[quote=Kirisama,2
Man kaina aktualu

neseniai buvau Santariskese, tai bent jau mano atveju kalbejo, kad joks normalus chirurgas nesiims pilvo plastikos operacijos, nes tai nekelia pavojaus sveikatai. Man issiskyre virsutiniai pilvo raumenys ir dar isvarza apie bamba. Tai isvarza sutvarkyt sutvarko, o virsaus neliecia, nebent man tiktu dar vienas issilgas pjuvis paciam pilvo viduryje. Bet ir tai nerekomenduoja daryt, mazdaug kompleksuoji, kad pavalgius atrodai kaip nescia, tai jau tavo bedos... nezinau, gal cia tik man nepasiseke per konsultacija su chirurgu?
[/quote]
Pas mane buvo lygiai tas pats, as kalnejau su Sakalauskaite, tai tokiu kvailybiu negirdejau.. pazistama dares pas Jauniski, bet jai sterble tik buvo, puikiausiai su siuntimu susitvarke. ... Kas tave taip pakonsultavo

syciau paprastas pilvo chirurgas - nes kai mane konsultavo poliklinikos paprastas chirurgas, tai ir kazka panasdi suokd, kad pjuvis bus nuo sonkaku zemyn

gal ne visi ir hali, nes kiti yra tik plastskos rekonstrukcijos chirirgai...
papuliu mrmokamai su siuntimi tau tikrai niekur nedarus, nebent pas tave yra amputuotos krytys po onkologiniu operaciju.