Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(minte @ 2008 02 29, 13:38)
mes ir popigiai nusipirkom keliom dienom, ir skrendam su visais vaikais. Tai tikrai kaina lb gera - 5 suauge ir du infantai uz 800 lt i ten ir atgal...
kaip su kokybe, ziuresim..

grizom is keliones. Nu ka as galiu pasakyt - kauno oro uosto isvykimo sale zemiau kritikos, o ypac su maziukais vaikiukais-tvanku, karsta, sedimu vietu mazai, kada pradres leist i lektuva nezinai, vaiko aprengt negali, susisls.... Beje, niekur niekas be eiles nepraleido nei vieno kudikio, isskyrus jau sugrizus kaune, oro uosto darbuotoja pasake, kad atsiprasytume kitu keleiviu ir pareaitume pirmi su kudikiais.

siaip tai keliones komfortas atitinka kaina - B bambejo, kad skrendant i preiki nera kur koju issitiest...

Tiea, gal kam bus naudinga - veziausi vaiko tasej turbut 2 litrus vaikisku skysciu, nes maniskis per viena pakilima isvaro vos ne 500 ml, tai niekas ne neklause, ar nesake, kad perdaug. Turejau du pilnus avent po 250 ml buteliukus ir du-tris hipp sulciu dideles bonkas. Be to maisto - banananas, tyreles, sausainiu, dickiui sumustiniai ir bandeles.

Kaune geranoriskai ir greitai praleido su kudikiais (nereikejo, pvz, nusiimt batu), o dubline is ju skrendant jokiu isimciu. Kaune reikejo vezima sulankstyt, ir perleist per ta ju aparata, o dubline nereikejo.

Ir dar del kudikiu bagazo - turejau kuprine, kurioje buvo vaiko daiktai - sauskelnes, patiesalas, serveteles, gerimai, maistais, rubeliai keliems pasikeitimams - niekas jo nesvere/neskaiciavo uz svori. Nors ir siaip, musu kaip su vaikais rankinio bagazo nesvere.
Beje is dublino veziausi manieza, pridaviau jau ji i registruojama bagaza, sakiau, kad cia antras vaiko "bagazas", ir kad mes uz ji sumokesim - ju taisyklese raso, kad papildomas infantams " prietaisas" kainuoja 18 e. Taciau moketi uz ji papildomai nereikejo, nors turejom ir vezima, kuri preidavem prie lektuvo.
Tai tiek mano patirties... smile.gif
Atsakyti
o daug sveria jusu maniezas, nes mes pirkom toki lankstoma, uzima laaaabai mazai vietoj.klausimas...galiu paim ji kaip rankini bagaza?
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2008 03 10, 12:27)
o daug sveria jusu maniezas, nes mes pirkom toki lankstoma, uzima laaaabai mazai vietoj.klausimas...galiu paim ji kaip rankini bagaza?

musiskis apie 9 kg svere. + - manau, kad drasiai gali imti uz rankini, tik ziuret reikia, kiek svers..
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 03 10, 12:48)
grizom is keliones. Nu ka as galiu pasakyt - kauno oro uosto isvykimo sale zemiau kritikos, o ypac su maziukais vaikiukais-tvanku, karsta, sedimu vietu mazai, kada pradres leist i lektuva nezinai, vaiko aprengt negali, susisls.... Beje, niekur niekas be eiles nepraleido nei vieno kudikio, isskyrus jau sugrizus kaune, oro uosto darbuotoja pasake, kad atsiprasytume kitu keleiviu ir pareaitume pirmi su kudikiais.

siaip tai keliones komfortas atitinka kaina - B bambejo, kad skrendant i preiki nera kur koju issitiest...

Tiea, gal kam bus naudinga - veziausi vaiko tasej turbut 2 litrus vaikisku skysciu, nes maniskis per viena pakilima isvaro vos ne 500 ml, tai niekas ne neklause, ar nesake, kad perdaug. Turejau du pilnus avent po 250 ml buteliukus ir du-tris hipp sulciu dideles bonkas. Be to maisto - banananas, tyreles, sausainiu, dickiui sumustiniai ir bandeles.

Kaune geranoriskai  ir greitai praleido su kudikiais (nereikejo, pvz, nusiimt batu), o dubline is ju skrendant jokiu isimciu. Kaune reikejo vezima sulankstyt, ir perleist per ta ju aparata, o dubline nereikejo.

