Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(pumpica @ 2014 04 09, 13:44)
labai geresne, dingsta visi pilvo putimai, oda isgrazeja, energija pasitaiso, svoris...man dingo pvz nugaros skausmai, galvos periodiniai skausmai ir t.t. Bet ne ta tema, tai neuzsivesiu  blush2.gif

zinai, as jau pastebejau, kad tik daugiau sokolado uzvalgai, ziurek ir migrena (tikroji migrena, ne siaip koks galvos skausmas) kita diena.... gal tikrai vertetu...
bet ko gero sunkiausia duonos atsisakyti..........

Papildyta:
Koleges:) ne i tema, 5 metu vaiku rekomenduokite padoria plona antklode, nesuper duper kainos:) 140*200 cm , dukra nemegsta daug silumos, vis nusispiria...
ziuriu flokati vilnone vasarine 99 LT arba JYsko silkine 150 LT....gal dar kokiu alternatyvu galite pameteti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
paeksperimentuokit, ismeskit tuos miltus is raciono kuriam laikui, paskui uzvalgykit, matysit savijauta. Kitiem zmonem ir nuo pieno produktu buna negerai. Pamenu kai po menesio ar dvieju tokios mitybos teko uzvalgyt kepta sumustini (nu toks ir teko-niekas i burna negrudo man jo, bet gavos kaip gavos biggrin.gif ), tai ant rytdienos man buvo tikru tikriausios pagirios, bet nuo maisto -nu taaip negera buvo, ir pykina, ir zarnose bardakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 09, 14:54)

Šitai anai, o kavos galima? Ar nebesinori su ta jūsų dietą/ Ir kas čia per šui? Filosofinis pagrindas koks?  g.gif

aš be kavos nei iš vietos unsure.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 04 09, 15:01)
bet ko gero sunkiausia duonos atsisakyti..........

ir tai praeina smile.gif pradžioj keistoka žiūrėti į vienišą mėsos ar sūrio gabaliuką lėkštėj, bet nieko smile.gif
Virtų ar keptų bulvių, neatsimenu kada ragavau. Nenoriu visai. O va tarkio laiks nuo laiko norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2014 04 09, 13:34)
aš su panašiais imu XS.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 04 09, 14:02)
paeksperimentuokit, ismeskit tuos miltus is raciono kuriam laikui, paskui uzvalgykit, matysit savijauta. Kitiem zmonem ir nuo pieno produktu buna negerai. Pamenu kai po menesio ar dvieju tokios mitybos teko uzvalgyt kepta sumustini (nu toks ir teko-niekas i burna negrudo man jo, bet gavos kaip gavos biggrin.gif ), tai ant rytdienos man buvo tikru tikriausios pagirios, bet nuo maisto -nu taaip negera buvo, ir pykina, ir zarnose bardakas biggrin.gif

o rugines duonos irgi negalima? nes del alergijos, kvieciu turejau atsisakyti, bet bent jau rugines bemieles duonos valgydavau.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 04 09, 14:05)
o rugines duonos irgi negalima? nes del alergijos, kvieciu turejau atsisakyti, bet bent jau rugines bemieles duonos valgydavau.

na jei pagal paleo-negalima, bet sakau -cia kiekvienas adaptuojasi sau pagal pojucius mirksiukas.gif jeigu jum gerai ta duona, jauciates nuo jos normaliai, tai gal ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 04 09, 16:01)
Koleges:) ne i tema, 5 metu vaiku rekomenduokite padoria plona antklode, nesuper duper kainos:) 140*200 cm , dukra nemegsta daug silumos, vis nusispiria...
ziuriu flokati vilnone vasarine 99 LT arba JYsko silkine 150 LT....gal dar kokiu alternatyvu galite pameteti blush2.gif  ax.gif

Šilkinę 4u.gif Tik nežinau, ar tą.
Aš netyčiom motulėje M papirkau šilkinę - nebenoriu jos niekam perleisti. blush2.gif wub.gif
Lengva kaip pūkas, žiemą su ja buvo pakankamai šilta. Sunkiai nupasakojamas malonumas su ja apsiklojus miegoti, nors keista, nes jos veik nesijaučia.
Kol nebuvau radus šilkinės, pirkau vaikiams Merkio vilnones. Vienas vaikis bandė skųstis, kad jam per sunki 140*200, nu bet nepasius.. irnesakyk.gif Irgi neblogas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 09, 14:08)
Šilkinę  4u.gif  Tik nežinau, ar tą.
Aš netyčiom motulėje M papirkau šilkinę - nebenoriu jos niekam perleisti. blush2.gif  wub.gif
Lengva kaip pūkas, žiemą su ja buvo pakankamai šilta. Sunkiai nupasakojamas malonumas su ja apsiklojus miegoti, nors keista, nes jos veik nesijaučia.
Kol nebuvau radus šilkinės, pirkau vaikiams Merkio vilnones. Vienas vaikis bandė skųstis, kad jam per sunki 140*200, nu bet nepasius.. irnesakyk.gif Irgi neblogas variantas  4u.gif

ane, ten silkines nemaciau niekada.... gal blogai ziurejau:)
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 09, 10:05)
Mano vaikų atveju beveik atitinka mergaitei ji 3 m, ūgis 104 tai 4T su trupučiu rezervo, o va berniukas baisiai kūdas, tai jam 4T ir XS su trupučiu rezervo nors jo ūgis apie 114 cm.

Bet reikia žiūrėti koks vaikas man mergaitei jau normali, bet prie kudesnių, ne šakaliukas dar, bet klausimas kaip bus, o berniukas tai vėjo pučiamas.

Reikai pasimėginti tada žinosite, bet vadovavausi dydžių lenetele pagal ųgį 4u.gif

aciu 4u.gif meginsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 09, 14:42)
bigsmile.gif Ne bailus tu paukštukas - nebijai, kad lesyklą pasiūlys perpus ir mergautinę pavardę? tongue.gif

Ką dovanų gavai?  bigsmile.gif

ai pavardę mergautinę ir taip turiu, o inkilą sudėtingai per pus būtų, tai gal nepasiūlys biggrin.gif

BET GERIAU TRŪSŲ NEUŽSAKINĖKIT
- nepažiūrėjau, ten kinija doh.gif biggrin.gif. ta proga sau kelnes iš loft užsisakiau, 2 dydį blink.gif , jei netilpsiu - manouche turės nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 04 09, 16:11)
ane, ten silkines nemaciau niekada.... gal blogai ziurejau:)

Verta pažiūrėti.. Aš savam kaime gal pusmetį į ją dairiausi, dairiausi.. nu, niekam jos be manęs nereikėjo.. bet kokybė super - be priekaištų thumbup.gif
Kaina buvo numušta nuo 190 lt gal iki 120 lt. O antrą išvis "pagavau" gal už 30 lt.
Atsakyti
Uzmeciau cia aki i kalbas apie 'dietas"..na nezinau nezinau. Vis delto gal su protu, a?? Visiskai atsisakius angliavandeniu, ypac sudetiniu (greituju aisku, kad sveika atsisakyti ar gerokai sumazinti), gali buti nelinksmu pasekmiu. Pasidomekit, kuo daznai tai baigiasi kulturistams, kurie daznai (ypac vaikydamiesi greitu rezultatu) nejaucia saiko tokiems "atsisakymams".
Todel vis delto tam tikra minimuma angliavandeniu, skaiciuojant pagal kuno svori ir lyti, reiketu suvartoti.
Zmogus visaedis-jam reikia angliavandeniu, baltymu ir riebalu. Kaip sakoma "is dainos zodziu neismesi".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 09 balandžio 2014 - 14:23