Skridau tris kart su ryanair,visus kartus su mazyliu ir daugiau niekada neskrisiu
du kartus su problemom.. viena septyniu zmoniu neileido i lektuva,nors prieme bagaza,patikrino pasus turejom naujus bil pirkti kitai dienai..o dabar kai gryzinejau is lt ir vel kosmaras..visa diena atideliojo skrydi,tempe guma..pirma velavo lektuvas valanda,paskui del techniniu kliuciu atidejo pusei val skrydi,paskui porai val,paskui dar trim,vel suregistravo is naujo vakare,palaukem dar tris valandas,sake neaisku ar skrisim ta diena,nes nera meistru,o ant galo per 15min tipo patvarke lektuva ir pakilom tik velai vakare..prisikankinom su maziuku..
oho
linksma turejo but
skridau su vaikais ir su Airbalticu ir su Ryanairu, tai man asmeniskai su ryanairu labiau patiko. Su vaikais visada praleidzia be eiles, nors valgyti ir nedave, bet yra galimybe nusipirkti ten visko, be to lektuvas normalus, o su airbalticu valgyti dave, bet ne tame esme man buvo, man labiausiai lektuvas nepatiko. As abu kartus skridau be vyro, tai airbaltico maziukas "Fokeris" lektuvas, visas dreba... Nezinau, bet man dar neteko nusivilti ryanairu
o ir bagazas viskas normaliai, jei kartu su bilietu uzsisakai ir bagaza, nekainuoja jis ten baisiuliniu pinigu...
Mes su Rayn skridom i Italija. Visai patiko, jokiu nusiskundimu neturiu. Seimos su vaikais turi pirmenybe sesti i lektuva, tad nereikia per minia grustis ir su vaiku ieskoti sau vietos. Virssvorio niekada pas mus nebuna.
O siaip. Mielai skraidyciau su Lufthansa, bet tuomet i Lietuva skrisciau reciau. Tad tenka rinktis pigias aviakompanijas (pvz air baltic, kurios as pradejau laabai nemegti
) ir dazniau tevelius aplankyti, nei brangias ir artimuosius lankyti karta metuose. Bet mano pati mylimiausia Europoje - Lufthansa 
Papildyta:
Va butent ir as apie ta pati. Skrendi su tuo airbaltic ir nezinai ar nusileisi
. Kiekviena karta meldziuosi, kad kas nenutiktu
. Siaip mes skraide ir skraidom su daugybe pigiu aviakompaniju, bet man airbaltic vieninteliai su kuriais nemalonu skristi.
O siaip. Mielai skraidyciau su Lufthansa, bet tuomet i Lietuva skrisciau reciau. Tad tenka rinktis pigias aviakompanijas (pvz air baltic, kurios as pradejau laabai nemegti
Papildyta:
QUOTE(sirduze @ 2006 07 23, 13:37)
skridau su vaikais ir su Airbalticu ir su Ryanairu, tai man asmeniskai su ryanairu labiau patiko. Su vaikais visada praleidzia be eiles, nors valgyti ir nedave, bet yra galimybe nusipirkti ten visko, be to lektuvas normalus, o su airbalticu valgyti dave, bet ne tame esme man buvo, man labiausiai lektuvas nepatiko. As abu kartus skridau be vyro, tai airbaltico maziukas "Fokeris" lektuvas, visas dreba... Nezinau, bet man dar neteko nusivilti ryanairu
o ir bagazas viskas normaliai, jei kartu su bilietu uzsisakai ir bagaza, nekainuoja jis ten baisiuliniu pinigu...
Va butent ir as apie ta pati. Skrendi su tuo airbaltic ir nezinai ar nusileisi
QUOTE(Andrea @ 2006 09 14, 02:28)
O siaip. Mielai skraidyciau su Lufthansa, bet tuomet i Lietuva skrisciau reciau. ........ Bet mano pati mylimiausia Europoje - Lufthansa 
Pritariu
QUOTE(BooMe @ 2006 06 22, 18:04)
na as ir tokios nuomones, tik viloja ta pigesne kaina ir kad nusileis kaune
nereiktu is vilniaus i kauna trenktis
na bet kaip tu rasei visokios nesamones del bagazo ir t.t
o mes dar ir su mazu vaiku..
O as patarciau pameginti- zinai kiekvieno nuomone ir patirtis gali buti skirtinga. As skridau su ryanair i edinburga, tai kas liecia visa servisa tai
Mano drauge skrido pas mane i svecius sia vasara tai irgi nesiskune. Tai tokie is mano puses atsiliepimai
Tiesa pritariu vienai pasisakiusiai del air baltic- labai prastas organizuotumas o ir aptarnavimas ispudzio nepaliko
Na, ką, mes neseniai grįžom po kelionės Glasgow-Gdansk'as-Glasgow su WizzAir.. Jie naudojas tais pačiais oro uostais kaip ir Ryanair, ir salygos, sakyčiau, labai panašios, tai truputi pasipiktinsiu
Skrydis praėjo gan normaliai, nesiskundžiu, bet Gdansko oro uoste tai apgavo smagiai. Ateinam prie check-in'o, priduodam bagažą, pasižymim, o tada mum sako: "Į rankinį jokio maisto, jokių skysčių, ir kad tilptų į tą dėžę (maždaug 40 į ilgį ir 15 cm į plotį)!". OK, pasipiktinu, bet klusniai sukemšu viską kas netinką į čimodaną. Galvoju, nu jau vaikui gert tai tikrai galima.. Pasitikslinu. "Ne, negalima.".. Sultys išbėga į tūliko kriauklę.. Įeinam į laukiamąją, o ten: geria sau žmonės, užkandžiaujaa, ir nieko nekaso
Smagu.. O aš vaikui už 20 lt arbatos pirkt turėjau..
Žinau, kad pikta, bet taip yra visur - jokių skysčių nepraleidžia apsauga. Po to gali vartoti belaukdamas lėktuvo tai, ką nusiperki laukiamajame, o po to vėl nesuvartotus skysčius į tūliką prieš lipant į lėktuvą.