Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(bio @ 2014 06 12, 17:35)
Aisku, kad taip smile.gif tik bijau, kad i rudeni viskas nenusikeltu, nes,tikriausiai, Lietuvoj nebusiu, o gydymo pats galas  doh.gif

Imk, pasprogdinesi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2014 06 12, 17:41)
Imk, pasprogdinesi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu tau Flegma pakelei nuotaika biggrin.gif

o cia vaizdai dantenu apipjaustymo mano atvejis, kad priekinis vienas atrodo zemiau, kaip pirmoj foto panasiai
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 06 12, 15:50)
Viena puse dar truputi zemiau nori nuleisti, tai vel kitaip elastikus nesios, sake jei nesiosiu visa para tai yra vilties nusiimti liepos 9, bet daug vilciu nesuteike sad.gif pagalaiau nepamirsau paklausti del tu dantenu, kur nevienodame aukstyje, tai taip ir sake, kad ta galima padaryti lazeriu, bet turi buti praeje pora menesiu nuo nuemimo. Mano atveju sake butu grazu apsipjaustyti visus 6 tada dantys labai padidetu ir butu grazi sypsena, sake tik 1mm apipjovimas vizualiai labai padidina dantis smile.gif

o... kazi kiek kainuotu vienas mm vieno danties?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 06 12, 19:15)
o... kazi kiek kainuotu vienas mm vieno danties?... g.gif

Apie 100 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 06 12, 20:11)

Mano bendradarbei dare irgi 6dantu apipjaustyma. Nes jos dantys isvis labai maziukai atrode, tai kazkaip skirtumo as nepastebejau biggrin.gif bet tikriausiai tik todel, kad ir dabar besisypsant matosi labai daug dantenu. Bet sake pati procedura neskausminga, tik po to kelias dienas labai jautrios dantenos smile.gif
Atsakyti
nieko, bio, jau jums vis tiek tuoj pabaiga ir busite su grazia sypsena, patikekit, kaip kitos dar tik besiruosiancios detis baldai pavydi:) tam tarpe ir as:) jeigu lazeriuku pjaustytis nuspresit nepamirskit ir sitos temos aplankyti ir pasipasakoti, nes ir si procedura mane domins:)

QUOTE(bio @ 2014 06 12, 15:50)
Viena puse dar truputi zemiau nori nuleisti, tai vel kitaip elastikus nesios, sake jei nesiosiu visa para tai yra vilties nusiimti liepos 9, bet daug vilciu nesuteike sad.gif pagalaiau nepamirsau paklausti del tu dantenu, kur nevienodame aukstyje, tai taip ir sake, kad ta galima padaryti lazeriu, bet turi buti praeje pora menesiu nuo nuemimo. Mano atveju sake butu grazu apsipjaustyti visus 6 tada dantys labai padidetu ir butu grazi sypsena, sake tik 1mm apipjovimas vizualiai labai padidina dantis smile.gif

Papildyta:
tai butinai pasidarykit;) maniskius irgi siule arba pliombuojant pasiilginti po breketu, arba dantenytes salinti, bet apie2mm kalbejo,,tai as ir galvoju, kam savo danti pliombom gadinti, jei tikrai ta procedura nieko baisaus

QUOTE(bio @ 2014 06 12, 19:11)

Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 06 12, 18:35)
Aisku, kad taip smile.gif tik bijau, kad i rudeni viskas nenusikeltu, nes,tikriausiai, Lietuvoj nebusiu, o gydymo pats galas  doh.gif

O kalbejai kada db numatomas nuemimas? Paziurejau kad viskas lygu jau... Bet pritariu Flegma kad reikia iki galo atidirbt,nes po to,kad gailetis netektu. Jetau kiek atnesiojom jau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2014 06 12, 22:46)
O kalbejai kada db numatomas nuemimas? Paziurejau kad viskas lygu jau... Bet pritariu Flegma kad reikia iki galo atidirbt,nes po to,kad gailetis netektu. Jetau kiek atnesiojom jau.... smile.gif

Tai dabar liepos 9, bet jei desine puse nenusileis tiek kiek reikia, neims. Tai jeigu ne visiems prasideda atostogos ir viskas keliasi i rugseji. As pati is tikruju jau nebematau, ka taisyti ir akies nesu tiek atkirtusi, kad tuos mazus pazemejimus matyciau smile.gif O lygu pas mane jau seniai, apatinis lankas nuo preito birzelio nekeistas, virsutinis nuo spalio, bet ir busvusi orto ispejo, kad su sakandziu reikes ilgai dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 06 13, 00:00)
Tai dabar liepos 9, bet jei desine puse nenusileis tiek kiek reikia, neims. Tai jeigu ne visiems prasideda atostogos ir viskas keliasi i rugseji. As pati is tikruju jau nebematau, ka taisyti ir akies nesu tiek atkirtusi, kad tuos mazus pazemejimus matyciau smile.gif O lygu pas mane jau seniai, apatinis lankas nuo preito birzelio nekeistas, virsutinis nuo spalio, bet ir busvusi orto ispejo, kad su sakandziu reikes ilgai dirbti  smile.gif

Nu nieko nieko, jau visai nedaug liko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 06 12, 22:13)
nieko, bio, jau jums vis tiek tuoj pabaiga ir busite su grazia sypsena, patikekit, kaip kitos dar tik besiruosiancios detis baldai pavydi:) tam tarpe ir as:)  jeigu lazeriuku pjaustytis nuspresit nepamirskit ir sitos temos aplankyti ir pasipasakoti, nes ir si procedura mane domins:)

Manau, kad tikrai darysiuos, nes procedura neatrodo baisi, be to po breketu norisi kuo grazesnios sypsenos, o per pora menesiu nuo nuemimo gal ir finansiskai spesiu atsigaut biggrin.gif
Bet kai pagalvoji, kiek dar visko laukia, noreciau dar truputi pabalinti ir priekiniu dantu plombas reikes keisti nesvarbu ar balinciau ar ne, nes nekokybiskai jos padarytos doh.gif
Atsakyti
JO, per pinigine tai cia visoms kerta neblogai tie dantuku reikalai,,,man tai dar du implantai pries akis,,,va ten dar kokie pinigai,,,baisu, bet norisi grazios sypsenos nors nusisauk:)

QUOTE(bio @ 2014 06 13, 09:17)
Manau, kad tikrai darysiuos, nes procedura neatrodo baisi, be to po breketu norisi kuo grazesnios sypsenos, o per pora menesiu nuo nuemimo gal ir finansiskai spesiu atsigaut  biggrin.gif
Bet kai pagalvoji, kiek dar visko laukia, noreciau dar truputi pabalinti ir priekiniu dantu plombas reikes keisti nesvarbu ar balinciau ar ne, nes nekokybiskai jos padarytos doh.gif

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 06 13, 10:42)
JO, per pinigine tai cia visoms kerta neblogai tie dantuku reikalai,,,man tai dar du implantai pries akis,,,va ten dar kokie pinigai,,,baisu, bet norisi grazios sypsenos nors nusisauk:)

Kur nesinores tos grazios sypsenos, kai gazi sypsena puse zmogaus grozio doh.gif
Atsakyti