Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 04 04, 14:14)
kriisti, primink, kokio ūgio tavo dukrytė? ir gal gali 4T bliuskytės ilgį pamatuot, galvoju, dar tiktų manajai, ar tą skyrių jau reik užmiršt  biggrin.gif

pamatavu ūgį tai 104 cm jos namie turime ta prilipdyta ūgio lentutę 4u.gif bet maniškė prie kudėsnių, ne šakaliukas, bet prie kudesnių ypač kojos pasidarė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 04 balandžio 2014 - 15:12
QUOTE(kriisti @ 2014 04 04, 15:11)
pamatavu ūgį tai 104 cm jos namie turime ta prilipdyta ūgio lentutę 4u.gif bet maniškė prie kudėsnių, ne šakaliukas, bet prie kudesnių ypač kojos pasidarė  doh.gif

mes tikrai panasios, mano dukra irgi sakliukas:) tarp kitko, jei tavo nickas susijes su tikruoju vardu, tai ir tuo mes panasios butumem:)

ziuriu i children batukus, nu simpatiski, bet bijau kad 12 dydzio jie be gumos, tai sunku vaikui, jei kiek didesni tai smukcios... as va del to sau baletkiu bijau is usa siustis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 04 balandžio 2014 - 15:16
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 04 04, 16:14)
mes tikrai panasios, mano dukra irgi sakliukas:) tarp kitko, jei tavo nickas  susijes su tikruoju vardu, tai ir tuo mes panasios butumem:)

ziuriu i children batukus, nu simpatiski, bet bijau kad 12 dydzio jie be gumos, tai sunku vaikui, jei kiek didesni tai smukcios... as va del to sau baletkiu bijau is usa siustis doh.gif

jūs visiškai teisi dėl niko ir vardo 4u.gif 4u.gif

aš už tai ėmiau su dirželiu, nes baltekės jei tik čiut didesnes viskas smūkčios vaikas 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
kepuriukas mergaitei čiotkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 04, 15:27)
jūs visiškai teisi dėl niko ir vardo  4u.gif  4u.gif

aš už tai ėmiau su dirželiu, nes baltekės jei tik čiut didesnes viskas smūkčios vaikas 4u.gif  4u.gif

oi, ik nereikia į mane "JŪS" baksnoti, jau gana vakar vaistininkė mane pavadino "moteriške" doh.gif žiauru...... verysad.gif susendino mane kokiais 10 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 04 04, 15:24)
o perka iš Macys? Gavau žinutę, kad neberenka  verysad.gif  verysad.gif

unsure.gif
QUOTE(Cargo @ 2014 04 04, 15:42)

Ryte irgi buvo dingus. Paskui vėl atsirado. O jei šitos nebebus dar du variantai nusiūsti. biggrin.gif Bet jei visai neberenka, tai liūdesys. verysad.gif Vakar jau žiūrėjau į tas terbas , bet dar nereikėjo. doh.gif
Atsakyti
Neatsilaikiau ir aš masiniam kosmetikos shopingitui. Nusikepiau

http://www.sephora.c...8?skuId=1507417

http://www1.macys.co...s...4&slotId=23

http://www1.macys.co...s...44&slotId=5

http://www1.macys.co...u...44&slotId=2

Sedziu labai grazi is pacio ryto nail.gif , nes viska ismeginau. Kaukes abi vakar, o kremus siandien. Sumaisiau abu, gavosi super rezultatas mano sausai odai cool.gif
Aciu, kas uzrodet sephoros kremuka flirt.gif
Papildyta:
Vakar kai mozojausi ta tamsia kauke, maniau mb gaus aparpuoli is juoko beee.gif
Atsakyti
Sveikos. Norejau prisijungti i jusu smagu bureli ir is karto su pora klausimu - kokios realiai buna nuolaidos RL? Dabar visai nedideles, bet yra tas +25 proc. ar apsimoka ar geriau palaukti rimtesniu nuolaidu? Ir kaip RL dydziai vaikams - ar atitinka?
Busiu dekinga uz atsakymus.
Atsakyti
uzrodykit fossil pinigine su centams skyriuku, is akcijos 2 uz 1 kaina (but geriausia, jei raudona pinigine butu biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2014 04 04, 15:44)
Sveikos. Norejau prisijungti i jusu smagu bureli ir is karto su pora klausimu - kokios realiai buna nuolaidos RL? Dabar visai nedideles, bet yra tas +25 proc. ar apsimoka ar geriau palaukti rimtesniu nuolaidu? Ir kaip RL dydziai vaikams - ar atitinka?

Būna visaip, reik sekt skaičius- sezono gale būna taip, kad seilo kaina be papildomos nuolaidos būna geresnė, nei kitu laiku su papildoma nuolaida. RL gerų kainų būna Macys.com.
Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2014 04 04, 16:44)
Ir kaip RL dydziai vaikams - ar atitinka?

o čia jau kaip pasiseks biggrin.gif šiaip reikia žiūrėti į dydžių lentelę, vat ją daug maž atitinka ax.gif
turiu dabar pavasariui saviškei dvi RL striukes vienodo tipo, tik skirtingų spalvų biggrin.gif viena 3T, kita 4T, tai abi vienodo dydžio biggrin.gif tenka vieną pardavinėti.

vaikiški RL batukai tai į didesnę pusę, jei pirkti pagal dydžių lentelę, tai gaunasi smarkiai per dideli smile.gif

o kainų tai jų būna ir geresnių nei dabar smile.gif reikia tiesiog stebėti.
Atsakyti
Sveikos, truputi ne i tema, bet gal kuri nespejo nusipirkti populiariuju mergaitisku Columbia Rope. Deja deja apsiskaiciavau su dydziais ir nupirkau dukrai smarkiai per didelius Nuoroda: http://www.sierratra...calization=True , tik spalva mergaitiska (Glory/Shale - pilkas su alyvine) dydis 1. Kaina 120 lt.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 04 04, 16:29)
oi, ik nereikia į mane "JŪS" baksnoti, jau gana vakar vaistininkė mane pavadino "moteriške" doh.gif  žiauru...... verysad.gif susendino mane kokiais 10 metų smile.gif

Sakyciau, apskritai ne itin mandagus kreipinys, kaip ir "mergaite".
Atsakyti