Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kavamale @ 2014 04 06, 15:28)
Jcrew nesusirinko, ar ne? Dingo mano prekyte verysad.gif

ne, nesusirinko verysad.gif

QUOTE(antantecharm @ 2014 04 06, 15:39)
o kokie taksai prisideda kosmetikai cia perkant?

7%
Atsakyti
Laba diena, ar renkate Macys? ax.gif
Atsakyti
Atsimenu, visai nesenai buvo kalba apie dantu balinima.
Noreciau ismeginti namuose, nesu bandzius. Patarkit kokios priemones geriausios ax.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal kuri parsisiuntėt tokią suknelę iš Landsend 8 dydį ir jums per didelė?Mielai keisčiausi,pas mane 6 dydis.Arba parduodu.

user posted image

Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2014 04 06, 16:03)
Laba diena, ar renkate Macys? ax.gif

siuo metu ne

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 06, 16:09)
Noreciau ismeginti namuose, nesu bandzius. Patarkit kokios priemones geriausios  ax.gif

As balinau kelis kartus su juostelemis crest, kitos balina su kapomis, bet as tau bijauciau. Va pries keleta dienu kaip tik gavau crest stiprias juosteles, kur profesionalus rezultatas raso, uzsidejau vakare pusvalandziui, visa nakti paskui nemiegojau, ir visa kita diena tiesiogine to zodzio prasme skaudejo (ne jautrus buvo) visus dantis, net vaistai nuo skausmo nepadejo blink.gif Dabar jau bijau detis biggrin.gif Pries tai buvau pirkusi tas advanced atrodo vadinasi, vidutinio stiprumo, sunaudojau visa pakuote tau kokiu tonu kitu pasviesejo, bet efekto nebuvo didelio, cia pamaniau paimsiu jau stipresnes....paemiau taip sakant biggrin.gif
Nzn is tikro kodel taip stipriai sureagavo, ar kad burnos higiena nelabai seniai daryta ar kas mastau.gif pabandysiu kada vel po kokio menesio, jeigu sukaupsiu drasos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi jau bijau tų balinimų guli juostelės vien pažvelgus į jas dantis maudžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 06, 17:09)
Noreciau ismeginti namuose, nesu bandzius. Patarkit kokios priemones geriausios  ax.gif

Negadinkit dantu ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Aš irgi nebandžius.. Sako lazeriu geriausias rezultatas, draugė sakė, jai nepajautrėjo, bet įtariu tikrai nėra gerai, gi ne šiaip sau jie nubąla..
Atsakyti
minejote sekmadieni kazkiek parinksite macys, gal tiketis vakare ?
Atsakyti

balinausi namuose kapomis, su 15 % balinimosi geliu, is amazon siunciausi, siaip labai jautrus dantys mano, galvojau bus skausmingas balinimas, bet tik kazkiek pajautrejo balinimo metu, o po to vel praejo... Balinau septynias naktis, konsultavausi labai su savo dantiste, siaip buvo ji pries tai, bet po to ikalbinau, kad padarytu kapas.. Nesigailiu, po metu laiko, t.y. dabar vel darysiu kursa, tik zinoma, pries tai butina pasidaryti dantu higiena, tai tiek mano patirties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cereza: 06 balandžio 2014 - 16:48
Sveikos. Kazi galim ugg kedukus skalbt skalbenkej biggrin.gif Kasdien su vaiku po miskus ir smelius vaikstant gerokai nusipurvino doh.gif gal kas bandet skalbt, bijau sugadint
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 04 06, 16:47)
balinausi namuose kapomis, su 15 % balinimosi geliu, is amazon siunciausi, siaip labai jautrus dantys mano, galvojau bus skausmingas balinimas, bet tik kazkiek pajautrejo balinimo metu, o po to vel praejo... Balinau septynias naktis, konsultavausi labai su savo dantiste, siaip buvo ji pries tai, bet po to ikalbinau, kad padarytu kapas.. Nesigailiu, po metu laiko, t.y. dabar vel darysiu kursa, tik zinoma, pries tai butina pasidaryti dantu higiena, tai tiek mano patirties  4u.gif

Su jumis visiskai sutinku. drinks_cheers.gif
As irgi turiu pasidarius kapas pagal savo dantis ir su svirkstukais balinausi, pajautreja ta karta tik , o po to tikrai nejautrus dantys. Paskui tik atsisiunciu teptuka ta pasitepti dantim, kad ju neuzleisti, net i kokius du metus pateplioju savaite ir viskas.[Stomotologe sake su tuo silpnu teptuku i metus net po karta galima, tik ne dazniau]. Labai grazus dantys ir tuo patenkinta. Vyras tai ejo va neperseniausia i stimatologini ten balintis, tai 600 lt. paliko, jautrus buvo tik savaite kazkur , o dabar vel atsistate viskas. 4u.gif
Atsakyti