Įkraunama...
Įkraunama...

Lyties planavimas,paplanuokim kartu:)

As tai labai norejau sunelio:) Tai geriau Takazoliu arbata, nes skaiciau rusiskam forume, kad anksciau moterys ja gerdavo norint sunaus. Tai ir man gime sunelis:) Dar ovuliacijos teorija pridejau, ir soda tirpaliuka itraukiau i planus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

radau dar vieną teoriją, tik neplanavimo o ankstyvo spėjimo g.gif blush2.gif

user posted image
Ramzy theory

dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justaita: 28 spalio 2015 - 09:30
QUOTE(justaita @ 2015 10 28, 10:26)
sveikos,

radau dar vieną teoriją, tik neplanavimo o ankstyvo spėjimo  g.gif  blush2.gif

user posted image
Ramzy theory

dar

geras, man pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvanarama @ 2015 11 04, 16:04)
geras, man pasitvirtino smile.gif

Einu ieskot foto savo pirmagimes 4u.gif
Atsakyti
Idomu ar kam pavyko pastoti nd atliekant likus 5-7 dienoms iki ovuliacijos?
Atsakyti
o negi rimtai galima suplanuoti lyti? g.gif
Atsakyti
as irgi labai noreciau pasiklausyti patarimu,kaip suplanuoti berniuka biggrin.gif biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
ar kuriai pasiteisino? Citata iš straipsnio :

Planuojant mergaitę, reikėtų mylėtis 2-3 d. prieš ovuliaciją. Tada didesnė tikimybė, kad spermijai, turintys vyriškąjį pradą, bus jau pakankamai prisibėgioję ir „nugaišę", o moteriškieji pasieks tikslą. Naudojantis šiuo būdu, labai svarbu mokėti tinkamai apskaičiuoti ovuliacijos dieną.

Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2015 11 22, 10:21)
ar kuriai pasiteisino? Citata iš straipsnio :

Galėsiu pasakyti po 9 mėnesių blush2.gif jei pavyko pagauti 3 dienas prieš OV, nes po to nuo OV nebesisaugojom ax.gif
Atsakyti
Mes irgi meginome ta teorija del mergaites 4u.gif ax.gif

Skaiciau, kad laukiantis mergaites NT anksciau isryskeja ir buna ryskesnis, nei tokiu paciu laiku darantis NT su uzsimezgusiu berniuku.
Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2015 11 22, 12:08)
Mes irgi meginome ta teorija del mergaites  4u.gif  ax.gif

Skaiciau, kad laukiantis mergaites NT  anksciau isryskeja ir buna ryskesnis, nei tokiu paciu laiku darantis NT su uzsimezgusiu berniuku.

vau, wub.gif

O ką manote dėl nuojautos? smile.gif su pirmu labai jaučiau berniuką nuo pat pirmų dienų, o dabar nuojauta kužka mergaitę ax.gif įdomiai rolleyes.gif
Atsakyti
Su pirmu nestuke.gif man taip pat buvo wub.gif
Dabar 50/50 jausmas. Pas vyra gimineje stipresne vyriskoji gimines linija, tad bus matyt 4u.gif
Atsakyti