Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 20, 17:58)
orto zadejo kad birzeli nuims jau , bet koks nuemimas, man toks jausmas kad mano dantis tvarkyt ir tvarkyt, jauciuosi siaubingai nusiminusi, idealaus varianto ir pas mane nebus verysad.gif

Aš taip nesijaudinčiau dėl centro 4u.gif Pati niekad nesukau galvos, jis man tai gražus, tai vėl nukrypęs doh.gif Kai nuiminėjo, buvo tikrai neidealus, o dabar žiūriu į veidrodį ir nesuprantu, galėčiau lažintis, kad jis po breketų nuėmimo taisosi blink.gif Dabar jis tikrai atrodo gerai, nors pas orto prieš nuimant dar kėdėj į veidrodį žiūrėjau ir mačiau, kad kreivas unsure.gif Nežinau, kaip merginos pakomentuos, gal iš proto kraustausi ir kalbu apie neįmanomus dalykus biggrin.gif Bet su orto apie lūkesčius pakalbėjus, apsišarvavus kantrybe bus idealus varijantas wub.gif Bent aš pati pažiūriu foto prieš breketus, tada į veidrodį ir patikėt negaliu, man viskas tinka ir patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Metamorfozė @ 2014 05 20, 18:08)
Ačiū, merginos, už nuomones!  4u.gif
Nes, sakau, nuo trečio mėnesio viršuje jokių pokyčių (nebent labai minimalius) nematau. O po šiandienos vizito, kai sužinojau, kad pagal ortodontę čia viskas gerai, nuliūdau ir supykau. Pažiūrėsiu, ką ji padarys. Bet kol nepadarys gerai, tol neleisiu nuimti breketų. Pradedu gailėtis, kad pasirinkau šią ortodontę, nes jau ne pirmas vizitas, po kurio nusiviliu..

Gaila, kad yra nepasitikėjimas orto, nes tai labai apsunkina visą procesą verysad.gif Tikiuosi pakalbėjus ji pripažins, kad dar yra kur pasistengti ir padarys idealiai 4u.gif Lauksim naujienų po vizito, labai įdomu, ką orto šnekės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2014 05 20, 18:08)
Ačiū, merginos, už nuomones!  4u.gif
Nes, sakau, nuo trečio mėnesio viršuje jokių pokyčių (nebent labai minimalius) nematau. O po šiandienos vizito, kai sužinojau, kad pagal ortodontę čia viskas gerai, nuliūdau ir supykau. Pažiūrėsiu, ką ji padarys. Bet kol nepadarys gerai, tol neleisiu nuimti breketų. Pradedu gailėtis, kad pasirinkau šią ortodontę, nes jau ne pirmas vizitas, po kurio nusiviliu..

Nesijaudinkit taip, paziurejau jusu foto albumelyje, na nuostabus dantys ir nuostabus rezultatas, jei ta kaire ilty vos nuleis Holivudas smile.gif

Merginos atsipalaiduokite, juk dantu tiesinimas ner toks pazenges, kad paimtu ir padarytu milimetras i milimetra idealiai. Zinoma reik isspaust viska kas imanoma, bet del milimetro centro, ar dar kokios smulkmeno sgadintis nervus wink.gif
Atsakyti
Man po pirmo paveržimo staigiai sustojo beveik į lanką dantukai blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 20 gegužės 2014 - 20:20
Sveikos. Grįžau čia su problemom. Šiandien buvo vizitas ir sužinojau, kad man nori jau nuimt breketus. iš pradžių apsidžiaugiau, bet paskui pasižiūrėjau, kad man nepatinka vaizdas. Įkėliau naujų nuotraukų. iš arti dar ne taip blogai viskas atrodo, bet bendras vaizdas šypsantis tikrai liūdina, ne to tikėjausi. Gal galit pasakyt savo nuomonę, ar verta jau nusiimt breketus, ar dar palaukt? Ko dar galėčiau paprašyt gydytojos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EvitaB999 @ 2014 05 21, 20:07)
Sveikos. Grįžau čia su problemom. Šiandien buvo vizitas ir sužinojau, kad man nori jau nuimt breketus. iš pradžių apsidžiaugiau, bet paskui pasižiūrėjau, kad man nepatinka vaizdas. Įkėliau naujų nuotraukų. iš arti dar ne taip blogai viskas atrodo, bet bendras vaizdas šypsantis tikrai liūdina, ne to tikėjausi. Gal galit pasakyt savo nuomonę, ar verta jau nusiimt breketus, ar dar palaukt? Ko dar galėčiau paprašyt gydytojos? smile.gif

Na man tai viskas labai grazu, dantukai vietose, nepakile, nepasisuke, sakandis geras smile.gif
Atsakyti
Hm.. galbūt todėl ir piktai šiandien į mane gydytoja pažiūrėjo, kai pasakiau, kad dešinės pusės dantys atrodo pagriuvę, na, nesimetriški kairei. Tiesa, nuotraukose nesimato, bet tarp krūminių dantų yra tarpeliai. Nežinau, jie gali būti ar ne?smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,, as jau irgi uzsirasiau birzelio 20d detis breketus pas V. Budriene,,,

