Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

Reikia 1 tases i pora uz 147.99 ir 162.99 4u.gif
Atsakyti
Jei dar kas dvejoja del sio tasiuko, junkites! Likau be poros biggrin.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
Panos batuku kainos macys irgi liuks, as surizikavau su 8.5 TH, ziuresim ar vel ne busiu v proliote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 04 04, 18:34)
Nebepriimu kolkas macys piniginiu ir tasiu. Poru turiu pilna, o ka pridet i krepsi, kad surinkti free ship TRUKSTA. Rubus ir kitas, neporuojamas prekes, bei batus su ir be akcijos, priimu  4u.gif

Tuoj atmetu uzsakyma, man tikk kepuriuko reik ax.gif tasiu nerandu nes man sportinio stiliaus tases reik. Bet kazkaip neuzkimba nieks blush2.gif
Atsakyti
mergytes, galit siust macys viska, bet labai prasau damesti ir po rubeli, nes man tikrai labai sunku sudeti su free ship akcijines prekes, jei neturiu kazko be akcijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 04 04, 19:16)

Taure ar renkate Sephora? Ir ar yra dar -15 %? ax.gif
Atsakyti
Junkites prie Bloomingdales.com bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(agise @ 2014 04 04, 11:43)
Taure ar renkate Sephora? Ir ar yra dar -15 %? ax.gif

renkam, man atrodo iki 11d. galioja
Atsakyti
Taure paziurekite pastuke mano laiskeli , pakooregavau pinigine doh.gif kaina ta pati tik modelis kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 04 04, 19:47)
Junkites prie Bloomingdales.com  bigsmile.gif
Papildyta:

renkam, man atrodo iki 11d. galioja

Ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 04 04, 18:49)
Taure paziurekite pastuke mano laiskeli , pakooregavau pinigine  doh.gif  kaina ta pati tik modelis kitas  smile.gif

metallic spalyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 04 04, 19:16)
mergytes, galit siust macys viska, bet labai prasau damesti ir po rubeli, nes man tikrai labai sunku sudeti su free ship akcijines prekes, jei neturiu kazko be akcijos  verysad.gif

Nusiunčiau berniukišką bliuzoną, jei netinkamas praneškit. Ieškosiu ko nors kito. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turit šiuos batus ? Ar stipriai pamažinti ?
http://www.sierratra...;colorFamily=01
Atsakyti