po tris taures vyno, tai Limete buteli gali sutarsyti ir dar antro paprasyti.  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Net nezinau, gerai cia, ar ne lotuliukas.gif
Papildyta:

Dar is parduodamu 4u.gif
Gipiurine Walter Baker suknute wub.gif
Gipiurine, su pamusaliuku, nugaroje uztrauktukas.
Dydis S
Subtle Luxury palaidine wub.gif
Visa laisva, plati, kimono rankovemis.
Dydis XS/S
user posted image
Shae maikute wub.gif
Plono mezgimo, is medvilnes, tencel ir kasmyro.
Dydis XS
user posted image
Cullen linine tunika wub.gif
Plono mezgimo, 100% linas.
Dydis S, bet tiks nuo XS iki M tikrai
user posted image
ir t.t.t rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 04 08, 17:06)
socialinis gyvenimas man labai labai - numirciau be pasisedejimu ir isejimu visokiu, tik kad dazniausiai isgeriu dvigubai daugiau uz visas drauges ir griztu blaiviausia  cool.gif  mano organizmas labai greitai skaido alkoholi, tai sunkiai apsinesu. O kai isijauciu, tai kiekio ir neskaiciuoju. Sveikatai tikrai ne i nauda  schmoll.gif jeigu kitos mergaites po tris taures vyno, tai Limete buteli gali sutarsyti ir dar antro paprasyti.  doh.gif

ta pati istorija ir su manim doh.gif reiks kada kartu iseiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 08, 17:13)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Net nezinau, gerai cia, ar ne  lotuliukas.gif

Kaip drauges sako: visada zinai, kad busi parvesta namo ir bus papasakota, kokiu nesamoniu pridarei, bet is kitos puses, tai uzknisa, kad tu nieko neprisimeni, o tau cia viska pasakoja lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 08, 17:15)
ta pati istorija ir su manim  doh.gif reiks kada kartu iseiti  biggrin.gif

Mielai ax.gif
Kazkada jaunystej juokais bande vyro draugai patikrint, ar nemeluoju. Susisporinom su vienu, kuris daugiau isgers. Sugebejau per diena deze alaus (nezinau, kiek ten 16 ar 20 buteliu telpa), kaip dabar pamenu, Utenos su Marko reklama smile.gif tada dar vakarop, kai atveso, viskio. Tai anas po antro stikliuko uzvirto, o as dar dasimusimui ir cigaro patraukiau. Kita ryta jautesi, kad ne vandeni geriau, bet i ezera ir vel ant koju. Apskritai nelabai zinau, kas yra pagirios. Tik kiek vyra esu macius besikankinanti ax.gif bet jis pas mane silpnas sitoje srityje lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekoju mergaitems uz siuntinuka wub.gif Viskas grazu, FP ypac wub.gif
Tik labai laukti aulinukai per mazi verysad.gif verysad.gif
Tobulai padaryti, lengvuciai, italiski, ranku darbo Silvano Sassetti wub.gif
Spalva steel grey, bet realiai tamsus, ne grynai pilki, idomi labai spalva g.gif
Patogumas, kaip su kojinem wub.gif Lankstus, idomiai padarytas kulnas.
Reali ju kaina apie 500$.
Dydis 39.5, bet ne didinti, kaip tikejausi, o mazinti... verysad.gif Atitinka 39. Vidpadis 26cm
Kainavo 264Lt

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 08 balandžio 2014 - 17:48
QUOTE(limete @ 2014 04 08, 17:30)

oi smile.gif as irgi nuo jaunystes iki paskutiniausio sedziu , bet dabar, aisku, jau nebe tie metai ir nebe tos jegos biggrin.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 04 08, 18:43)
Dekoju mergaitems uz siuntinuka  wub.gif Viskas grazu, FP ypac  wub.gif

aciu Jums. labai gaila, kad netiko batukai sad.gif
Atsakyti