Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

QUOTE(MrsRAT @ 2014 06 09, 22:41)
Vaidina naujoje Čiauškutės versijoj

user posted image

Ziurejau bet nelabai man cia jis,toks skystimas biski doh.gif doh.gif o didingam amziuj vyriskas toks thumbup.gif
Atsakyti
[quote=*Niki*,2014 06 09, 17:14]
Taip, įvairiose šalyse taip būdavo, ne tik Osmanų imperijoje. Lietuvos istorijoje karalienė Bona Sforca buvo viena iš mėgstančių nuodyti kitus (pati irgi mirė nuo nuodų), buvo manoma, kad ir Barborą Radvilaitę nunuodijo ji. O štai apie Barboros Radvilatės ekshumaciją niekur nėra jokios info (tik paminėta Vikipedijoje, kad galbūt ji sirgo gimdos vėžiu) - būtų įdomu paskaityti, gal pamenat, kur skaitėt pati?

Pries kokiu 15-17 metu kaip lygtai kasinejo pozemius del Valdovu rumu statybos atidare kriptas.Ir dare tyrimus.Neskaiciau niekur.Taip sake televizija.LT zinias.Paciai buvo net keista nes zinojau kaip ir dauguma kad ja nunuodijo Bona.
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 06 09, 16:49)
dar bali bejus gris mirksiukas.gif ir tik po to bus rustemas mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

o jei eliksyras mano akims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 06 09, 20:46)
Malkočiaglu wub.gif kokio jis man grožio wub.gif gal žinote kur dar jis vaidina?

O man tie jo ūsai labai schmoll.gif schmoll.gif
Skonio reikalas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 06 09, 11:54)
Aš kalbu ne apie Hiurem kovą dėl Suleimano ir pan, o būtent apie šitą situaciją su Mihrimah. Pasirodė kaip visiška savanaudė furija, rėkianti apie meilės galią, bet tai pritaikanti tik sau,o va dukrai draudžia būti su mylimu... fu fu bjaurybė doh.gif
P.S. Aš Soled, ne Soledad biggrin.gif

atsiprasau, kad pervadinau biggrin.gif

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 09, 14:42)
Firuze tikra gyvate, as buvau patikejus ja, kai pas Sultona ant keliu prisiekinejo, esa jos vardas tikru tikriausias, ir visiskai atsitiktinai ji papuole i rumus, o pasirodo, ir vardas netikras, ir manau, i rumus patekimas buvo planuotas,nes man daug ka pasake jos mina, kai ja, vaziuojancia karieta, pasitiko tie kareiviai  unsure.gif

nebe arklininkas jis, paaukstino gi jau

tai zinoma, kad planuotas patekimas, viskas planuota buvo smile.gif juk kai ji laivu plauke, ir padejo merginai pabegti, ir kapitonas tas jos klause, sako juk ir tu galejai begti, o ji pasake, kazkaip, kad turiu tiklsla ir del to nebegu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 10, 11:01)
atsiprasau, kad pervadinau biggrin.gif
tai zinoma, kad planuotas patekimas, viskas planuota buvo smile.gif juk kai ji laivu plauke, ir padejo merginai pabegti, ir kapitonas tas jos klause, sako juk ir tu galejai begti, o ji pasake, kazkaip, kad turiu tiklsla ir del to nebegu smile.gif

Jo, taip ir buvo.
Bet aš pražiūrėjau, kur Firuzę vežė? Kodėl niekas jos nelydėjo?
Atsakyti
Ar sultonas sužinos kokia gyvate turėjo šalia(Firuze)? Ar taip ir manys, kad jį įsimylėjus nekalta mergelė buvo? doh.gif
Mano akyse kazkaip labai krito, atrodo toks skystalas dabar. biggrin.gif
Sūnų sugebėjo nužudyti, o va apsimelavusios firuzės ne, širdis sudrebėjo, fu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2014 06 09, 21:41)
Vaidina naujoje Čiauškutės versijoj

user posted image

Dėkoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2014 06 10, 09:38)
O man tie jo ūsai labai  schmoll.gif  schmoll.gif
Skonio reikalas... ax.gif

Ūsų galėtų nebūti:) bet veido bruožai,akys,stotas koks bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(linoze @ 2014 06 09, 22:34)
Ziurejau bet nelabai man cia jis,toks skystimas biski doh.gif  doh.gif o didingam amziuj vyriskas toks thumbup.gif

Jo ,Didingam nuostabus,o kitur nesu mačius:)
Atsakyti
paziuredavau si seriala per lnkgo, bet dabar po kurio laiko uzejau ir ziuriu, kad ten tik dvi paskutines serijos belikusios g.gif gal zinot, kur dar galima lietuviskai paziuret ankstesnes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 09, 18:36)
o kad Taslidzali neparankus Chiurrem,
o del istekinimo uz Rustemo, tai kas ziurejot, prisiminkit, juk ten ir santazo is Rustemo puses buvo, ji tokio dalyko pati neplanavo, soka gavo, kai Rustemas jai pasake

drinks_cheers.gif tikrai taip . Hiurem nes pasiutus reke ant Riustemo, kad net nesvaigtu apie Mihrimah
Atsakyti
Sveikos, cia galbut kiek ir ne i tema, bet labai noriu paklausti vieno dalyko smile.gif Ar girdejote ka nors apie nauja seriala (beje labai panasu i Didingasi Amziu) "mahpeyker kösem sultan" g.gif Ten apie kazkokia Kosem Sultan, gal ka girdejote? g.gif Ten turetu vaidinti lygtais Meryem Uzerli (Hiurrem) ir dar galbut Ibrahimas smile.gif todel labai susidomejau o kadangi su turku ir rusu kalbomis nekazkas sunkiai kazka galiu surasti schmoll.gif o stai cia radau sioki toki video apie filma: https://www.youtube....h?v=xAoq2u-h1bE jis turetu pasirodyti lygtais 2015, jei ka zinote-RASTELKITE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielia @ 2014 06 12, 19:49)
Sveikos, cia galbut kiek ir ne i tema, bet labai noriu paklausti vieno dalyko  smile.gif Ar girdejote ka nors apie nauja seriala (beje labai panasu i Didingasi Amziu) "mahpeyker kösem sultan"  g.gif Ten apie kazkokia Kosem Sultan, gal ka girdejote?  g.gif Ten turetu vaidinti lygtais Meryem Uzerli (Hiurrem) ir dar galbut Ibrahimas  smile.gif todel labai susidomejau o kadangi su turku ir rusu kalbomis nekazkas sunkiai kazka galiu surasti  schmoll.gif o stai cia radau sioki toki video apie filma: https://www.youtube....h?v=xAoq2u-h1bE jis turetu pasirodyti lygtais 2015, jei ka zinote-RASTELKITE  smile.gif

Kaip fainai, tikrai ziuresiu jei tik bus bent jau rusu kalba 4u.gif Kaip suprantu tu paciu kureju darbas bus, bandziau info ieskoti, bet viskas turkiskai, tai nesupratau, tik tiek radau, kad Kosem Sultan buvo reali asmenybe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 12 birželio 2014 - 19:13