QUOTE(zvaigzde17 @ 2008 05 15, 10:10)
manau, jei apdraudi pries kelione daiktus, tai jei jie ka ir sulauzo- zymiai lengviau padengia nuostoli

Be to, kai praeita karta skridome su Ryanair ir kai visi mateme, kai darbuotojai mete lagaminus, buvo labai juokinga ziureti, bet nejuoking kai atsiemem sulauzytus

Girdejau lietuviai snekejo, jog tiems darbininkams yra mazai mokama ir kad niekas ju nebaudzia kai jie lagaminus meto!!!! Keista, taip neturetu buti.... sakoma, kas pigu- tas nekokybiska
Skrisiu su savo suneliu uz 3savaiciu i Lietuva, sikart su Flylal, bet uz daiktu draudima vel nemokejau, tikiuosi lagamio man sikart nesulauzys
Beje mielosios, gal jus zinote kiek kilogramu lagaminas gali sverti, skrendant sia linija? Beje, mano sunui virs 2metu, tad mokejau uz ji pilna bilieto kaina, man taip pat idomu ar jis gali tureti taip pat rankini bagaza?
Gero dieneles visoms
Mano drauge su Flylal skrido, sulauze jau lagamina, tai reikia dar oro uoste kazka uzpildyti, bet kai ji atskrido nieko nebuvo, dave kazkur forma ir liepe siusti, ji paskui fotografavo ta sulauzyta lagamina, siunte nuotrauka e-mail'u, dar kelis kartus ten rasesi, jau pamirsau visas smulkmenas, bet sumokejo jai. Bet yra terminas gana trumpas, ar ne 2-3 dienos, nezinau tiksliai...
Su lal budavo 20 kg, pasiziurek, prie bilieto turi buti informacija...
O kai pilna kaina moki, tikrai priklauso rankinis bagazas, nesvarbu koks keleivio ugis