Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Limcamca @ 2008 05 17, 07:15)
Na, praskridom ir mes ryannairu  biggrin.gif turiu pasakyti, pigumas to diskomforto neatperka  unsure.gif

as paskutini karta i LT skridau beveik pries 2 metus.suRyanair,beje.ir ka-man tai nebuvo kazkokio didelio diskomforto g.gif pries tai esu skridusi su ceku avialinijomis ir ,tiesa sakant,nepastebejau didelio skirtumo,nors bilietu kainos gerokai skyresi.
Atsakyti
paskutini karta i LT teko skristi su air baltic, tai kas labai patiko,jog nera eiliu prie registracijos, ne taip,kaip ryanair . nors siaip ryanair tokiai kelionei ,kaip i LT visai gerai, nes skrydis trumpas. bet siaip patogumo delei,tikrai patogiau su kitom kompanijom blush2.gif
Atsakyti
man asmeniskai 2-3 valandu skrydziui didelio komforto nereikia, svarbu kad pigus bilietai biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Emanuella @ 2008 05 15, 19:52)
man irgi idomu,kaip su tuo vezimu.ar jis priskaitomas prie tu 15kg bagazo,ar jau atskirai uz ji reikia moketi? g.gif

man atrodo, vezimas neiskaiciuojamas i tuos 15kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2008 05 17, 10:01)
man asmeniskai 2-3 valandu skrydziui didelio komforto nereikia, svarbu kad pigus bilietai  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
man atrodo, vezimas neiskaiciuojamas i tuos 15kg  4u.gif

tai uz ji atskirai reikes moketi? unsure.gif ai.tada geriausia issiusti tases su vezimu ir karsytu i lt ir tada bus rami galva.nes taip tai dar belenkiek pinigu tex primoketi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuella @ 2008 05 17, 12:13)
tai uz ji atskirai reikes moketi? unsure.gif ai.tada geriausia issiusti tases su vezimu ir karsytu i lt ir tada bus rami galva.nes taip tai dar belenkiek pinigu tex primoketi irnesakyk.gif

Uz vezima nereik moket,ji priduodi nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Emanuella @ 2008 05 17, 11:13)

Vezimukas nemokamai 4u.gif Ji gali priduoti kartu su bagazu arba sulankstyta palikti prie lektuvo lipant i ji 4u.gif Cia jau kaip tau patogiau 4u.gif As visada palieku prie lektuvo,man patogiau,nes nereikia vaiko nestis ant ranku per visa orouosta iki vartu 4u.gif
Atsakyti
sveikos. uzsisakydama bilietus as sumokejau ir uz bagaza. tik dabar nebeatsimenu ar anksciau tai darydavau. ax.gif doh.gif ar tai reiskia kad as sumokejau uz tuos leistinus 15 kg, ar galiu dar viena tase su savimi pasiimti neiskaitant tos leistinos 15 kilogramu. smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cerkad @ 2008 05 17, 16:33)
sveikos. uzsisakydama bilietus as sumokejau ir uz bagaza. tik dabar nebeatsimenu ar anksciau tai darydavau. ax.gif  doh.gif ar tai reiskia kad as sumokejau uz tuos leistinus 15 kg, ar galiu dar viena tase su savimi pasiimti neiskaitant tos leistinos 15 kilogramu. smile.gif  g.gif

ne, tu uzsimokejai uz ta pagrindini bagaza- 15 kg. nori papildomo- mokek dar. ryanairas apmokestino check in bagaza
Atsakyti
aciu 4u.gif dabar zinosiu
Atsakyti
skridau ir sakiau daugiau gyvenime neskrisiu. paskui dar kelissyk teko kai buvo pigus bilietai. na kai labai labai pigus bilietai tai dar galima kenteti bet jeigu kaina panasi tai jau geriau su kitom oro linijom o ypac su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 05 17, 20:54)
skridau ir sakiau daugiau gyvenime neskrisiu. paskui dar kelissyk teko kai buvo pigus bilietai. na kai labai labai pigus bilietai tai dar galima kenteti bet jeigu kaina panasi tai jau geriau su kitom oro linijom o ypac su vaiku.

drinks_cheers.gif Tikra tiesa,o ypac kai priduodi rankini bagaza,mane kaip kokia teroriste ispurto,vaiko maista isragaut liepia,batus nusiaut,vezima sulankstyt nu zodziu kosmaras... doh.gif Ir nespeji ten suktis,dar jie ragina greiciau tipo doh.gif
Atsakyti
Kai viena skridau tai man viskas gerai svarbu pigus bilietai, o su mazyliu skrisim pirma karta menesio gale, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti