QUOTE(elija2323 @ 2014 04 24, 08:16)
Sveikos merginos, esu užsirasiusi birzelio 2 dienai pas Jankuna, pilvo plastikai , nes oda visa nutysusi, labai bijau, noriu paklausti esu naujoke cia, ar ilgai laikosi pilvo patinimas po operacijos aciu 

Man 2 men ir 1 sav, tai vakarais dar siek tiek tinsta, bet nedaug visai. O iki 2 men tai tinimas buvo ir labai mane nervindavo, nes norejosi iskart kad graziai butu

QUOTE(Kirisama @ 2014 04 24, 13:43)
Vyras gali, ir pades kai reiks, bet as turesiu is paskos sliauziot ir pirstu rodyt ka kur ir kaip daryt
o man tada greiciau paciai pasidaryt
o anytos pats vaikas neprisileidzia, tad belieka mamai atostogas imt. Kaip suprantu dauguma taip ir darot? 

Man 2sav padejo mama (tiksliau priziurejo 2 mano vaikus ir mane), trecia savaite padejo anyta, bet labai sunkiai sekesi, nes maziukas irgi jos neprisileidzia. O paskui viska dariau pati, tik vyras gryzdavo per pietus uzmigdyt maziuko, nes man nesiseke situo klausimu

Beje savo vyra buvau nuvertinus, galvojau nesusitvarkys prapuls... bet kur tau pasirodo jie viska moka ir gali padaryt. Jis ir maude ir migde ir maitino vaikus, zodziu susitvarke ir super sauniai

QUOTE(Rita1 @ 2014 04 24, 21:28)
Merginos, as jau po visko!!! VK sake pavyko puikiai
uztruko 6 val
jau paskaudena po truputi pilva, o ant (.)(.) tai drambli kazkas uzsodino 

Sveikinu sveikinu!!! Viskas praeis