tikrai tikrai ne viena:) man ir paciai sake nesioti iki metu reiks:) bet aisku bus matyt:)
QUOTE(Krissti @ 2014 07 02, 13:22)
uff, na reiskias ne as viena kuriai anksti nuims breketus problema buvo nemaza, bet kazkaip greit man dantys susitvarke. Siaip dziaugiuosi, jog ilgai kentet nereikejo, ir siaip jau atsibodo tie svetimkuniai
Sveiki, už kelių savaičių laukiu breketų dėjimo, noriu paklausti, o kiek mokate už tuos šepetukus dantų valymui, kad nepermokėčiau, ir kokią pastą naudojate ?
Sveikutes gal galite padeti apsispresti koki ortodonta pasirinkti E.Zasciurinskiene ar V.Krusinskiene,nes nezinau kuria pasirinkti,turiu problema negana kreivi dantys bet dar ir prasidejo paradontoze,blogas sakandis visos blogybes viename.gal galite kanors patarti
Sveikos,gražu matyt tokius pokyčius. Jungiuosi ir aš prie jūsų didelio būrio,kolkas dar laukiu konsultacijos,bet pradžia padaryta. Antradienį daugiau sužinosiu iš ortodontės tik juokingiausia tai,kad kompleksavau dėl viršuje kreivo danties visą gyvenimą ir nepastebėjau nei kada apačia išėjo kas sau svarbu jog įmanoma viską atitaisyti
Sveikutes gal galite padeti apsispresti koki ortodonta pasirinkti E.Zasciurinskiene ar V.Krusinskiene,nes nezinau kuria pasirinkti,turiu problema negana kreivi dantys bet dar ir prasidejo paradontoze,blogas sakandis visos blogybes viename.gal galite kanors patarti
o kokius jus breketus dejote ir kokia kaina,nes nezinau su tom kainom labai idomei metaliniais breketais vienur kainuotu gydimas ~6tukstanciai kitur~10 gal galite parasyti kiek jums kainavo gydimas breketais nors apytiksliai
o kokius jus breketus dejote ir kokia kaina,nes nezinau su tom kainom labai idomei metaliniais breketais vienur kainuotu gydimas ~6tukstanciai kitur~10 gal galite parasyti kiek jums kainavo gydimas breketais nors apytiksliai
Uz beligaturinius, virsuj keramika, apacioj metals, mokejau 5000. Ma reikeja protinius eigoj issiraut, paskui mikroimplantus susuka. Kiek kainava tai negaliu tiksliai pasakyt.
buvau ketvirtadieni pas gyd, tai sake, kad man tik pora m.m. liko ir uzsitrauks tarpiukas. sako, kad gal jau iki kito karto bus susitrauke. idomu, jei kita karta man sugalvos nuimt, kiek laiko truks, kol padarys plokstele?
Sveikos merginos, man isrove probleminius virsutinius 5 ir 6 dantis. Po poros savaiciu turiu susitikima su ortadonte del breketu. Sakykit, man pirma breketus des ? o implantuos tuos 2 trukstamus dantis jau po poros metu kai breketus nuims ? Nieko nesuprantu.
Sveikos merginos, man isrove probleminius virsutinius 5 ir 6 dantis. Po poros savaiciu turiu susitikima su ortadonte del breketu. Sakykit, man pirma breketus des ? o implantuos tuos 2 trukstamus dantis jau po poros metu kai breketus nuims ? Nieko nesuprantu.