Įkraunama...
Įkraunama...

Lyties planavimas,paplanuokim kartu:)

QUOTE(vasario svajone @ 2015 09 07, 19:46)
labas! gal jau galima sveikinti? smile.gif mes su vyru taip pat planuojama vaikeli, labai norim berniuko. radau ir as ta kinieciu lentele, tik labai idomu ar ji veikia tiksliai smile.gif

Sveikos, viską suplanavom or OV per mėnulį reikiamą gavos ir mėnesis berniuko ir šarminau ir kalį gėriau ir folio rūgštį ir viską žodžiu biggrin.gif net juokas ėmė, ir ką biggrin.gif neužkibo visai doh.gif biggrin.gif nu nežianu gal bandysim dar šė mėn g.gif bet ne viskas taip gražiai gaunas jau
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2015 09 08, 11:21)
Sveikos, viską suplanavom or OV per mėnulį  reikiamą gavos ir mėnesis berniuko ir šarminau ir kalį gėriau ir folio rūgštį ir viską žodžiu biggrin.gif net juokas ėmė, ir ką biggrin.gif neužkibo visai  doh.gif  biggrin.gif nu nežianu gal bandysim dar šė mėn  g.gif  bet ne viskas taip gražiai gaunas jau

Tai bandykit, kol uzkibs 4u.gif As labai noreciau tiketi, jog mum uzkibo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2015 09 08, 11:26)
Tai bandykit, kol uzkibs  4u.gif As labai noreciau tiketi, jog mum uzkibo  blush2.gif

na matai biggrin.gif mes norėjom gegužį ir berniuko biggrin.gif birželį nebelabai norim, bet al įkalbėsiu pamėgint, nes nuo kitų metų pagal mano amžių jau nelabai berniuką bepagausi biggrin.gif doh.gif bent pagal kiniečius
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2015 09 08, 11:28)
na matai biggrin.gif mes norėjom gegužį ir berniuko biggrin.gif  birželį nebelabai norim, bet al įkalbėsiu pamėgint, nes nuo kitų metų pagal mano amžių jau nelabai berniuką bepagausi biggrin.gif  doh.gif bent pagal kiniečius

Gi koks skirtumas kuri menesi gims.. Gali gimt (tfu tfu tfu) ir anksciau, ar net veliau.. rolleyes.gif blush2.gif Cia jau nepriplanuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 08 rugsėjo 2015 - 14:02
Va dar ka radau thumbup.gif Su pirmaja atitinka!
Ivedat savo gim.data ir pastojimo data thumbup.gif

http://chinesefortun.../predictsex.htm
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2015 09 08, 08:21)
Nelabai tikeciau kad ji veikia tiksliai  mirksiukas.gif
Aisku pasizaisti galima  rolleyes.gif
Mes va planuojam vaikeli irgi, noretumem kad berniukas uzkibtu  wub.gif Mergyte jau turim  blush2.gif

Tai mes ND darem per Ovuliacija, dar apsiplovem sarminiu tirpalu (soda+vanduo), dar ziurejom pagal menuli (delcia) ir aisku ta kinu lentele del smagumo itraukem  lotuliukas.gif
Kolkas laukiam II, o kas bus, tas jau bus  lotuliukas.gif

o pagal kinieciu lente ir turejo gautis mergaite?
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2015 09 09, 10:21)
Va dar ka radau  thumbup.gif Su pirmaja atitinka!
Ivedat savo gim.data ir pastojimo data  thumbup.gif

pastojimo diena skaiciuot nuo paskutiniu mm pirmos dienos?
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2015 09 09, 11:21)

Pagal šią skaičiuoklę mano dukra yra berniukas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vasario svajone @ 2015 09 09, 17:32)
Papildyta:

Teoriškai pastojimo data yra ovuliacijos data.
Atsakyti
QUOTE(vasario svajone @ 2015 09 09, 17:32)
Papildyta:

Taip, turejo gautis ir gavosi mergaite 4u.gif
Dabar turetu gautis berniukas, pagal visas lenteles, menulius ir pan. 4u.gif Ziuresim lotuliukas.gif

Ten jei snekat apie ta lentele, tai ten reik rasyt pastojimo data (kada buvo myliukas), o kur laiko juosta rasykit abejuose stulpeliuose 2 (jei LT gyvenat) mirksiukas.gif

O pastojimo tada yra - ovuliacijos data, bet nestuma daktarai skaiciuoja nuo paskutiniu mm pirmos dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 10 rugsėjo 2015 - 08:10
QUOTE(uzsispyrus @ 2015 09 08, 13:55)
Gi koks skirtumas kuri menesi gims.. Gali gimt (tfu tfu tfu) ir anksciau, ar net veliau.. rolleyes.gif  blush2.gif Cia jau nepriplanuosi  blush2.gif

ai nu šiaip biggrin.gif lb gražu gegužę.. wub.gif ir trečias vaikas neturim ką prarast biggrin.gif ar ansčiau ar vėliau metais biggrin.gif nu šiaip aišku gali būt koks nesklantumasir nenulemsi laiko..
antros lb norėjau gruodį.. taikiau ..daktarė sakė lapkričio gale gims. bet kadangi pirmą pernešiojau tada antrą irgi ir širdelėj žinojau kad bus gruodį biggrin.gif ir še tau 12.03 wub.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2015 09 09, 10:21)

man šiais metais vien mergaites meta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2015 09 11, 19:24)
ai nu šiaip biggrin.gif lb gražu gegužę..  wub.gif  ir trečias vaikas neturim ką prarast biggrin.gif ar ansčiau ar vėliau metais biggrin.gif nu šiaip aišku gali  būt koks nesklantumasir nenulemsi laiko..
antros lb norėjau  gruodį.. taikiau ..daktarė sakė lapkričio gale gims. bet kadangi pirmą pernešiojau tada antrą irgi ir širdelėj žinojau kad bus gruodį biggrin.gif ir še tau 12.03  wub.gif

Na geguze man irgi labiau nei birzelis patinka blush2.gif As pati geguzes 7d. gimus wub.gif Dukra Liepos 1d. wub.gif Tai dabar reik birzelio ar rugpjucio men pipiro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2015 09 14, 10:22)
Na geguze man irgi labiau nei birzelis patinka  blush2.gif As pati geguzes 7d. gimus  wub.gif Dukra Liepos 1d.  wub.gif Tai dabar reik birzelio ar rugpjucio men pipiro  blush2.gif

aš tai ir pati birželį ir pas mus nėr laisvo tarpo kiek birželį gimtadienių biggrin.gif

Bet šis mėn išvis neovuliacinis buvo tai bandysim liepą gaudyt manau. ax.gif nes jau turbūt ne taip paprastai man atrodo čia bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justaita: 21 rugsėjo 2015 - 11:11