Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

As siemet dazysiu kiausinius silku, pirkau keleta devetu kaklaraisciu biggrin.gif
http://www.gami.lt/k...-kaklaraisciais
Atsakyti
sveikos mergynos
as kiausinius visada dazau tik vienu budu,na man jie graziausi gaunasi ir be xemijos:) imu lukstus svogunu i puoda suberiu ir uzverdu paverdu siaip nemazai,na kai jau gaunasi rudas vanduo,lukstu neisimu ,idedu druskos pora saukstu baltos paprastos,kiausinius imu rudus,su baltais man nesigavo taip nudazyt graziai,gavosi blednavoti,kiausinius vel gi suvynioju i lukstus i kojines neilonines ir i puoda ir verdu kiek ten minuciu reik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erva @ 2014 04 14, 18:57)
sveikos mergynos
as kiausinius visada dazau tik vienu budu,na man jie graziausi gaunasi ir be xemijos:) imu lukstus svogunu i puoda suberiu ir uzverdu paverdu siaip nemazai,na kai jau gaunasi rudas vanduo,lukstu neisimu ,idedu druskos pora saukstu baltos paprastos,kiausinius imu rudus,su baltais man nesigavo taip nudazyt graziai,gavosi blednavoti,kiausinius vel gi suvynioju i lukstus i kojines neilonines ir i puoda ir verdu kiek ten minuciu reik  smile.gif

del puodo ,siaip galiu patart,buna zirneliai tuokiuose metalinese dezutese ,litras ar 0.75 ,neprisimenu,mes ten dazydavom,kad negadint puodu:) na dar buna vaisiai konservuoti juose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2014 04 08, 18:19)
Aš tik su paprastu mikseriu darau. Trunka 3 min. o su visu pasiruošimu gal 10 min. Atitaikiau proporcijas taip, kaip man patinka. 1 trynys, 100 ml aliejaus, 0,5 šaukšto garstyčių ir 0,5 šaukšto citrinos sulčių ir žiupsnis druskos.

Nežinau, dar nebandžiau, gera proga išbandyt velykiniams kiaušiams smile.gif ČIA angliškai smulkiai paaiškinta kaip daryt majonezą. Jei kas darysit pagal šį receptą, pasidalinkit rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Niu ką, atsivalgiau kokoso sviesto cool.gif Nebeskanu doh.gif

Pasidariau naminės varškės-jeckau kokia skani (riebi), tokia saldi bigsmile.gif Ryt su kavyte pusryčiams nešiuos ax.gif

Komandiruotėj labai gerai su Paleo sekėsi-viešbuty suvalgydavau visas mėsas, dešras, kiaušinius ir daržoves, tada kavos su pienu, aplankiau steak house, aplankiau draugę, kuri viską supirko ir suruošė pagal Paleo wub.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 04 12, 21:50)
as va sitoki sveciams - keksiuku formelse:
http://www.sezoninev...s-ir-riesutais/

o sau - be sausainiu, kondensoto pieno .
vietoj jo - kokoso aliejus ir kakavos sviestas.
jau dariau- labai skanu gavosi!

Kiek kokoso aliejaus ir kiek kakavos sviesto dėjai vietoj 190g. kondensuoto ir 360g. sausainių? Be sausainių turbūt gavosi toks varškėtis su slyvom? g.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2014 04 12, 21:52)
Velykų nešvęsiu, nebus nei su kuo, nei kada, džiaugsiuos papildoma išeigine nuo darbo (bet laiką leisiu kitam darbe). Kokoso aliejaus su kakava sumaišysiu ir prikirsiu šokolado ta proga biggrin.gif

Nors kiaušinį su lukštais išsivirk, kaip Gyvybės, Pavasario atėjimo simbolį 4u.gif Išeiginė nuo darbo kitam darbe-yra ku odžiaugtis biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 13, 16:12)
Radau siandien urme svieziu datuliu, 600gr dezute 10 lt. Sueis velykom i koki deserta. Vis pigiau nei maxej.

Niu nieko sau blink.gif Kaip tik Urme buvau šiandien ir daržovių turguj...Bet ten kur sakot (daržovės jungiasi su mėsa), tai ar ne duonos gaminiais prekiauja? g.gif Nelabai supratau kur tiksliai nusipirkot blush2.gif Ką ten dar be datulių parduoda? Kaip atrodo ta 600g. dėžutė? ax.gif

QUOTE(Rasa:) @ 2014 04 13, 21:58)
Taip pat pasidalykit, prašau, kur gaunat gero šokolado apie 90%?

Ar naudojat kakavą - jei taip, tai kokią?

Saldūs majai. Aš parsivežiau iš Vokietijos Lindt firmos, 90proc.

Aš naudoju iš iherb.com su erškėtuogės ir buroko milteliais (labai širdžiai sveika toks derinys), bet perku ir LT paprastą karčią kakavą.

QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 13, 23:09)
Egliukasz, o kiek pas jus tas Lindt kainuoja? Cia lt man brangus, 9 lt plytele, nors ir geras, o tas 92% Majuose 5.50lt, ekologiskas.

Vokietijoj su akcija suėmiau už 1,34 euro už 90proc. Lindt ax.gif Visus 7 pasiėmiau biggrin.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 04 14, 10:38)
o man sake kad jau nebesezonas datuliu.todel ju niekur ner..

Maksimkėj kaip tik 25proc. džiovintiems ir riešutams buvo, tai kaip tik kelias pakuotes tokias pailgas su pagaliuku bedimui nusipirkau-daug skanesnės nei sveriamos padžiūvusios schmoll.gif Pilna tų datulių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 14 balandžio 2014 - 21:58
Hippie, isivaizduok, kad stovi ant to sujungimo, nugaroj mesa, duona ir pienai po kaire, o tiesiai darzoves, ten arba tokia pagyvenus moteriske prekiauja arba vyras. Galima pas juos uzklausti. Dezute tokia baltai geltona ir nupiesta palme, popierine.
p.s. Prasau mane tujinti wink.gif
Nezinau kaip tiksliau nupasakoti...
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 04 14, 17:55)
As siemet dazysiu kiausinius silku, pirkau keleta devetu kaklaraisciu  biggrin.gif
http://www.gami.lt/k...-kaklaraisciais

Perniai dažiau, bet tik dekorui, nes išvirus kiaušinį 15-30 min, nebevalgomas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 04 14, 13:05)
Aš 1,5 arbat. šaukštelio čia sėklų užpilu vakare puse stiklinės šalto vandens ir ryte atsikėlus ant tuščio skrandžio išgeriu visą šitą košę. Skonio jokio nėra, bet man veikia kaip organizmo šluota (kažkur skaičiau tokį apibūdinimą šių sėklų ir jis labai teisingas).   
cia kaip? tustinimasi paskatina ar kaip?

Kazkaip dauguma cia apie tas čia seklas kalbate. O seklos paleo valgomos?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 14, 23:39)
Kazkaip dauguma cia apie tas čia  seklas kalbate. O seklos paleo valgomos?

na as paskaicius cia,pastebejau,kad koses valgo,tai nezinau ar skaitos tai paleo.........kazkaip susimaise man viskas jau
Atsakyti
Na ne visos cia visu 100% paleo, bet koses ne paleo, seklos irgi nelabai. As ju nevalgau, negaliu komentuoti. Visa info kas paleo, o kas ne yra internete.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 04 14, 22:57)
Aš naudoju iš iherb.com su erškėtuogės ir buroko milteliais (labai širdžiai sveika toks derinys), bet perku ir LT paprastą karčią kakavą.

pabandykit ekologišką kokybišką kakavą, garantuoju, kad paprastos karčios kakavos nebenorėsit. Nesulyginami dalykai... schmoll.gif Kažkada sumaniau pataupyti ir nusipirkau paprastos kakavos. Na ir ką gi, atsidūrė šiukšlių kibire... doh.gif biggrin.gif Aš perku Naturela Cacao Bio, Maximose yra, kainuoja apie 19lt. Labai skani... bigsmile.gif

https://www.google.l...c...366&bih=632
Atsakyti
QUOTE(erva @ 2014 04 14, 19:02)

del puodo ,siaip galiu patart,buna zirneliai tuokiuose metalinese dezutese ,litras ar 0.75 ,neprisimenu,mes ten dazydavom,kad negadint puodu:) na dar buna vaisiai  konservuoti juose  smile.gif

skarbonke?
nuo pomidoru konservuotu tiks? galvoju pabandyt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 04 14, 21:57)
Sveikos,

Niu ką, atsivalgiau kokoso sviesto cool.gif Nebeskanu doh.gif

Pasidariau naminės varškės-jeckau kokia skani (riebi), tokia saldi bigsmile.gif Ryt su kavyte pusryčiams nešiuos ax.gif

Kiek kokoso aliejaus ir kiek kakavos sviesto dėjai vietoj 190g. kondensuoto ir 360g. sausainių? Be sausainių turbūt gavosi toks varškėtis su slyvom? g.gif

good.gif

ne, normaliai gavosi. tas maskarpone su varske labai gerai dera. as datules dejau vietoj slyvu. tai jos saldzios. o kokoso aliejaus gal 2 saukstus istirpinau. o kakavos sviesto dar maziau. saldumo nepritruko.
o siaip tai viska is akies dejau. dabar nusipirkau didesni maskarpones indeli. darysiu dideli torta nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 15, 00:39)
Kazkaip dauguma cia apie tas čia  seklas kalbate. O seklos paleo valgomos?

http://thepaleodiet....id-composition/

Chia pagal paleo tinkamos tik sert gyvunams, tai ne paleo, lygiai taip pat kaip ir varskes, maskarpones, suriai, kuriu karts nuo karto cia ne viena suvalgo 4u.gif
Atsakyti