Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 63 tema

QUOTE(ŽaliaSmilga @ 2014 07 15, 20:47)
Sveikos  4u.gif

pradėjau ir aš mąstyti apie breketų įsidėjimą. Tačiau didžiausios dvejonės dėl to, kad pas mane silpni dantys, daugumoje jau tvarkytos skylutės. Ar breketai gali dar labiau pakenkti, t.y. susilpninti juos ir pan.? Suprantu, kad kiekvienas atvejas individualus, bet gal kas nors ir susidūrė su panašiomis abejonėmis? smile.gif

mano beveik visi tvarkyti biggrin.gif pirmi du negyvi. niekas nepasikeite, tik priziuret reikia smile.gif
as gavau dar du papildomus breketus, iskels mano nusileidusi krumini dantuka ir uzrase rugseji nuemimui.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 07 17, 09:53)
mano beveik visi tvarkyti biggrin.gif pirmi du negyvi. niekas nepasikeite, tik priziuret reikia smile.gif
as gavau dar du papildomus breketus, iskels mano nusileidusi krumini dantuka ir uzrase rugseji nuemimui.

Kelinta diena suoliuosi? smile.gif Man 10 rugsejo apacios nuemimas, dar dave kontaktus del dantenu plastikos ateities klinikoje smile.gif
Atsakyti
Jums kaip suprantu gingivektomija daris?toj klinikoj su lazeriu daro?nes vietine dantiste man pakomantavo, kad po tokios proceduros gali reikti dar ir estetinio, nes dantuko atsidengusios vietos gali būti kitos spalvos ir panasiai,,,tai vat ydomu, kaip ten butu, nes konsultavo to nedarantis stomataloge,,,

QUOTE(bio @ 2014 07 17, 09:45)
Kelinta diena suoliuosi?  smile.gif  Man 10 rugsejo apacios nuemimas, dar dave kontaktus del dantenu plastikos ateities klinikoje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 07 17, 19:11)
Jums kaip suprantu gingivektomija daris?toj klinikoj su lazeriu daro?nes vietine dantiste man pakomantavo, kad po tokios proceduros gali reikti  dar ir estetinio, nes dantuko atsidengusios vietos gali būti kitos spalvos ir panasiai,,,tai vat ydomu, kaip ten butu, nes konsultavo to nedarantis stomataloge,,,

Tai jeigu spalva skiriasi balinant galima sulyginti, be to atveria 1mm, tai tikriausiai, dar labai ziureti reiketu norint pamatyti ta skirtuma, nors konsultacijoj dar nebuvau placiau komentuoti negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 07 17, 09:45)
Kelinta diena suoliuosi?  smile.gif  Man 10 rugsejo apacios nuemimas, dar dave kontaktus del dantenu plastikos ateities klinikoje smile.gif

16 smile.gif sake, viskas cia jau paskutinis kartas buvo biggrin.gif tikiuosi issikels ir pagaliau nuims nes kazkaip kai pakeite vielas si karta, ten dar kazkas pavazinejo ir man mano dantys jau ziauriai patinka blush2.gif tavo irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 07 18, 09:37)
16 smile.gif sake, viskas cia jau paskutinis kartas buvo biggrin.gif tikiuosi issikels ir pagaliau nuims nes kazkaip kai pakeite vielas si karta, ten dar kazkas pavazinejo ir man mano dantys jau ziauriai patinka blush2.gif tavo irgi biggrin.gif

Patinka ir man bigsmile.gif tik tos dantenos maiso, bet cia gal labiau psicholohinis dalykas, kiti kol su pirstu neparodai nepastebi lotuliukas.gif arba is viso nepastebi, kad as jau be. Stoviu pries teti visa issisiepus, sakau matai, kaip pasikeiciau, tai 5 min ziurejo nieko nemate, kol nepasakiau ziurek i dantis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bio: 18 liepos 2014 - 12:44
QUOTE(ŽaliaSmilga @ 2014 07 15, 21:47)
Sveikos  4u.gif

pradėjau ir aš mąstyti apie breketų įsidėjimą. Tačiau didžiausios dvejonės dėl to, kad pas mane silpni dantys, daugumoje jau tvarkytos skylutės. Ar breketai gali dar labiau pakenkti, t.y. susilpninti juos ir pan.? Suprantu, kad kiekvienas atvejas individualus, bet gal kas nors ir susidūrė su panašiomis abejonėmis? smile.gif

Laba:) pas mane panaši situacija, turiu ir negyvų dantukų, protezuotų. Bet viskas ok, breketai viršuje jau suklijuoti ax.gif Daugiau priežiūros ir rūpesčio reikia ir tiek. Manau viskas įmanoma, jei nėra rimtesnių kokių burnelės ligų. 4u.gif

Papildyta:
Mergaitės, ar yra kur pirkšti vaško? Pamiršo gydytoja duoti, o aš ir paprašyti, truputį braižo vienas breketas viduj, būtų gerai užklijuot. O gal kas kuomnors kitu gelbėjatės tokiu extra atveju?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 07 18, 08:37)

pasirodykit abidvi!
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 07 19, 20:43)
pasirodykit abidvi!

As irgi noreciau visu sypsenas pamatyti,tik kaip prisijungimus gauti,a?:-)
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 07 19, 22:23)
As irgi noreciau visu sypsenas pamatyti,tik kaip prisijungimus gauti,a?:-)

viskas pirmam puslapy parasyta mirksiukas.gif
Papildyta:
Foto nera kokybiskos, prizadu veliau sudeti grazius vaizdus, bet bendram vaizdui mirksiukas.gif vakaras pries uzdejima
user posted image

Ir dabar 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bio: 19 liepos 2014 - 21:42
QUOTE(bio @ 2014 07 19, 21:37)
Papildyta:
Foto nera kokybiskos, prizadu veliau sudeti grazius vaizdus, bet bendram vaizdui mirksiukas.gif  vakaras pries uzdejima
user posted image

Ir dabar  4u.gif
user posted image

Jetus kaip grazu,kaip gerai,kad pasiryzot@-}--pasiryzot

Papildyta:
[quote=bio,2014 07 19, 21:37]
Papqildyta:
As cia gal neismanele,bet i sara savęs itraukti nemoku ,o bendrauju aktyviai menesis tikrai,nes jau tiek breketus nešioju:-)
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 07 19, 23:52)

As cia gal  neismanele,bet i sara savęs itraukti  nemoku ,o bendrauju  aktyviai menesis  tikrai,nes jau tiek breketus nešioju:-)

parasykit takemyscars del prisijungimo atrodo vis dar ji administruoja tai mirksiukas.gif
Atsakyti