Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

Man implantus suks sake trys menesiai iki nuemimo breketu,o dantukus ides iskart po nuemimo breketu

Sveikos merginos, man isrove probleminius virsutinius 5 ir 6 dantis. Po poros savaiciu turiu susitikima su ortadonte del breketu. Sakykit, man pirma breketus des ? o implantuos tuos 2 trukstamus dantis jau po poros metu kai breketus nuims ? Nieko nesuprantu. blush2.gif
[/quote]
Atsakyti
Gal zinot, kuo skiriasi plokstele iprasta ir tokia, kur ''paminkstinimas" ar guma yra ant vielutes? Kalbu apie plokstele PO ortodontinio gydymo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 07 08, 16:41)
Gal zinot, kuo skiriasi plokstele iprasta ir tokia, kur ''paminkstinimas" ar guma yra ant vielutes? Kalbu apie plokstele PO ortodontinio gydymo.
user posted image

user posted image

Pirmoji plokstele yra tik uzlaikanti, ji prilaikys dantis po breketu nuemimo, bet ji neatlieka tiesinimu funkcijos ir zandikaulio pletimo, kaip antroji.
Atsakyti
Flegma, kai uzeisi cia, gal galesi man atsakyt, per kiek laiko padaro plokstele, kai nuima breketus?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 07 08, 20:02)
Flegma, kai uzeisi cia, gal galesi man atsakyt, per kiek laiko padaro plokstele, kai nuima breketus?

Ma padari tan paci diena. Ryte nuraski viska paskui apie berods 13-14val jau turejau jas sava ziaunose. Tiksliai laika nepamenu. Bet buva sutaren su meistriukais, ka greit sumeistravotu.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 07 08, 16:03)
Pirmoji plokstele yra tik uzlaikanti, ji prilaikys dantis po breketu nuemimo, bet ji neatlieka tiesinimu funkcijos ir zandikaulio pletimo, kaip antroji.

Neradau tinkamos nuotraukos.
Turiu minty paprastas, palaikomasias po breketu. koks skirtumas, ar yra viela su guma apvilkta, ar ne?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2014 07 08, 21:57)
Ma padari tan paci diena. Ryte nuraski viska paskui apie berods 13-14val jau turejau jas sava ziaunose. Tiksliai laika nepamenu. Bet buva sutaren su meistriukais, ka greit sumeistravotu.

tai greitai padare, nes as galvoju, jei kita karta sugalvos nuplest man breketus, kad nepasilikciau vizito paskutinei dienai pries lektuva
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 07 09, 00:47)
Turiu minty paprastas, palaikomasias po breketu. koks skirtumas, ar yra viela su guma apvilkta, ar ne?smile.gif

A biggrin.gif na ta plastmase kur apvilkta išpjauta pagal dantu forma,tai ji idealiai apspaudzia kiekviena danti toj padety kurioje jie buvo nuimant breketus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 07 09, 00:47)

Ma pvz nuraski tas plastmases.Padari taip, ka viela labiau spaustu. Jei teisingai esu supratus.

QUOTE(*agnyte* @ 2014 07 09, 06:55)
tai greitai padare, nes as galvoju, jei kita karta sugalvos nuplest man breketus, kad nepasilikciau vizito paskutinei dienai pries lektuva

Cia manau palei susitarima. Kitom tik kitai dienai padara. Ma, kaip jau minejau, tai paciai dienai viskas buva padaryta.
Turi pasirodyt su sava geleziukais. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Griztu be virsaus, apacia nuims rugseji
4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai:-) 4u.gif

QUOTE(bio @ 2014 07 09, 13:23)
Sveikos! Griztu be virsaus, apacia nuims rugseji
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita102: 10 liepos 2014 - 13:05
Labas rytas smile.gif

šiandien ir man 'big day', sudės viršuje breketus, pagaliau.
Ėmiau žvalgytis priežiūros priemonių, konkrečiai šepetėlį ir mačiau tokius, ar kas naudojat,ar pasiteisina/patinka,o gal visai ne?smile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti