Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(elija2323 @ 2014 04 24, 08:16)
Sveikos merginos, esu užsirasiusi birzelio 2 dienai pas Jankuna, pilvo plastikai , nes oda visa nutysusi, labai bijau, noriu paklausti esu naujoke cia, ar ilgai laikosi pilvo patinimas po operacijos aciu wink.gif

Man 2 men ir 1 sav, tai vakarais dar siek tiek tinsta, bet nedaug visai. O iki 2 men tai tinimas buvo ir labai mane nervindavo, nes norejosi iskart kad graziai butu smile.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 04 24, 13:43)
Vyras gali, ir pades kai reiks, bet as turesiu is paskos sliauziot ir pirstu rodyt ka kur ir kaip daryt  lotuliukas.gif  o man tada greiciau paciai pasidaryt  4u.gif  o anytos pats vaikas neprisileidzia, tad belieka mamai atostogas imt. Kaip suprantu dauguma taip ir darot?  blush2.gif

Man 2sav padejo mama (tiksliau priziurejo 2 mano vaikus ir mane), trecia savaite padejo anyta, bet labai sunkiai sekesi, nes maziukas irgi jos neprisileidzia. O paskui viska dariau pati, tik vyras gryzdavo per pietus uzmigdyt maziuko, nes man nesiseke situo klausimu blush2.gif Maziuko nekilnojau 2 men, o ir nesiprase.
Beje savo vyra buvau nuvertinus, galvojau nesusitvarkys prapuls... bet kur tau pasirodo jie viska moka ir gali padaryt. Jis ir maude ir migde ir maitino vaikus, zodziu susitvarke ir super sauniai thumbup.gif

QUOTE(Rita1 @ 2014 04 24, 21:28)
Merginos, as jau po visko!!! VK sake pavyko puikiai  bigsmile.gif  uztruko 6 val blink.gif jau paskaudena po truputi pilva, o ant (.)(.) tai drambli kazkas uzsodino  smile.gif

Sveikinu sveikinu!!! Viskas praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 24, 19:28)
Merginos, as jau po visko!!! VK sake pavyko puikiai  bigsmile.gif  uztruko 6 val blink.gif jau paskaudena po truputi pilva, o ant (.)(.) tai drambli kazkas uzsodino  smile.gif

Sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lengvo gijimo! smile.gif

Nu niekaip negaliu pakomentuoti nuotrauku albumuke. doh.gif kazkas su telefonu. doh.gif
Duodu Taip dviem naujokem smile.gif
Papildyta:
Hererra, pilvukas kuo tolyn, tuo grazin!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va, jau pirma naktele praejo ir gana lengvai. Jau stojausi, laukiu kol kateteri isims, eisiu tvarsciu keisti, pamatysiu gal kaip viskas atrodo! Man cia taip gera, visai namo nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 24, 20:28)

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif greito ir lengvo gijimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 04 25, 00:49)
Hererra, pilvukas kuo tolyn, tuo grazin!!!  4u.gif

Ačiū smile.gif Pas visas taip - laikas stebuklingai viską užglosto, tinimai praeina ir pilvukas ploštėja savaime thumbup.gif

Parašysiu už tave TAIP, einu žiūrėt, kas ten daros albume.

QUOTE(Rita1 @ 2014 04 25, 08:55)
Sveikutes, na va, jau pirma naktele praejo ir gana lengvai. Jau stojausi, laukiu kol kateteri isims, eisiu tvarsciu keisti, pamatysiu gal kaip viskas atrodo! Man cia taip gera, visai namo nenoriu  ax.gif

Nu vava, bet gi mes taip ir sakėm biggrin.gif O tau sakei net silpna buvo nuo minties, kad savo noru ten gulies. Stebuklinga ten vieta, ne kitaip mirksiukas.gif Ir fiziškai, ir emociškai gelbėja naujas gražuoles biggrin.gif
Atsakyti
[quote=hererra,2014 04 25, 10:45]
Ačiū smile.gif Pas visas taip - laikas stebuklingai viską užglosto, tinimai praeina ir pilvukas ploštėja savaime thumbup.gif

Parašysiu už tave TAIP, einu žiūrėt, kas ten daros albume.

Ok. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
O kokiu būdu jums pavyksta gauti siuntimą? Kiek tada ligonių kasos kompensuoja?
Atsakyti
Skaitant komentarus, panasu, kad tik musu paciu galvose baubai gyvena... reik kaupti drasos konsultacijai, bet tiek daug abejoniu - juk man tik raumenis susiuti, nes odos pertekliaus kaip ir nera, gal tik kiek suglebus. Baisu kad pasakys, kad ne cia pataikiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2014 04 25, 14:18)
O kokiu būdu jums pavyksta gauti siuntimą? Kiek tada ligonių kasos kompensuoja?

Bent jau man siuntima pas chirurga dave seimos gydytoja. Toliau viska turejo tvarkyt tas chirurgas. Bet zinot kaip buna su tais polikliniku daktarais - paziurejo, pamaige, pasake diagnoze, isvardijo ko negaliu daryt ir palinkejo laukti kol visai zarnos islys, nes tipo su tokia maza isvarza manes nieks neoperuos. Daugiau ir nesikreipiau, atejau i tema suzinot apie privacius chirurgus.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 04 25, 13:30)
Skaitant komentarus, panasu, kad tik musu paciu galvose baubai gyvena... reik kaupti drasos konsultacijai, bet tiek daug abejoniu - juk man tik raumenis susiuti, nes odos pertekliaus kaip ir nera, gal tik kiek suglebus. Baisu kad pasakys, kad ne cia pataikiau  doh.gif
Papildyta:

Bent jau man siuntima pas chirurga dave seimos gydytoja. Toliau viska turejo tvarkyt tas chirurgas. Bet zinot kaip buna su tais polikliniku daktarais - paziurejo, pamaige, pasake diagnoze, isvardijo ko negaliu daryt  ir palinkejo laukti kol visai zarnos islys, nes tipo su tokia maza isvarza manes nieks neoperuos. Daugiau ir nesikreipiau, atejau i tema suzinot apie privacius chirurgus.

Aš manau, kad drąsiai į vietą pataikei smile.gif Nes pilvo plastika ir yra pirmiausia raumenų susiuvimas, nes be jo pilvas pučiasi, nors ir nėr odos kabančios.

O dėl poliklinikos daktarų tai stebina toks požiūris blink.gif
Man rodos, eik į privačią konsultaciją vieną kitą, išgirsi tikrai normalesnių diagnozių mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar daretes limfodrenazinius masazus po op? Jei taip, tai pas ka ejot ir kiek kartu? As jau visai neblogai jauciuosi, tik ziauriai noreciau po dusu palisti, bet dar negalima. O ka nesiodavot kol korsetas dziudavo isplautas? Gal verta antra isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Rita1 @ 2014 04 26, 09:08)
Merginos, ar daretes limfodrenazinius masazus po op? Jei taip, tai pas ka ejot ir kiek kartu? As jau visai neblogai jauciuosi, tik ziauriai noreciau po dusu palisti, bet dar negalima. O ka nesiodavot kol korsetas dziudavo isplautas? Gal verta antra isigyti?

Lengvo sveikimo 4u.gif
As dariausi 4 grozio chirurgijoj ir 4 klaipedoj thumbup.gif
Korsetus ir lifcikus turejau po 2, man taip buvo patogiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kas daret pilvo sienos plastika ir siurbima pas gyd.Loreta Pilipaityte?
Padrasinkit operacijai:-),lb noriu bet ir bijau
Atsakyti