Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 07 23, 18:35)

QUOTE(bio @ 2014 07 23, 18:47)

Aciu
labai uz info, dabar aiskiau 4u.gif
O kokius Jus dauguma dejotes breketus - metalinius, keramikinius, safyrinius, beligaturius? Noretusi to estetiskesnio vaizdo nesiojant bet aisku viskas priklauso nuo fin. galimybiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2014 07 24, 09:50)

Aciu
labai uz info, dabar aiskiau 4u.gif
O kokius Jus dauguma dejotes breketus - metalinius, keramikinius, safyrinius, beligaturius? Noretusi to estetiskesnio vaizdo nesiojant bet aisku viskas priklauso nuo fin. galimybiu cool.gif

As dejausi metalinius beligaturinius. Kitokio varianto net nesvarsciau smile.gif O siaip jei jau norit estetikos ar tai kompleksuojat tai manau safyriniai idealu butu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi prie Jūsų būrio. Mano viršutiniams breketukams jau savaitė ir 4 valandos biggrin.gif
Labai ilgai jiems ruošiausi, likus dviems dienoms iki vizito nedaug trūko, kad kapituliuočiau, bet bent jau kol kas džiaugiuosi pasiryžusi. Vis paskaitinėdavau Jūsų pokalbius, kartais jie sukeldavo nerimą ir baimę, kartais norą ir ryžtą, bet buvo labai naudingi, nes jau žinojau ko tikėtis, visų tų malonių potyrių pirmom dienom ir galiu pasakyti, jog įsivaizdavau, kad bus daug baisiau. Arba man pasisekė, arba "baimės akys plačios" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 07 23, 20:24)
dar klausimas, kokias ploksteles gavot po nuemimo? Mano tokia
user posted image

Bet vielutes neklijavo, o man paranoja, kad tie dantys negriztu, gal prasut, kad uzklijuotu? doh.gif

Kadangi tau jau nueme breketus, tad kreipiuosi i tave.Po breketu nesiojimo, nuemimo, kai pasikeite sakandis ar tau patogu kramtyti,nera kazkaip isitempes zandikaulis? Man orto zadejo kad nuimsim rugsejo gale, bet dabar pradejau abejoti ar viskas gerai.kramtau vis ne kaip su savo burna, miegant nerandu pozicijos kaip sukast dantis ir pagaunu save miegant pravira burna.
Atsakyti
QUOTE(ssimmoona @ 2014 07 26, 21:57)
Kadangi tau jau nueme breketus, tad kreipiuosi i tave.Po breketu nesiojimo, nuemimo, kai pasikeite sakandis ar tau patogu kramtyti,nera kazkaip isitempes zandikaulis? Man orto zadejo kad nuimsim rugsejo gale, bet dabar pradejau abejoti ar viskas gerai.kramtau vis ne kaip su savo burna, miegant nerandu pozicijos kaip sukast dantis ir pagaunu save miegant pravira burna.

Kad zandikaulis isitempes tai nera taip. Vienu metu, kai nesiojau breketus atsimenu, kad buvo toks laikotarpis, jog atrodydavo, kad nezinau, kaip patogiau ta azandikauli susistatyti, bet dabar atrodo patogu. O miegu tai prasiziojus, bet manau, kad del ploksteles, nes su ja man kaupias seiles, nepatogu, kitos kalbedavo apie seileteki su breketais man jis atsirado su plokstele, guodzia tik tai, kad kiekviena nakti vis maziau ja jauciu burnoj ir primirstu, kad ja turiu, pirmom naktim, tas gumos gabalas prie gomurio buvo kazkas baisaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 07 23, 19:47)

Jus gal kazkokiu piko metu pataikot, kazkada yra teke pralaukt 30min, bet siaip priima laiku arba iki 10 min veliau  smile.gif  Gali buti, kad rugseji jau tikrai nuims, nes dabar del atostogu negalejo to padaryti. Man virsu nueme liepos 9 d ir sake, tai paskutine diena, kai gali nuimineti vasara, nes technikai iseina atostogu ir nebus kam padaryti ploksteles, todel vasara daugiau niekam nebenuimines, tik rudeni smile.gif

Na as paprastai pas ja einu nuo 9 iki 12 val. tame tarpe ir visada tenka ilgai laukti savo eiles, visada pusvalandi ir ilgiau g.gif na tai nepasiseke man kad taip ispuole, gal ir galejo anksciau nuimti jei ne techniku atostogos, nes man jau atsibode velnioniskai tie breketai unsure.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif

norėjau paklausti ar čia normalu, kad po breketų uždėjimo (viršutinis žandikaulis tiktai) vizitą paskyrė tik po 2 mėn, t.y. spalio pradžioje g.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 07 26, 22:23)
Kad zandikaulis isitempes tai nera taip. Vienu metu, kai nesiojau breketus atsimenu, kad buvo toks laikotarpis, jog atrodydavo, kad nezinau, kaip patogiau ta azandikauli susistatyti, bet dabar atrodo patogu. O miegu tai prasiziojus, bet manau, kad del ploksteles, nes su ja man kaupias seiles, nepatogu, kitos kalbedavo apie seileteki su breketais man jis atsirado su plokstele, guodzia tik tai, kad kiekviena nakti vis maziau ja jauciu burnoj ir primirstu, kad ja turiu, pirmom naktim, tas gumos gabalas prie gomurio buvo kazkas baisaus doh.gif

Che, man su kapom pirmom dienom ir seilės tekėjo, ir neradau liežuvio padėties normalios, ir pykindavo, kai apatinę įsidėdavau. O dabar tai jau pripratau smile.gif bet žiūriu, vis atsiranda žmonių, kam neklijuoja vielučių dantų užlaikymui. Turbūt būčiau išprotėjus smile.gif ir dabar dar pastebiu, kad dantys vaikšto. Čia kažkurią naktį pamiršau įsidėt kapas, tai jau sekančią viršutinius dantukus tempė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2014 07 29, 08:45)
Labukas visoms  smile.gif

norėjau paklausti ar čia normalu, kad po breketų uždėjimo (viršutinis žandikaulis tiktai) vizitą paskyrė tik po 2 mėn, t.y. spalio pradžioje  g.gif

kokie breketai? beligaturiniai? jei taip, tada normalu
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 07 29, 15:37)
kokie breketai? beligaturiniai? jei taip, tada normalu

DAMON beligatūriniai breketai. Tai sakot normalu, nu tada ramiaks, o tai kažkaip jau buvau nusigandus, kad kiti kas 3-4 savaites vaikšto, o čia bac po dviejų mėn. Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi beligaturiniai, tai as kas 2,5-3 men lankausi
Atsakyti
Kai saka rečiau, bet brangiau smile.gif
Atsakyti