Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 10, 18:14)
Merginos, kurios is Jusu operavosi su siuntimais g.gif  ta prasme ne privaciai, ar yra tokiu  g.gif

busiu as tokia smile.gif
Papildyta:
mergytes papasakokit ar narkozes metu veda kateteri i slapimo pusle?
ar i plaucius veda kaika(nezinau kaip vadinasi biggrin.gif )
ir kiek laiko po op daktarai neleidzia keltis,skysciu gert,valgyt?
Apsvieskit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2014 05 10, 22:18)
Sveikutes, as naujoke smile.gif
Esu po dvieju CP, antram jau vaikiukui metukui. Pusei metu po antro gimdymo praejus, supratau, kad kazkas ne taip su mano pilvuku, issokes ir bamba issokus, zodziu nesusitrauke kaip po pirmo. Uzsirasiau pirmiausiai i poliklinika pas chirurga - konstatavo, kad yra bambos isvarza. Israse siuntimas i santariskes pas chirurga konsultacijai. Buvau geguzes pradzioje, patvirtino isvarza ir dar, kad raumenys prasiskyre, o cia jau joks sportas sake nepades. Liepe pagalvoti del operacijos ir jei apsispresiu, dar karta pas ji uzsirasyti. Tad arteja geguzes 26 d. eisiu susizinot kas ir kaip del operacijos valstybineje ligonineje. Tad viska pranesiu veliau  4u.gif
Privaciai operuotis tiek pinigeliu neturiu sad.gif o vis tik problema ne tik estetine, bet kazkaip ir skauda man pastoviai, tempia ta pilva aplink bamba...ir atsigulus paciuoinejus, toks jausmas, kad jauciu kiekviena zarna...  blink.gif

Sveika, naujokele, 4u.gif
as dariausi su siuntimu Lazdynu ligonineje, plastines ir rekonstrukcines chirurgijos skyriuje.Problema buvo lygiai tokia pati. Kadangi praejau visus kelius su paprastais pilvo chirurgas, tai butinai pasitikslink, kaip jis tau ruosiasi daryt pjuvi - paprastai pilvo chirurgai ji daro kitaip nei plastikos chirurgai, nors ir ligonine ta pati lotuliukas.gif O Vilniuje is plastiku kiek as zinau, kurie operuoja Lazdynu ligonineje yra Rauba, o Santariskese Jauniskis ir Sakalauskaite. Apie kitus nieko neteko girdet. Visa pilvuka sutvarko su siuntiku, bet jei reikes ligos kodo, tai as nepamenu jau, bet turetum pasiskaityti kovo - balandzio praitu metu temas, ten tikrai viska tiksliai surasius buvau. Beja, o su kokiu chirurgu bendravai? Kad paskui pjuvio per visa pilva statmenai neturetum, kaip kad man vos nenutiko doh.gif
Atsakyti

Apsvieskit ax.gif
[/quote]
I slapimo pusle veda kateteri, i plaucius taip pat. Keltis reikia jau kita para po op, o valgyti (aisku nelabai ten ka ir suvalgysi) atnese man 22.30 val, kai buvo praeje 6 val po op. Gerti neleido gal kokias 3 val po op, bet as tik atsigavus po narkozes maldavau vandens, tai man dave pora gurksniu rolleyes.gif cia taip buvo GCH, gal kitose klinikose kitaip.
Atsakyti
[quote=Rita1,2014 05 10, 21:56]
Apsvieskit ax.gif
[/quote]
I slapimo pusle veda kateteri, i plaucius taip pat. Keltis reikia jau kita para po op, o valgyti (aisku nelabai ten ka ir suvalgysi) atnese man 22.30 val, kai buvo praeje 6 val po op. Gerti neleido gal kokias 3 val po op, bet as tik atsigavus po narkozes maldavau vandens, tai man dave pora gurksniu rolleyes.gif cia taip buvo GCH, gal kitose klinikose kitaip.
[/quote]
sesei vakar dare cezari tai sake dar kai nemiegojo vede ta kateteri tai labai skaudejo,o kada ji isima?
ar labai skauda?
ir gerkle jauciu nuo tu vamzdeliu skauda po to

Papildyta:
[quote=Rita1,2014 05 10, 21:56]
Apsvieskit ax.gif
[/quote]
[/quote]
kiek laiko vyko operacija? ir kiek pooperacinej gulejai?
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 10, 22:25)
sesei vakar dare cezari tai sake dar kai nemiegojo vede ta kateteri tai labai skaudejo,o kada ji isima?
ar labai skauda?
kiek laiko vyko operacija? ir kiek pooperacinej gulejai?

