QUOTE(virginp @ 2014 05 07, 13:11)
Koks gydytojas tau dave garantijas/pazadejo grazius rezultatus???

Manau nei vienas pazadeti negali...
na netai,kad pazadejo,bet sake pilvas bus tikarai grazesnis nei yra dabar
Papildyta:
QUOTE(hererra @ 2014 05 07, 19:07)
Nu ką tu čia dabar šneki

? Negąswdink gi mūsų naujokių, aišku, kad bus gražūs rezultatai... nu mes tai tikrai galim gi tą pažadėti, kad rezultatai bus geri. Bent jau iš mūsų visų praktikos ir visas sudėjus, tai nepamenu nė vienos nusivylusios rezultatais...
tiutass, viskas bus ok

Aš žinau, kad esu linkusi tinti, nes ne yra buvę gyvenime atvejų, kai po ilgos kelionės kojų kauliukų nemačiau, ar per nėštumą žaibiškai svoris kilo, išsipūtus buvau visose vietose
aisku pazadeti niekas negali,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai.aisku perspejo apie galimus skyscius ir visas kitas problemas,bet reikia tiketi,kad taip nebus
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 05 07, 23:52)
Ne ne ne negaaasdinsiu jokiu budu, viskas bus daug daug kartu geriau nei buvo! As turejau omeny, kad gydytojas nemanau, kad gali garantuoti, nes kiekvienos organizmas ir oda, ir t.t. yra skirtingi. Bent man asmeniskai gydytojas tikrai nesake, kad pazadu ta ar ana, o daugiau gasdino, kad neprisifantazuociau perdaug

o as vistiek prisifantazavau
tai juk puikiai atrodai o ka nepatenkinta esi?
Matai as pas savus operuosiuos tai gal manes negazdino,nes jau senai man sake darykis darykis o as 7m bijojau,bet noriu buti grazesne ir jau 20d po peiliu gulu

,su didele baime