neseniai skridau su savo mazuoju absoliuciai sklandziai viskas praejo esu patenkinta.tiesa ne is kauno skridom, is rygos
o musu su mazaja lauke kelione su flylal,tai laukiam nesulaukiu kada mes skrisim ir tikiuosi viskas klostysis gerai
Sveikos,
Arteja ir mano skrydis i Londona (geguzes gale) , bet va man vis su tuo priority neaisku
gal kas "apsviesite"
Jei skrendam dviese ir vienam priority yra, kitam ne, tai taip iseina, kad tas kuris turi priority eis be eiles? ta prasme tiesiai i lektuva ar kaip cia? O tai, atsiprasau uz kvaila klausima,
kada dokumentus tikrina? Nu zodziu busiu dekinga, jei kas nors parasys kaip visas tas kosmaras tiksliai vyksta
, dekui labai
Arteja ir mano skrydis i Londona (geguzes gale) , bet va man vis su tuo priority neaisku

QUOTE(saulyte06 @ 2008 03 17, 14:38)
Sveikos,
gal kas "apsviesite"
Jei skrendam dviese ir vienam priority yra, kitam ne, tai taip iseina, kad tas kuris turi priority eis be eiles? ta prasme tiesiai i lektuva ar kaip cia? O tai, atsiprasau uz kvaila klausima,
kada dokumentus tikrina? Nu zodziu busiu dekinga, jei kas nors parasys kaip visas tas kosmaras tiksliai vyksta
, dekui labai 

na mums kaip buvo,kazkaip vyras kai sake bilietus,vaikui uzsake,o mums ne,tai zodziu sako galit leisti vaika viena,o tas vaikas dar net nevaiksto

QUOTE(saulyte06 @ 2008 03 17, 15:38)
Sveikos,
gal kas "apsviesite"
, dekui labai 

tas priority ryanaire reiskia kad pacius pirmus ileis kai bus boarding (kai jau sodins i lektuva) matai ryanair vietu konkreciu nesuteikia ir kuo anksciau isesi i lektuva tuo geresnes vietas pasirinksi. cia prasme to priority. as skridau su vaiku nesirinkau priority (na maniskis jau nebe kudikis jam 3m ir 8 men). bet maciau zmones su vaiku bent jau mama su kudikiu praejo. deja nzn kaip ten su tuo daliniu prioriry. siaip as pirkau bilieta turizmo agenturoje man ten viska aiskiai isdeste. paskambink ryanair atstovui savo mieste viska issiaiskinsi
Aciu visiems atsakiusiems

QUOTE(Katiusa @ 2008 03 17, 21:51)
tas priority ryanaire reiskia kad pacius pirmus ileis kai bus boarding (kai jau sodins i lektuva) matai ryanair vietu konkreciu nesuteikia ir kuo anksciau isesi i lektuva tuo geresnes vietas pasirinksi. cia prasme to priority. as skridau su vaiku nesirinkau priority (na maniskis jau nebe kudikis jam 3m ir 8 men). bet maciau zmones su vaiku bent jau mama su kudikiu praejo. deja nzn kaip ten su tuo daliniu prioriry. siaip as pirkau bilieta turizmo agenturoje man ten viska aiskiai isdeste. paskambink ryanair atstovui savo mieste viska issiaiskinsi
uzsisakant priority reikia papildomai moketi,mes irgi nesisakem. bet check in kompu nepavyko padaryti - streikavo kompas,mums bilietus isduodant priority dave,nes 2 vaikai. atgalios negavome priority ,bet mes patys i ta eile atsistojome

Lab. saunus darbuotojai,mes 1k. skridome su ryanair,bet net malonesnis aptarnavimas nei pas lufthansa.

QUOTE(aura3 @ 2008 03 19, 12:49)
uzsisakant priority reikia papildomai moketi,mes irgi nesisakem. bet check in kompu nepavyko padaryti - streikavo kompas,mums bilietus isduodant priority dave,nes 2 vaikai. atgalios negavome priority ,bet mes patys i ta eile atsistojome
...kadangi daugiavaike
savaime aisku buvo
Lab. saunus darbuotojai,mes 1k. skridome su ryanair,bet net malonesnis aptarnavimas nei pas lufthansa.

man irgi nebloga ispudi paliko ryanair personalas. mes nepirkom priority taupumo sumetimais, galima sakyt is paskutiniu pirkau bilietus bet normaliai buvo man ir bendroje eileje
sveikutes visos
o kokias jus vietas renkates?kurios skaitosi geresnes?

QUOTE(sandralija @ 2008 03 20, 13:59)
na nzn kurios geriausios,tiesiog kai einam su vaikuciu ,tai sedam paciam prieky,nors gal geriau butu eiti i gala,nes ten tualetas su vystymo lenta yra(manoji kiek skridus,tiek apsidirba

klausimelis: i kudikio bagaza kas nors ieina? vezimas? ar viskas jam mokama?

QUOTE(aqva17 @ 2008 03 20, 16:42)
siaip jei atsiverstum kelis puslapius atgal buvo parasyta, ir diskutuota, kas iena i kudikio bagaza, kas nea, kas nemokama. Raso vienaip, o realiai yra kitaip...