Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

Grįžtu aš ir vėl į diskusijas, truputuka mokslais buvau užsivertusi smile.gif
Tai va, vakar turėjau vizitą, atėjau su kruva klausimu, bet visi buvo apie viršų, bet užteko vieno paklaust ir dakterė "nuramino" , kad dar palaukčiau su tuo viršum, nes dar nebaigė apačios sustatyti, sakė tik kai apačia tvirtai stovės, tada jau žiūrės centrus ir viršaus lyginimą g.gif
Taigi, viršuje paliko viską taip kaip buvo, o apačioje pakeitė vielą į 17 ir pritvirtino išorinėj dantų pusėj tokį kaip kabliuką iš plombos ir va gavau į kairę pusę "antilopes" , o dešinėje taip ir liko "avinai" , tai kažkaip turiu nuojauta, kad man nesivaideno, o tikrai, kai nešiojau elastiką tik dešinėje- pradėjo kilti dantys į viršų, ypač apatiniai, o kairės pusės visi dantukai atrodė į apačią važiuojantys blink.gif
Bet kankinuosi, visą dieną su skausmais didžiausiai, nieko valgyt ir tiesa pasakius net išsižioti sunku, o tai burna buvo pripratus prie "avinuko" ir tik vienoje pusėje, o dabar kai vienoj pusėj iškarto "antilopės" tai oi oi, vargstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 15, 20:12)
tu irgi kova?  smile.gif
man sake dar liko kazkur 5 savaites bet as jau nebetikiu  biggrin.gif

Nenervuokit gerai :-) Bubbleghost irgi va prie nervavimo prisideda smile.gif Nu nieko ateis svente ir i mano kiema ;-) Jep kova apacia sudeta... Bet centras tai dar toli grazu iki bent kazkokio viduriuko... virsus nervuoja del ilciu. Pas mane jos ilgos lb. Galvoju gal dildint jas ar cia gal kam dare kad truputi breketais ilgi koregavo?
Atsakyti
QUOTE(_Active_ @ 2014 05 15, 20:12)
Paneles, kurios turejot bedu su iltiniu dantuku ir kai dejo breketus smarkiai jautesi spaudimas ant to dantuko nes jis smarkiausiai turi pajudeti zemyn

Sveika, aš turėjau bėdų su iltinių, kuris buvo padebesiuose ax.gif Galiu pasakyti, kad nukeliavo jis į vietą, bet kelias jo buvo nemažas, kuriame labai dažnai jį maudė ir jautėsi spaudimas verysad.gif Į gydymo pabaigą, kai keitėsi elastikų nešiojimas, jis patapo labai jautrus, maudė, nubėgau pasidaryti nuotraukos, ar netrūkusi šaknis, bet viskas buvo gerai thumbup.gif Taip kad normalu jausti spaudimą, normalu ir nejausti, nes visos skirtingos, kitaip skausmą pakeliam, plius daug kas vyksta etapais. Su breketais pasitaiko kaip diena, taip naujiena tsakant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(benita.miau @ 2014 05 15, 23:05)
Bet kankinuosi, visą dieną su skausmais didžiausiai, nieko valgyt ir tiesa pasakius net išsižioti sunku, o tai burna buvo pripratus prie "avinuko" ir tik vienoje pusėje, o dabar kai vienoj pusėj iškarto "antilopės" tai oi oi, vargstu  doh.gif

Balionėlis už vargus 4u.gif Puikiai pažįstamas jausmas, aš su elastikų keitimu daugiau kankindavausi, nei kad po breketų sudėjimo doh.gif Bet bent galiu paguosti, kad po kelių dienų skausmas praeis ir nešiojant jokio nepatogumo nebeliks thumbup.gif Laikykis ir kuo greičiau ateinančio šio laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2014 05 16, 08:33)

Balionėlis už vargus  4u.gif  Puikiai pažįstamas jausmas, aš su elastikų keitimu daugiau kankindavausi, nei kad po breketų sudėjimo  doh.gif  Bet bent galiu paguosti, kad po kelių dienų skausmas praeis ir nešiojant jokio nepatogumo nebeliks  thumbup.gif  Laikykis ir kuo greičiau ateinančio šio laiko  4u.gif

Ačiū ačiū blush2.gif va va, man kai sudėjo tai aš irgi sakydavau , kame čia tie skausmai kitiems , pirmą dieną jau valgiau kibinus vakarienei biggrin.gif sekančiom dienom kepta duona ir panašus skanumynai biggrin.gif bet kai prasidėjo elastikai, tai pradėjau ir aš jaust tuos miegot naktim neleidžiančius skausmus lotuliukas.gif ai, tiesa, aš vakar vakare kai jau nebeištvėriau, tai ten kur antilopė turi būti, uždėjau avinuką (vis geriau negu joks elastikas g.gif ) tai naktį bent jau išmiegojau ir šiandien maudimas netoks, bet šiandien vakare arba nuo ryt planuoju,kad jau reikės dėti tą elastiką ,kuris ir priklauso būti smile.gif Kaip manai, neprisidarysiu nesąmonių uždėdama ne tokį stiprų elastiką ?
Atsakyti
QUOTE(benita.miau @ 2014 05 16, 09:01)
Ačiū ačiū  blush2.gif  va va, man kai sudėjo tai aš irgi sakydavau , kame čia tie skausmai kitiems , pirmą dieną jau valgiau kibinus vakarienei biggrin.gif sekančiom dienom kepta duona ir panašus skanumynai biggrin.gif bet kai prasidėjo elastikai, tai pradėjau ir aš jaust tuos miegot naktim neleidžiančius skausmus  lotuliukas.gif ai, tiesa, aš  vakar vakare kai jau nebeištvėriau, tai ten kur antilopė turi būti, uždėjau avinuką (vis geriau negu joks elastikas  g.gif  ) tai naktį bent jau išmiegojau ir šiandien maudimas netoks, bet šiandien vakare arba nuo ryt planuoju,kad jau reikės dėti tą elastiką ,kuris ir priklauso būti  smile.gif Kaip manai, neprisidarysiu nesąmonių uždėdama ne tokį stiprų elastiką ?

Manau, kad geriausia sekti orto nurodymus, tas silpnesnis elastikas šitoj vietoj turbūt lygus jokiam elastikui g.gif Nežinau dėl šito, bet gal geriau nenešioti kitų, nei kad orto nurodė drinks_cheers.gif Iš asmeninės patirties galiu pasakyt, kad irgi vos ne sienom lipdavau iš skausmo, todėl pratindavausi po truputį. Nors orto sakydavo, kad elastikus nešioti kiek įmanoma daugiau, bet aš pabūnu su jais, kada skausmas nusibosta, nusiimu. Nuskausminamųjų iš principo vengiu, tai ir nenešiodavau "per negaliu". Po kokių 3 d jau galiu nešioti normaliai, tada ir spaudžiu maximumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2014 05 15, 23:22)
Nenervuokit gerai :-) Bubbleghost irgi va prie nervavimo prisideda smile.gif Nu nieko ateis svente ir i mano kiema ;-) Jep kova apacia sudeta... Bet centras tai dar toli grazu iki bent kazkokio viduriuko... virsus nervuoja del ilciu. Pas mane jos ilgos lb. Galvoju gal dildint jas ar cia gal kam dare kad truputi breketais ilgi koregavo?

pas mane iltys irgi ilgos, nera jos grazios, nors dantys ir tiesus, bet iltys ilgiausios is visu dantu.. as manau kad cia nebent estetinio plombamavimo pagalba galima sutvarkyt, bet jau po breketu nesiojimo. o ka turi omeny ,,dildint iltis,, kas cia per procedura? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Active_ @ 2014 05 15, 19:12)
Paneles, kurios turejot bedu su iltiniu dantuku ir kai dejo breketus smarkiai jautesi spaudimas ant to dantuko nes jis smarkiausiai turi pajudeti zemyn

man nesijaute labai. mano buvo apacioj ir isejes is rikiotes, reikejo ji atgal sugrust. tai bijojau kad didziausia beda bus su juop. bet ne. ant jo is pradziu is viso nedejo breketo. paskui uzdejo spyruokle. tik paskui kai jis po 4 men beveik atsistojo i vieta- priklijavo breketa. viskas gan greitai ivyko

