Mes su Rayn skridom i Italija. Visai patiko, jokiu nusiskundimu neturiu. Seimos su vaikais turi pirmenybe sesti i lektuva, tad nereikia per minia grustis ir su vaiku ieskoti sau vietos. Virssvorio niekada pas mus nebuna.
O siaip. Mielai skraidyciau su Lufthansa, bet tuomet i Lietuva skrisciau reciau. Tad tenka rinktis pigias aviakompanijas (pvz air baltic, kurios as pradejau laabai nemegti

) ir dazniau tevelius aplankyti, nei brangias ir artimuosius lankyti karta metuose. Bet mano pati mylimiausia Europoje - Lufthansa
Papildyta:
QUOTE(sirduze @ 2006 07 23, 13:37)
skridau su vaikais ir su Airbalticu ir su Ryanairu, tai man asmeniskai su ryanairu labiau patiko. Su vaikais visada praleidzia be eiles, nors valgyti ir nedave, bet yra galimybe nusipirkti ten visko, be to lektuvas normalus, o su airbalticu valgyti dave, bet ne tame esme man buvo, man labiausiai lektuvas nepatiko. As abu kartus skridau be vyro, tai airbaltico maziukas "Fokeris" lektuvas, visas dreba... Nezinau, bet man dar neteko nusivilti ryanairu

o ir bagazas viskas normaliai, jei kartu su bilietu uzsisakai ir bagaza, nekainuoja jis ten baisiuliniu pinigu...
Va butent ir as apie ta pati. Skrendi su tuo airbaltic ir nezinai ar nusileisi

. Kiekviena karta meldziuosi, kad kas nenutiktu

. Siaip mes skraide ir skraidom su daugybe pigiu aviakompaniju, bet man airbaltic vieninteliai su kuriais nemalonu skristi.