Visus kateterius veda tada kai jau miegi, is plauciu issima kol dar nepabudus, jauciau gerklej sioki toki karkaliavima, nejo atsikoseti niekaip biggrin.gif
Is slapimo pusles kateri iseme sekancia diena apie pietus.
Jei op. dviguba ji visada mazdaug vyksta apie 6val...
O ka reiskia gulejai pooperacinej?
P.s.: cia taip viskas vyksta privacioj o ne valstybinej ligoninej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 11 gegužės 2014 - 09:59
QUOTE(tiutass @ 2014 05 10, 21:25)
<...>
ar labai skauda?

man yra kateterį vedę po kitos op, jau atsibudusiai (nes su pilvu išilgai perpjautu neturėjau jėgų eit į tūliką), tai nebuvo baisu labai, o ir dukrai yra vedę, kai pūslės tūrį matavo. tai nėr baisi procedūra, o ištraukti neskauda tikrai.
į gerklę kiša per visas operacijas - kad kvėpavimo keliai būtų atviri, kad nepaspringt. esu turėjus tokią grubią operaciją senai labai, kad gerklę drąskė belekaip. bet GCH nejaučiau nieko nei nuo kateterio kai išėmė nei gerklėj kas buvo nepatogaus. Už pinigus gal kitaip dirba, nežinau. Aš tavo vietoj pasiruoščiau porą šimtų, ir daktarui iškart pasakyčiau, kad asistuojančiai sesutei noriu sumokėti ir anesteziologui - jau jei op nemokama, tai ,,kyšio" gal reiktų vis tik...
Atsakyti
Valstybineje man viska dare jau mieganciai mirksiukas.gif tikrai labai gerai, nes bijojau, kad gerkle labai skaudes atsibudus. Kateterius is busles trauke kita diena, net drenus tai as ilgiau panesiojau, gal tik antra para iseme - cia jau sprendzia nuo to kiek skyscio issidrenuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 05 11, 10:57)
Visus kateterius veda tada kai jau miegi, is plauciu issima kol dar nepabudus, jauciau gerklej sioki toki karkaliavima, nejo atsikoseti niekaip  biggrin.gif
Is slapimo pusles kateri iseme sekancia diena apie pietus.
Jei op. dviguba ji visada mazdaug vyksta apie 6val...
O ka reiskia gulejai pooperacinej?
P.s.: cia taip viskas vyksta privacioj o ne valstybinej ligoninej

na man vienguba gal skaitosi,nes tik pilvui viska daris.
na ka as zinau operacinej tai operacinej,bet atsigavinejimas taip iseina jau pacioj palatoj.
na as klinikose operuosiuos tai speju busiu pooperacinej palatoj g.gif
Papildyta:
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 05 11, 11:52)
man yra kateterį vedę po kitos op, jau atsibudusiai (nes su pilvu išilgai perpjautu neturėjau jėgų eit į tūliką), tai nebuvo baisu labai, o ir dukrai yra vedę, kai pūslės tūrį matavo. tai nėr baisi procedūra, o ištraukti neskauda tikrai.
į gerklę kiša per visas operacijas - kad kvėpavimo keliai būtų atviri, kad nepaspringt. esu turėjus tokią grubią operaciją senai labai, kad gerklę drąskė belekaip. bet GCH nejaučiau nieko nei nuo kateterio kai išėmė nei gerklėj kas buvo nepatogaus. Už pinigus gal kitaip dirba, nežinau. Aš tavo vietoj pasiruoščiau porą šimtų, ir daktarui iškart pasakyčiau, kad asistuojančiai sesutei noriu sumokėti ir anesteziologui - jau jei op nemokama, tai ,,kyšio" gal reiktų vis tik...

