QUOTE(ssimmoona @ 2014 05 26, 14:02)
Man labai panasi situacija. Orto liepe nesioti elastikus nuo vieno iltinio iki kito virsutiniam zandikauliui,elastikais reikejo uzdaryti tarpelius,nes man buvo istraukti penktukai. Pagaliau uzsitrauke visi tarpukai,bet nebegaliu normaliai sukasti.toks jausmas,kad ne virsutiniai dantys apima apatinius,bet tiek virsutinis tiek apatinis zandikaulis stovi vienodai,todel nebeimanoma sukasti su kruminiais dantimis,kramtyti galiu tik su pirmukais.dabar nezinau ir ka daryti,vizitas tik po 2 savaiciu,o jei toliau nesiosiu elastikus tai apatinis zandikaulis issisaus i prieki ir apkabins virsutini zandikauli.o jei nenesesio elastiku,tai vel atsidarys tarpeliai istrauktu dantu vietoje. Gydytoja jau greitai numate nuemima,bet man labai nepatinka vaizdas.virsutinis zandikaulis atrodo toks siauras,dantys uzsilenke i vidu.
Papildyta:
Taip pat norejau suzinoti ar visoms po breketu uzdejimo gelsta dantys?
Papildyta:
Taip pat norejau suzinoti ar visoms po breketu uzdejimo gelsta dantys?
man gelsta , as tai pradejau svelnia balinamaja pasta naudoti (zinau zinau, negalima, o kas daryt, dantys geltonuoja kai reikiant

o as manau tu dar pakentek tas 2 savaites iki vizito, gal cia taip turi buti su tais dantim ir sukandimu, juk nezinia koks tas orto sugalvotas planas