Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Balinausi su crest juostelėmis.Vienos buvo laikyt 5 minutes,tai jos ale tik sugrąžina tavo natūralią spalvą,tai man jokio efekto.tada nusipirkau kur laikyti 30 min,tai rezeltutas nerealus.
Atsakyti
Siandien pasiemiau balinimo svirkstus 35%, palaikiau 1.5val. Dantukai visai nejautrus, cia gal priklauso nuo paciu dantu g.gif , kazkiek pabalo, bandysiu pakartoti po dvieju dienu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 06 balandžio 2014 - 17:43
QUOTE(Rita003 @ 2014 04 06, 17:43)
Siandien pasiemiau balinimo svirkstus 35%, palaikiau 1.5val. Dantukai visai nejautrus, cia gal priklauso nuo paciu dantu  g.gif , kazkiek pabalo, bandysiu pakartoti po dvieju dienu smile.gif.

Gal ir nuo dantu, sutinku su jumis, nes va draugu zmona balino irgi stomotologiniam tai net viso laiko neistvere, liepe baigti, nes negalejo iskenteti koks skausmas, gelimas net sake , o va vyrui mano nieko visai jam. g.gif
Atsakyti
Ar renkate siuo metu carters? Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=melynake28,2014 04 06, 12:18]Mergaites gal kas galit patart del situ dzinsiuku?koki dydi imti su 72-95cm?
http://www.6pm.com/j...rra-sierra-grey
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake28: 06 balandžio 2014 - 18:13
QUOTE(villtė @ 2014 04 06, 16:31)
Merginos, gal kuri turite tokį UGG modelį? Su 26 cm siaura pėda kokio dydžio reiktų?
http://www.6pm.com/ugg-alloway-tweed

issiaiskinau siandien kad sitie Alloway baciukai tik siauroms pedutems, esu rami, man netiks lotuliukas.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 06, 16:32)
Ačiū  4u.gif
Maniškio 27,5cm pėda, bet jis šiaip 9,5US nešioja, bijau kažkaip imt 9US jam  g.gif  aišku idealiausiai būtų pasimatuot. Bet tai Converse 10 o UGG net 12 perkat?  blink.gif

taip ugg atitinka dydi, o converse ziauriai didinti. Siulau nueit i portlanda pasimatuoti tuos klasikinius, nes pati buvau nustebu del dydzio smile.gif
Tu kur buvau ikelus nuoroda siunciau us 11, nes internete panarsius radau, kad su 29 cm peda imti 11 4u.gif o tuos klasikinius tai sakau dydziai tikrai ne tokie, paciai man su 25,5 cm peda idealiausiai 7,5 us tiko blink.gif nei vienu batu mazesniu nei us8,5 neturiu isskyrus klasikinius ugg. tai vat taip su tais conversu dydziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justinarai @ 2014 04 06, 17:49)
Ar renkate siuo metu carters? Aciu 4u.gif

Neturim uzsakymu, bet galim parinkt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is ebay ar galetumet nupirk kvepalus?!
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 06, 17:41)
Aš irgi nebandžius.. Sako lazeriu geriausias rezultatas, draugė sakė, jai nepajautrėjo, bet įtariu tikrai nėra gerai, gi ne šiaip sau jie nubąla..

Kazkas panasaus i plauku balinima ,tik,kad dantys neatauga biggrin.gif
Pazeidzia kazkiek emali ,svarbiausia daznai nebalint,saugiausias laikas kas 2 metai skaitosi.
As pati esu karta tik balinusis su kapa ,vyras su pleistrais . Turiu pleistriukus ,bet neprisiverciu biggrin.gif
Nors ateina " balinti " paneles jau pamelusius nuo balinimo dantis ,va cia jau liudni popieriai..
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 04 06, 20:17)
Neturim uzsakymu, bet galim parinkt drinks_cheers.gif

As siandien siusiu Carters nediduka uzsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 04 06, 17:09)
Balinausi su crest juostelėmis.Vienos buvo laikyt 5 minutes,tai jos ale tik sugrąžina tavo natūralią spalvą,tai man jokio efekto.tada nusipirkau kur laikyti 30 min,tai rezeltutas nerealus.

QUOTE(Rita003 @ 2014 04 06, 17:43)
Siandien pasiemiau balinimo svirkstus 35%, palaikiau 1.5val. Dantukai visai nejautrus, cia gal priklauso nuo paciu dantu  g.gif , kazkiek pabalo, bandysiu pakartoti po dvieju dienu smile.gif.

Nu neatkalbesit manes. As uzsispyrusi noriu sito reikalo. Kol pati neismeginsiu, nezinosiu pajautres ar ne smile.gif

Gloom ir Rita003 galit pasidalinti kokius pirkot ir kur?
Atsakyti
Labas, ar dar rinksite macys batus su 30 proc nuolaida?
Atsakyti