Ir dar del kudikiu bagazo - turejau kuprine, kurioje buvo vaiko daiktai - sauskelnes, patiesalas, serveteles, gerimai, maistais, rubeliai keliems pasikeitimams - niekas jo nesvere/neskaiciavo uz svori. Nors ir siaip, musu kaip su vaikais rankinio bagazo nesvere.
Beje is dublino veziausi manieza, pridaviau jau ji i registruojama bagaza, sakiau, kad cia antras vaiko "bagazas", ir kad mes uz ji sumokesim - ju taisyklese raso, kad papildomas infantams " prietaisas" kainuoja 18 e. Taciau moketi uz ji papildomai nereikejo, nors turejom ir vezima, kuri preidavem prie lektuvo.
Tai tiek mano patirties...  smile.gif

del tavnkumo tai pritariu ,net nzn kada i ta lektuva reiks sest negali vaiko isrengti ,mums pranese kas po10 min leis i lektuva o pralaukem stovedami 45 min.dukryte perkaito nerialiai,apie zviegyma nesneku ...visos oro uosto bobos ziurejo ,galvojo nu r vaikas reksnys ,nors rialiai pirmas toks sunkus kartas buvo kad reke nesustodama..tas psichiskas kauno oro uostas galetu konidisanus isitaisyt ,nors vaiku pagailet truputuka verysad.gif
Atsakyti
mestelsiu dėl visa ko ryanair telefoną: čia bus numeriukas Kaune - 837750195. Čia sužinosite viską apie savo bilietus, paskysite kodus ir jums viskas bus paaiškinta. Labai maloniai bendrauja. Aš skrendu kovo 20 į Londoną. Viena su dviem vaikais, jei manęs niekas nepraleis - garantuoja eisiu naglai per jėgą - mūsų Lietuvėlė tokia jau yra - mandagumo nulis, o dar seniai nori, kad jaunimas būtų mandagus, kaip auklėjame taip ir turime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2008 03 13, 11:42)
mestelsiu dėl visa ko ryanair telefoną: čia bus numeriukas Kaune - 837750195. Čia sužinosite viską apie savo bilietus, paskysite kodus ir jums viskas bus paaiškinta. Labai maloniai bendrauja. Aš skrendu kovo 20 į Londoną. Viena su dviem vaikais, jei manęs niekas nepraleis - garantuoja eisiu naglai per jėgą - mūsų Lietuvėlė tokia jau yra - mandagumo nulis, o dar seniai nori, kad jaunimas būtų mandagus, kaip auklėjame taip ir turime verysad.gif

be priority sunkiai prasibrausi. Mes tai pirmi pasidejom daiktus ir vezimus ...
Atsakyti
labukas
na ka manes po poros savaiteliu irgi laukia kelione su Raynair'u..viena su mazium skrisiu, vaje kaip as bijau doh.gif
Atsakyti
man teko karta skristi su vaikais butent su Ryanair . . .Siaip esu skirdusi su kitom aviakompaniju lektuvaii...tai Ryanair...hmmm...nepasizymi gera kokybe...bet nera visai blogai..nes kelione nera ilga tai galima prakenteti...Tiesa vietos mazai:S
Aplamai mano galva nesvarbu kas skraidina: kelione su vaikas yra sunkus ir labai atsakingas bet kartu ir varginantis dalykas:)
Atsakyti
Skridau ivairiom avia linijom,ir FlyLAL,ir Airbaltic,ir Ceku,ir AerLingus,ir Ryanair,bet nepasakyciau kad cia Ryanair'o lektuvuose yra maziau vietos nei kituose lektuvuose.Daug metu esu Airijoje,daug jau kartu skridus su mazais vaikais,ir daug oro uostu aplankius,taip Kauno yra pats prasciausias,bet juk stato nauja terminala ir greitai jau atidarys,bus tada kaip ir visur.
Atsakyti
Kazin ar bus kaip visur jei dirbs tokie "kieti pasikele" darbuotojai kaip iki siol, kuriems atrod, kad jie daro mums didele paslauga (cia ne apie visus, bet tokiu ten ne vienas)
Atsakyti
na as dar neskridau su savo maziuku bet jau planuojam na paziuresiu kaip man seksis
Atsakyti
QUOTE(vir_balas @ 2008 03 14, 23:10)
Skridau ivairiom avia linijom,ir FlyLAL,ir Airbaltic,ir Ceku,ir AerLingus,ir Ryanair,bet nepasakyciau kad cia Ryanair'o lektuvuose yra maziau vietos nei kituose lektuvuose.Daug metu esu Airijoje,daug jau kartu skridus su mazais vaikais,ir daug oro uostu aplankius,taip Kauno yra pats prasciausias,bet juk stato nauja terminala ir greitai jau atidarys,bus tada kaip ir visur.

is sviezios patirties - ir pirmyn ir atgal skridom su boingais, tik skirtingu modeliu. I prieki aukstesni vyrai kojas laike iskise i taka arba remesi i sedynes, atgal tilpo normaliai ir vietos dar liko.... Tas pats rynair, taciau vietos tikrai skirtingai...
Atsakyti