Sveikos,
Niu ką, atsivalgiau kokoso sviesto

Nebeskanu
Pasidariau naminės varškės-jeckau kokia skani (riebi), tokia saldi

Ryt su kavyte pusryčiams nešiuos
Komandiruotėj labai gerai su Paleo sekėsi-viešbuty suvalgydavau visas mėsas, dešras, kiaušinius ir daržoves, tada kavos su pienu, aplankiau steak house, aplankiau draugę, kuri viską supirko ir suruošė pagal Paleo
QUOTE(jaicy @ 2014 04 12, 21:50)
as va sitoki sveciams - keksiuku formelse:
http://www.sezoninev...s-ir-riesutais/
o sau - be sausainiu, kondensoto pieno .
vietoj jo - kokoso aliejus ir kakavos sviestas.
jau dariau- labai skanu gavosi!
Kiek kokoso aliejaus ir kiek kakavos sviesto dėjai vietoj 190g. kondensuoto ir 360g. sausainių? Be sausainių turbūt gavosi toks varškėtis su slyvom?
QUOTE(Sedindriuke @ 2014 04 12, 21:52)
Velykų nešvęsiu, nebus nei su kuo, nei kada, džiaugsiuos papildoma išeigine nuo darbo (bet laiką leisiu kitam darbe). Kokoso aliejaus su kakava sumaišysiu ir prikirsiu šokolado ta proga
Nors kiaušinį su lukštais išsivirk, kaip Gyvybės, Pavasario atėjimo simbolį

Išeiginė nuo darbo kitam darbe-yra ku odžiaugtis
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 13, 16:12)
Radau siandien urme svieziu datuliu, 600gr dezute 10 lt. Sueis velykom i koki deserta. Vis pigiau nei maxej.
Niu nieko sau

Kaip tik Urme buvau šiandien ir daržovių turguj...Bet ten kur sakot (daržovės jungiasi su mėsa), tai ar ne duonos gaminiais prekiauja?

Nelabai supratau kur tiksliai nusipirkot

Ką ten dar be datulių parduoda? Kaip atrodo ta 600g. dėžutė?
QUOTE(Rasa:) @ 2014 04 13, 21:58)
Taip pat pasidalykit, prašau, kur gaunat gero šokolado apie 90%?
Ar naudojat kakavą - jei taip, tai kokią?
Saldūs majai. Aš parsivežiau iš Vokietijos Lindt firmos, 90proc.
Aš naudoju iš iherb.com su erškėtuogės ir buroko milteliais (labai širdžiai sveika toks derinys), bet perku ir LT paprastą karčią kakavą.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 04 13, 23:09)
Egliukasz, o kiek pas jus tas Lindt kainuoja? Cia lt man brangus, 9 lt plytele, nors ir geras, o tas 92% Majuose 5.50lt, ekologiskas.
Vokietijoj su akcija suėmiau už 1,34 euro už 90proc. Lindt

Visus 7 pasiėmiau
QUOTE(jaicy @ 2014 04 14, 10:38)
o man sake kad jau nebesezonas datuliu.todel ju niekur ner..
Maksimkėj kaip tik 25proc. džiovintiems ir riešutams buvo, tai kaip tik kelias pakuotes tokias pailgas su pagaliuku bedimui nusipirkau-daug skanesnės nei sveriamos padžiūvusios

Pilna tų datulių