Merginos,gal zinote kiek dar reikia panesioti breketus uztvirtinimui jei viskas jau yra tvarkoje,dantys lanke,geras sakandis?Man jau kaip ir viskas tvarkoje,tai idomu ka per sekanti vizita sakys orto.
QUOTE(ssimmoona @ 2014 06 09, 22:54)
Merginos,gal zinote kiek dar reikia panesioti breketus uztvirtinimui jei viskas jau yra tvarkoje,dantys lanke,geras sakandis?Man jau kaip ir viskas tvarkoje,tai idomu ka per sekanti vizita sakys orto.
tikriausiai nuims

QUOTE(bio @ 2014 06 09, 22:01)
Bet ar nereikia dar kazkiek panesioti breketus,kad saknys nusistovetu vienoje vietoje? Nu negaliu atsidziaugt,kad tas nuemimas cia pat. O pries paskutini vizita visai buvau nepatenkinta,nes tarpeliai dar nebuvo uzsitrauke,kramtyt buvo sunku,kaip ir smilkiniai skaudejo,buvo isitempe,blogai sukandau. Bet dabar uzdejo elastikus sakandziui tvarkyt tai taip viskas susitvarke:)
Mano sakandis jau geras nors per atostogytes elastiku nensiojau
Dabar nuleis antruka ir kaip supratau viskas. Budriene dave pora kontaktu del estetinio plombavimo ir pakalbejom del protezavimo. Kai noresiu protezuoti vel teks detis 4 breketus ir kelti dantuka i virsu
nesibaigianti pinigu kisykla.
Sekantis vizitas liepa, jei iki liepos dantukas nenusileis, tada nuims tik rugseji nes gydytoja atostogaus
atrodo gyvenime ju nenuims nors nesioju jau ilgiau nei zadeta.

Dabar nuleis antruka ir kaip supratau viskas. Budriene dave pora kontaktu del estetinio plombavimo ir pakalbejom del protezavimo. Kai noresiu protezuoti vel teks detis 4 breketus ir kelti dantuka i virsu

Sekantis vizitas liepa, jei iki liepos dantukas nenusileis, tada nuims tik rugseji nes gydytoja atostogaus

QUOTE(guodzik @ 2014 06 11, 19:48)
Mano sakandis jau geras nors per atostogytes elastiku nensiojau
nesibaigianti pinigu kisykla.
atrodo gyvenime ju nenuims nors nesioju jau ilgiau nei zadeta.

ogo kaip cia viskas!

mano visom pazistamom jau kurios pas budriene lankesi - jau nueme. kolegei tiesa ilgiausiai is musu visu, pirma uzsidejo, ir dar tik virsu nueme. o tau nesiule tarkim apacios nueimt?.. o tik veliau virsu?
As siandien uzrasyta nuemimui, ziuresim ar nuims

Nenueme

QUOTE(egta @ 2014 06 12, 15:53)
Kodel? Ka sake?
Viena puse dar truputi zemiau nori nuleisti, tai vel kitaip elastikus nesios, sake jei nesiosiu visa para tai yra vilties nusiimti liepos 9, bet daug vilciu nesuteike

QUOTE(bio @ 2014 06 12, 16:50)
Viena puse dar truputi zemiau nori nuleisti, tai vel kitaip elastikus nesios, sake jei nesiosiu visa para tai yra vilties nusiimti liepos 9, bet daug vilciu nesuteike
pagalaiau nepamirsau paklausti del tu dantenu, kur nevienodame aukstyje, tai taip ir sake, kad ta galima padaryti lazeriu, bet turi buti praeje pora menesiu nuo nuemimo. Mano atveju sake butu grazu apsipjaustyti visus 6 tada dantys labai padidetu ir butu grazi sypsena, sake tik 1mm apipjovimas vizualiai labai padidina dantis 

Nenukabink nosies! Geriau luktert nei gailetis, ka per anksti nuemi.
QUOTE(Flegma @ 2014 06 12, 17:30)
Nenukabink nosies! Geriau luktert nei gailetis, ka per anksti nuemi.
Aisku, kad taip