Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 04 23, 11:53)
o tas Rauba gal sukalbamesnis? Ar siuntima turi rasyt seimos gydytojas?

Labai fainas daktaras, o ir manau sukalbesi..
man va siandiena paskambino jis ir pranese jog operacija butu geguzes 27, o as nukeliau i rugseji.. nes nenoriu keisti vasaros planu... blush2.gif ir tai pradzioje galvojau kas cia tokio - o va po jusu patarimu - nukeliau rudeniui.. 4u.gif Aciu

Kirisama, kai susitari su chirurgu, siuntima operacijai turi raysti seimos gydytojas, o su siuntimu operacija yra nemokama.. na tik padeka tave operavusiems daktarams ir anesteziologui.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 04 23, 14:21)
Labai fainas daktaras, o ir manau sukalbesi..
man va siandiena paskambino jis ir pranese jog operacija butu geguzes 27, o as nukeliau i rugseji.. nes nenoriu keisti vasaros planu...  blush2.gif  ir tai pradzioje galvojau kas cia tokio - o va po jusu patarimu - nukeliau rudeniui..  4u.gif  Aciu

Kirisama, kai susitari su chirurgu, siuntima operacijai turi raysti seimos gydytojas, o su siuntimu operacija yra nemokama.. na tik padeka tave operavusiems daktarams ir anesteziologui..  blush2.gif

kaži pupsikų op irgi darytų nemokamai? nors turbūt siuntimas ne kažkaip skambėtų ,,su mažais papukais depresuoja, prašome konsultuoti" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 23, 14:25)
kaži pupsikų op irgi darytų nemokamai? nors turbūt siuntimas ne kažkaip skambėtų ,,su mažais papukais depresuoja, prašome konsultuoti" biggrin.gif biggrin.gif

Kai yra pilvo juostis isvarza, ja kompensuoja ligniu kasos.. o cia is esmes ir yra ta plastika, nes tvarkoma ir siunama pilvo juosta..
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 23, 11:53)

Man kaina aktualu  blush2.gif neseniai buvau Santariskese, tai bent jau mano atveju kalbejo, kad joks normalus chirurgas nesiims pilvo plastikos operacijos, nes tai nekelia pavojaus sveikatai. Man issiskyre virsutiniai pilvo raumenys ir dar isvarza apie bamba. Tai isvarza sutvarkyt sutvarko, o virsaus neliecia, nebent man tiktu dar vienas issilgas pjuvis paciam pilvo viduryje. Bet ir tai nerekomenduoja daryt, mazdaug kompleksuoji, kad pavalgius atrodai kaip nescia, tai jau tavo bedos... nezinau, gal cia tik man nepasiseke per konsultacija su chirurgu? O privaciai net nezinau nuo ko pradet vaiksciot i konsultacijas, aktualu Vilnius, bet kainos kosmosas... o tas Rauba gal sukalbamesnis? Ar siuntima turi rasyt seimos gydytojas?

pas ka buvai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,ar buvo kuriai kad po pilvo riebalu nuriurbimo reiketu korekcijos? Akivaizdziai matosi viena vieta iskilesne,kaip nedasiurbta kad butu. Idomu ka tokiu atveju daryt? Nemokamai gal taiso?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 23, 16:51)
pas ka buvai blush2.gif

Jis ir privaciai nortwejoj dirba, toks isvaizdus vyrukas Abaliksta. Bet kaip suprantu tai vistiek pirma reiktu su chirurgu bendrauti ir jei pavyksta sutarti del op., tai tik tada siuntimo prasyt?
Atsakyti
QUOTE(miau_miau @ 2014 04 23, 16:43)
Sveikutes,ar buvo kuriai kad po pilvo riebalu nuriurbimo reiketu korekcijos? Akivaizdziai matosi viena vieta iskilesne,kaip nedasiurbta kad butu. Idomu ka tokiu atveju daryt? Nemokamai gal taiso?

korekcija pigiau kainuoja, kiek esu skaičius.. bet ne dykai sad.gif

aš tai vis galvojau kad virš rando reiks pasiurbt dar, bet žiūriu nebereiks, nes tirpsta dabar gryn nuo pilvo kur randas, nuo šonų ir užpakalio biggrin.gif
Atsakyti
Kazkodel maniau kad jei brokas ,tai dykai taisyt turi g.gif Gal pasportavus susivienodins .
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 23, 18:45)
Jis ir privaciai nortwejoj dirba, toks isvaizdus vyrukas Abaliksta. Bet kaip suprantu tai vistiek pirma reiktu su chirurgu bendrauti ir jei pavyksta sutarti del op., tai tik tada siuntimo prasyt?

bet tai jis plastikos chirurgas g.gif nes santariskese yra plastikos chirurgai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 04 23, 20:59)
bet tai jis plastikos chirurgas  g.gif nes santariskese yra plastikos chirurgai  g.gif  g.gif

Na taip, jis ir plastikos chirurgas ir tuo paciu viso pilvo, nes operuoja ne tik tokias po nestumu kaip mes blush2.gif
O gal zinot kiek kainuoja konsultacija be siuntimo Lazdynuose pas Rauba? Nes nerandu ju kainininko blush2.gif
Atsakyti
[quote=Kirisama,2

Man kaina aktualu blush2.gif neseniai buvau Santariskese, tai bent jau mano atveju kalbejo, kad joks normalus chirurgas nesiims pilvo plastikos operacijos, nes tai nekelia pavojaus sveikatai. Man issiskyre virsutiniai pilvo raumenys ir dar isvarza apie bamba. Tai isvarza sutvarkyt sutvarko, o virsaus neliecia, nebent man tiktu dar vienas issilgas pjuvis paciam pilvo viduryje. Bet ir tai nerekomenduoja daryt, mazdaug kompleksuoji, kad pavalgius atrodai kaip nescia, tai jau tavo bedos... nezinau, gal cia tik man nepasiseke per konsultacija su chirurgu?
[/quote]

Pas mane buvo lygiai tas pats, as kalnejau su Sakalauskaite, tai tokiu kvailybiu negirdejau.. pazistama dares pas Jauniski, bet jai sterble tik buvo, puikiausiai su siuntimu susitvarke. ... Kas tave taip pakonsultavo doh.gif syciau paprastas pilvo chirurgas - nes kai mane konsultavo poliklinikos paprastas chirurgas, tai ir kazka panasdi suokd, kad pjuvis bus nuo sonkaku zemyn lotuliukas.gif gal ne visi ir hali, nes kiti yra tik plastskos rekonstrukcijos chirirgai...
papuliu mrmokamai su siuntimi tau tikrai niekur nedarus, nebent pas tave yra amputuotos krytys po onkologiniu operaciju. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 23 balandžio 2014 - 21:24
manau skambinkis i lazdynus del mokamos konsultacijos, arba eik i Grybo, berods jis ten dar dirba.. mirksiukas.gif
Atsakyti