Nelabai turiu laiko, tai tik permetu akimis zinutes,,, auginu du vaikucius todel sunkiai prieinu prie kompiuterio:)

Bet labai noreciau pamatyti visu mamyciu albuma,,ypac tu,kurios dejosi breketus pas Budriene,,, Kaip man tai padaryti?smile.gif pries uzsidedama butinai ir as ikelsiu foto:)
Mano problema ta, kad pries koki 13 m turiu du istrauktus kruminius dantukus,, abu apatiniam zandikaulyje tik skirtingose pusese,,,i ju vieta pradeje judeti kiti dantukai,taip gydytoja sake vis zemejo mano sukandimas,,,tada vienas dantukas virsuje stipriai i visu pasislinko ir atsidare priekyje tarp dantu tarpai..zodziu nemazas kelias manes laukia,,,pradziai breketai apie 1m,,,tada dantukus reiks isideti,,, ir galiausiai sake,kad sypsena butu tikrai grazi rekomenduotu pasiilginti dantukus pliombuojant,,,is per galvojau,kad siulo estetini pliombavima, bet cia ji kazka kitko turejo omeny,,, kolkas sito net neziurineju, nes sake tas bus neprivaloma, bet jei kazkas panasia patirti turejot butu saunu isgirsti,,,

Mane pradziai domintu, kaip tureciau pasiruosti breketu dejimui,,, kad sveiki dantukai jau supratau, higiena dariausi si menesi,,, kas dar?kaip su maistu iskart po breketu uzdejimo?neskausminga tai procedura? nepykit, gal kazkam mano klausimai juokingi pasirodys, bet gal atsiras turinciu laiko parasyti 4u.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(EvitaB999 @ 2014 05 21, 22:14)
Hm.. galbūt todėl ir piktai šiandien į mane gydytoja pažiūrėjo, kai pasakiau, kad dešinės pusės dantys atrodo pagriuvę, na, nesimetriški kairei. Tiesa, nuotraukose nesimato, bet tarp krūminių dantų yra tarpeliai. Nežinau, jie gali būti ar ne?smile.gif

Pirmoje nuotraukoje man lyg kairys pirmukas pasvires minimaliai, bet cia gal taip atrodo, nes dantys truputi skirtingu ilgiu, tad gal optine apgaule. O siaip dar yra keli men, tad dar kazkiek pasitvarkys. Na man tai labai grazi tiek dantu forma tiek istiesninimas. Pasizvalgisu po albumeli maciau daug negrazesniu Holivudu smile.gif Tad atsipalaiduokit smile.gif
Atsakyti
Ačiū, nuraminot smile.gif Pirmukus dabar kaip tik tiesina, nes, beje, ne kairysis, o dešinysis yra dar ne vietoje ir pasisukęs smile.gif nuotraukose veidrodžio efektas matyt smile.gif
Atsakyti
Violaaa kaip tau sekasi?

Kai gausiu prisijungimus irgi ikelsiu savo nuotraukytes. Karts nuo karto jauciu kaip judinasi dantukai, bet skausmo jokio 4u.gif
Atsakyti
O man kazkoks perversmas burnoj, apatiniai dantys kazkaip nemaloniai is vidines puses pradejo remtis i virsutinius dantis, ypac kalbant apie pirmukus, kramtant atrodo kad apatiniai dauzosi i vidine puse virsutiniu pirmuku, nemalonus jausmas, ar taip turi buti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 25 gegužės 2014 - 22:42
Man labai panasi situacija. Orto liepe nesioti elastikus nuo vieno iltinio iki kito virsutiniam zandikauliui,elastikais reikejo uzdaryti tarpelius,nes man buvo istraukti penktukai. Pagaliau uzsitrauke visi tarpukai,bet nebegaliu normaliai sukasti.toks jausmas,kad ne virsutiniai dantys apima apatinius,bet tiek virsutinis tiek apatinis zandikaulis stovi vienodai,todel nebeimanoma sukasti su kruminiais dantimis,kramtyti galiu tik su pirmukais.dabar nezinau ir ka daryti,vizitas tik po 2 savaiciu,o jei toliau nesiosiu elastikus tai apatinis zandikaulis issisaus i prieki ir apkabins virsutini zandikauli.o jei nenesesio elastiku,tai vel atsidarys tarpeliai istrauktu dantu vietoje. Gydytoja jau greitai numate nuemima,bet man labai nepatinka vaizdas.virsutinis zandikaulis atrodo toks siauras,dantys uzsilenke i vidu.
Papildyta:
Taip pat norejau suzinoti ar visoms po breketu uzdejimo gelsta dantys?
Atsakyti