zodziu operacija mokama,ir ja daro klinikose tik kad pigiau butu,nes giminaite taip suderino pati dirbdama PCHC
as jos klausiau kam man dar duot sake viskas bus suderinta,tai nebezinau ka galvot
Gal tiesiog reikejo moket daugiau ir privacioj daryt,nu sakau pasimetus esu
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 05 11, 12:11)
Valstybineje man viska dare jau mieganciai mirksiukas.gif tikrai labai gerai,  nes bijojau,  kad gerkle labai skaudes atsibudus.  Kateterius is busles trauke kita diena,  net drenus tai as ilgiau panesiojau,  gal tik antra para iseme - cia jau sprendzia nuo to kiek skyscio issidrenuoja mirksiukas.gif

jo jo del drenu tai taip.o kur jus operavo? ir ka operavo?
kiek pinigeliu ir kam davete?
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 11, 15:32)
na man vienguba gal skaitosi,nes tik pilvui viska daris.
na ka as zinau operacinej tai operacinej,bet atsigavinejimas taip iseina jau pacioj palatoj.
na as klinikose operuosiuos tai speju busiu pooperacinej palatoj g.gif
Papildyta:

zodziu operacija mokama,ir ja daro klinikose tik kad pigiau butu,nes giminaite taip suderino pati dirbdama PCHC
as jos klausiau kam man dar duot sake viskas bus suderinta,tai nebezinau ka galvot
Gal tiesiog reikejo moket daugiau ir privacioj daryt,nu sakau pasimetus esu
Papildyta:

jo jo del drenu tai taip.o kur jus operavo? ir ka operavo?
kiek pinigeliu ir kam davete?

Nejuokauk:))) Taigicia viska apmoka ligoniniu kasos, visi savo dali gauna is ten -o tu dar siek tiek atsidekosi ir tiek tu ziniu. Parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 05 10, 20:51)
Sveika, naujokele,  4u.gif
as dariausi su siuntimu Lazdynu ligonineje, plastines ir rekonstrukcines chirurgijos skyriuje.Problema buvo lygiai tokia pati. Kadangi praejau visus kelius su paprastais pilvo chirurgas, tai butinai pasitikslink, kaip jis tau ruosiasi daryt pjuvi - paprastai pilvo chirurgai ji daro kitaip nei plastikos chirurgai, nors ir ligonine ta pati lotuliukas.gif  O Vilniuje is plastiku kiek as zinau, kurie operuoja Lazdynu ligonineje yra Rauba,  o Santariskese Jauniskis ir Sakalauskaite. Apie kitus nieko neteko girdet. Visa pilvuka sutvarko su siuntiku, bet jei reikes ligos kodo, tai as nepamenu jau, bet turetum pasiskaityti kovo - balandzio praitu metu temas, ten tikrai viska tiksliai surasius buvau. Beja, o su kokiu chirurgu bendravai? Kad paskui pjuvio per visa pilva statmenai neturetum, kaip kad man vos nenutiko doh.gif

Buvau santariskese pas Andriu Rybakova, tiesa pasakius apie ji nieko nezinau. Dabar vel pas ji geguzes 26 d. vaziuosiu. tik nezinau ar jis pats darys sita operacija. O ligos koda man reikia zinoti ar nesukti galvos del to. Ir dar ar tinkleli kazkoki reikia pirkti ar ten jo nededa? Ir dar korseta reik paciai tureti ar ten duoda spec kazkoki, kuri po to reik grazinti?
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 05 11, 13:20)
Nejuokauk:))) Taigicia viska apmoka ligoniniu kasos, visi savo dali gauna is ten -o tu dar siek tiek  atsidekosi ir tiek tu ziniu. Parasiau i az mirksiukas.gif

Ir man prasau pasidalinkit i AZ kiek kam atsidekoti? ir kaip? nes as visiskai zalia. Niekam niekados nedaviau jokio kysio ax.gif
Atsakyti
4u.gif jei kažkiek mokate, tai manau ten visiem krenta dalelė, ir nereik damokėti wink.gif
Atsakyti
Merginos kurios daretes dviguba op pasakykit kada galima pradeti miegoti ant sono? Ar yra koks terminas, ar galima tada kai jau gerai jautiesi ant sono?
Atsakyti