Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(guodzik @ 2014 05 16, 21:19)
As nesioju pacius silpniausius elastikus, pandas, bet man ir taip maudzia dantis is ryto juos issiemus kad net valyt sunku  doh.gif

Pandos nera silpniausios, jos prie ,,medium,, priskiriamos, as nesioju gorilas , irgi galvojau kad jos silniausios, bet pasirodo irgi prie ,,medium,, jos 4u.gif Net nustebau kiek tu elastiku rusiu pasirodo yra biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 17 gegužės 2014 - 09:48
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 17, 11:44)
Pandos nera silpniausios, jos prie ,,medium,, priskiriamos, as nesioju gorilas , irgi galvojau kad jos silniausios, bet pasirodo irgi prie ,,medium,, jos 4u.gif Net nustebau kiek tu elastiku rusiu pasirodo yra  biggrin.gif
user posted image

kaip įdomiai, o tai ant mano antilopių pakelio rašo extra heavy g.gif
Atsakyti
QUOTE(benita.miau @ 2014 05 17, 10:59)
kaip įdomiai, o tai ant mano antilopių  pakelio rašo extra heavy  g.gif

Gal kitas gaimntojas? nors man atrodo situ su gyvunais elastiku vienas vienintelis gamintojas g.gif pas mane ant gorilu sutampa-parasyti medium kaip ir toj lentelej blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano paauglei reikia dėti breketus. Ne kartą lankėmės Šv.Apolonijos klinikoje, Kaune.Kainos , deja , kan džiojasi.Gal galite rekomenduoti iš savo asmeninės patirties gerą ortodontą Kaune.Kiek apytiksliai tai kainuoja?Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 17, 15:07)
Gal kitas gaimntojas? nors man atrodo situ su gyvunais elastiku vienas vienintelis gamintojas g.gif  pas mane ant gorilu sutampa-parasyti medium kaip ir toj lentelej blush2.gif

Na matyt bus keli gamintojai, kurie gyvūnais žymi, nes lentelėj neradau lapių, kurias buvau gavus smile.gif avinukas netaip nupieštas, o ir antilopių stiprumas neatitinka, tai matyt bus keli gamintojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 05 16, 21:08)
grizau. pasirodo prikaupiau akmenys . ko nebuvo net prie breketu doh.gif
del tu kliju+ta viela viduje, matyt blogai valiau(nors prie breketu kaip tik visos gyre kad gerai valau)... gramde, trauke, vale. siaubelis, valanda pragulejau, o dantys baisiai jautrus, kai slifavo - net asara nubyrejo.. sako kai kuriem taip skauda kad reikia nuskausmint.. pasiule ta siula su storu galu. sako rekomenduoju isigyt, nes skundziasi kad niekur neranda. paskui galesit ieskot vaistinese. pz pakelis kainuoja 40lt  doh.gif
bet gal padet... nes gyvenime akmenu neturejau.. unsure.gif
Papildyta:
jo. man irgi po nakties su plokstele sunku valgyt..

na akmenys per menesi nesusidaro tai matyt jau is anksciau pakaupei 4u.gif as kai meciau rukyt, apnasos beveik nebesikaupia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 17, 21:42)
na akmenys per menesi nesusidaro tai matyt jau is anksciau pakaupei 4u.gif as kai meciau rukyt, apnasos beveik nebesikaupia smile.gif

hm, nu negalejo tiap but. nes 2 sav pries breketu nuemima dariausi higiena... o dabar praejo tik menuo..
siaip nuejus pas higieniste, pasake kad po breketu butina daryt higiena. man kazkaip to niekas nesake..
Atsakyti
QUOTE(benita.miau @ 2014 05 17, 21:56)
Na matyt bus keli gamintojai, kurie gyvūnais žymi, nes lentelėj neradau lapių, kurias buvau gavus  smile.gif  avinukas netaip nupieštas, o ir antilopių stiprumas neatitinka, tai matyt bus keli gamintojai  ax.gif

O ant mano elastiku parasyta Cathy Medium. Taigi visiskai net ne gyvunas, kaip pas dauguma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 05 17, 22:05)
hm, nu negalejo tiap but. nes 2 sav pries breketu nuemima dariausi higiena... o dabar praejo tik menuo..
siaip nuejus pas higieniste, pasake kad po breketu butina daryt higiena. man kazkaip to niekas nesake..

man sake higieniste kad pasidaryciau nusiemusi smile.gif siaip gi su breketais nepasiekia visko isvalyti tai tiketina kad visu apnasy ir neisvale nes akmenys kaupiasi ilgiau, ne menesi. Is pradziu apnasos, tada kristalizuojasi ir tampa akmenim smile.gif
Atsakyti
Per dvi savaites akmenys tikrai nesusidaro 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos,,as irgi planuoju detis breketus;) jau buvau konsultacijoj,,pasake,kad kito vizito metu jau gales deti breketus,, tik isejusi pagalvojau, kad kai mano odontologe dare burnos higiena sake,kad viena dantuka reiktu pataisyti, nes lyg po pliombuke pradeje gesti,,, kai konsultavo del breketu kazkaip nieko neminejo,, bet galvoju,,,pries dedantis turbut reiktu susitvarkyti?taip? ir dar norejau pasiklausti, gal kuriai buvo suzemejes sakandis del netekto danties?nes man db breketai atstums dantukus i vietas, tada reiks dantuka isideti ir dar sake reiktu pliomba pailginti dantukus, nes jie sutrumpeje..gal kuri toki atveji turejot?aciu
Atsakyti
QUOTE(_Active_ @ 2014 05 16, 21:17)
LAbukas, niu va jau grizau pakaustyta smile.gif ant virsutiniu priekiniu sudejo persvieciamus breketus, tai nesimato  labai kad su breketais, apacia metaline smile.gif PAkauste iskarto apacia ir virsu smile.gif
Nieko baisaus istiesu:) Gurksnoju smoothie daba, kolkas jokio jautrumo nieko nejauciu, bet gal kad ryte vaistu nuo pilvo skausmo isgeriau (pms) smile.gif
Apsipatenkinus savimi esu, kad padariau tai smile.gif Yey smile.gif thumbup.gif

Šaunu, kad tau gerai viskas, neskauda. Man vakar sudėjo tik viršutinius. Tai kokias pora valandu nieko, o dabar kramtyti nieko negaliu, skauda, tai tik smoothie
Atsakyti