o pas mane kita beda- einu snd slifuot dantukus nuo kliju.
sake man mano odontologe, kad reikia labai gerai nuvalyt tuos klijus-kitaip kaupsis apnasos. na ir ka- ziuriu ties apatiniu labai jau nesasi- palieciau su pirstu- jauciu klijai liko. paskambinau savo daktarei, tai pasake kad labai negerai kai lieka ant dantu klijai ir kuo skubiau reik juos nuvalyt.
hm g.gif
net neskambinau Budrienei, nes zinau ka d ji baisiausiai uzimta. beto ji ta atliko labai greitai. per 5 min. ir nelabai atidziai.

Papildyta:
beje, tikrai, kas galvojo kad po breketu bus jau VISKAS. tai ka zinau.. galiu 'nuramint'.
man matyt per mazai 8 val nesiojimo. vakar pastebejau tar priekinio ir antruko tarpa doh.gif uzsidejau is karto plokstele. net darbe su ja prasedejau 2 val...
uzsitrauke aisku. bet baisu pagalvot kas bus jei pamirsciau ja kur namuose ir nakti buciau be jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2014 05 15, 22:22)

iltys ir turi buti ilgesnes biggrin.gif pvz pas mane jos nugriauztos todel per trumpos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 05 16, 16:14)
beje, tikrai, kas galvojo kad po breketu bus jau VISKAS. tai ka zinau.. galiu 'nuramint'.
man matyt per mazai 8 val nesiojimo. vakar pastebejau tar priekinio ir antruko tarpa  doh.gif  uzsidejau is karto plokstele. net darbe su ja prasedejau 2 val...
uzsitrauke aisku. bet baisu pagalvot kas bus jei pamirsciau ja kur namuose ir nakti buciau be jos  unsure.gif

o tai kam tu galvojai ta plokstele? tos vielos? g.gif velgi pasikartosiu kad tavo dantys 30 metu buvo kreivi ir per metus suejo i jiems neiprastas vietas, tad tas vaiksciojimas mano manymu yra normalus.
Atsakyti
LAbukas, niu va jau grizau pakaustyta smile.gif ant virsutiniu priekiniu sudejo persvieciamus breketus, tai nesimato labai kad su breketais, apacia metaline smile.gif PAkauste iskarto apacia ir virsu smile.gif
Nieko baisaus istiesu:) Gurksnoju smoothie daba, kolkas jokio jautrumo nieko nejauciu, bet gal kad ryte vaistu nuo pilvo skausmo isgeriau (pms) smile.gif
Apsipatenkinus savimi esu, kad padariau tai smile.gif Yey smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
As nesioju pacius silpniausius elastikus, pandas, bet man ir taip maudzia dantis is ryto juos issiemus kad net valyt sunku doh.gif
Atsakyti
grizau. pasirodo prikaupiau akmenys . ko nebuvo net prie breketu doh.gif
del tu kliju+ta viela viduje, matyt blogai valiau(nors prie breketu kaip tik visos gyre kad gerai valau)... gramde, trauke, vale. siaubelis, valanda pragulejau, o dantys baisiai jautrus, kai slifavo - net asara nubyrejo.. sako kai kuriem taip skauda kad reikia nuskausmint.. pasiule ta siula su storu galu. sako rekomenduoju isigyt, nes skundziasi kad niekur neranda. paskui galesit ieskot vaistinese. pz pakelis kainuoja 40lt doh.gif
bet gal padet... nes gyvenime akmenu neturejau.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2014 05 16, 20:19)
As nesioju pacius silpniausius elastikus, pandas, bet man ir taip maudzia dantis is ryto juos issiemus kad net valyt sunku  doh.gif

jo. man irgi po nakties su plokstele sunku valgyt..
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 16, 21:19)
As nesioju pacius silpniausius elastikus, pandas, bet man ir taip maudzia dantis is ryto juos issiemus kad net valyt sunku  doh.gif

ereliai didesni mirksiukas.gif
Atsakyti