Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Skridau tris kart su ryanair,visus kartus su mazyliu ir daugiau niekada neskrisiu schmoll.gif schmoll.gif du kartus su problemom.. viena septyniu zmoniu neileido i lektuva,nors prieme bagaza,patikrino pasus turejom naujus bil pirkti kitai dienai..o dabar kai gryzinejau is lt ir vel kosmaras..visa diena atideliojo skrydi,tempe guma..pirma velavo lektuvas valanda,paskui del techniniu kliuciu atidejo pusei val skrydi,paskui porai val,paskui dar trim,vel suregistravo is naujo vakare,palaukem dar tris valandas,sake neaisku ar skrisim ta diena,nes nera meistru,o ant galo per 15min tipo patvarke lektuva ir pakilom tik velai vakare..prisikankinom su maziuku.. doh.gif
Atsakyti
oho blink.gif linksma turejo but unsure.gif
Atsakyti
Toks dalykas kaip nenumatytas gedimas visoms avialinijoms gali nutikti, as nematau to kaip priezasties nebeskristi.
Atsakyti
skridau su vaikais ir su Airbalticu ir su Ryanairu, tai man asmeniskai su ryanairu labiau patiko. Su vaikais visada praleidzia be eiles, nors valgyti ir nedave, bet yra galimybe nusipirkti ten visko, be to lektuvas normalus, o su airbalticu valgyti dave, bet ne tame esme man buvo, man labiausiai lektuvas nepatiko. As abu kartus skridau be vyro, tai airbaltico maziukas "Fokeris" lektuvas, visas dreba... Nezinau, bet man dar neteko nusivilti ryanairu schmoll.gif o ir bagazas viskas normaliai, jei kartu su bilietu uzsisakai ir bagaza, nekainuoja jis ten baisiuliniu pinigu...
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,skridom ir mes su Ryanair,ir Airbaltic po keleta kartu ir su savo vaikiuku.su Ryanair tik tiek gerai,kad su vaikais ileidzia pirmus. thumbup.gif .ir aisku bilietai pigiau,taciau paskutini kart iskrendant is Stanstedo turejom problemu del bagazo.,prisikniso ir tiek.Valgyti lektuve neduoda,o is ju meniu neitin ka ir nusipirksi .o ir vietos bilietukuos nenurodytos,sedi bet kur ,kur yra dar neuzimtos vietos..taciau,as skrisciau dar karta su Ryanair. biggrin.gif
Atsakyti
Beabejo skrendant pasitaikys nemazai nepatogumu,bet juk viskas taip greita,pigu,ir dauk geriau,nei tokius tarkim didelius atstumus keliaut su masina,kai mazas dar kudikis...! lotuliukas.gif
Atsakyti
As skridau ne karta jokiu problemu nebuvo. Tiesa be vaiko skridau. Siaip jau buciau uz. Tikrai geriau uz Lietuvos Avialinijas, netgi kai patapo FlyLaL smile.gif
Atsakyti
Mes su Rayn skridom i Italija. Visai patiko, jokiu nusiskundimu neturiu. Seimos su vaikais turi pirmenybe sesti i lektuva, tad nereikia per minia grustis ir su vaiku ieskoti sau vietos. Virssvorio niekada pas mus nebuna.
O siaip. Mielai skraidyciau su Lufthansa, bet tuomet i Lietuva skrisciau reciau. Tad tenka rinktis pigias aviakompanijas (pvz air baltic, kurios as pradejau laabai nemegti tongue.gif) ir dazniau tevelius aplankyti, nei brangias ir artimuosius lankyti karta metuose. Bet mano pati mylimiausia Europoje - Lufthansa wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sirduze @ 2006 07 23, 13:37)
skridau su vaikais ir su Airbalticu ir su Ryanairu, tai man asmeniskai su ryanairu labiau patiko. Su vaikais visada praleidzia be eiles, nors valgyti ir nedave, bet yra galimybe nusipirkti ten visko, be to lektuvas normalus, o su airbalticu valgyti dave, bet ne tame esme man buvo, man labiausiai lektuvas nepatiko. As abu kartus skridau be vyro, tai airbaltico maziukas "Fokeris" lektuvas, visas dreba... Nezinau, bet man dar neteko nusivilti ryanairu  schmoll.gif  o ir bagazas viskas normaliai, jei kartu su bilietu uzsisakai ir bagaza, nekainuoja jis ten baisiuliniu pinigu...

Va butent ir as apie ta pati. Skrendi su tuo airbaltic ir nezinai ar nusileisi blink.gif. Kiekviena karta meldziuosi, kad kas nenutiktu biggrin.gif. Siaip mes skraide ir skraidom su daugybe pigiu aviakompaniju, bet man airbaltic vieninteliai su kuriais nemalonu skristi.
Atsakyti
QUOTE(Andrea @ 2006 09 14, 02:28)
O siaip. Mielai skraidyciau su Lufthansa, bet tuomet i Lietuva skrisciau reciau. ........ Bet mano pati mylimiausia Europoje - Lufthansa wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Is visu amerikonisku ir europiniu avialiniju tai Lufthansa man irgi pati geriausia thumbup.gif Yra ir kitu neblogu.. Bet jei tureciau galimybe visada rinktis kokias noriu avialinijas, o ne kokios pigesnes tongue.gif , tai tik su lufthansa skrisciau europoj.. ypac griztant namo i Lietuva lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 14 rugsėjo 2006 - 17:25
QUOTE(BooMe @ 2006 06 22, 18:04)
na as ir tokios nuomones, tik viloja ta pigesne kaina ir kad nusileis kaune  unsure.gif  nereiktu is vilniaus i kauna trenktis  g.gif na bet kaip tu rasei visokios nesamones del bagazo ir t.t  g.gif o mes dar ir su mazu vaiku..

O as patarciau pameginti- zinai kiekvieno nuomone ir patirtis gali buti skirtinga. As skridau su ryanair i edinburga, tai kas liecia visa servisa tai thumbup.gif . Vienas trukumas tik tas, kad vienam keleiviui leistinas bagazas tik 15kg+ 10 su savim i lektuva. Vaikas (infant) extra kg negauna. Del virsvorio jie gana griezti- 8Eurai uz kiekviena kg.Taciau jie paima vezimeli sulankstoma ar masinos kedute nemokamai.
Mano drauge skrido pas mane i svecius sia vasara tai irgi nesiskune. Tai tokie is mano puses atsiliepimai 4u.gif
Tiesa pritariu vienai pasisakiusiai del air baltic- labai prastas organizuotumas o ir aptarnavimas ispudzio nepaliko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 15 rugsėjo 2006 - 19:39
Na, ką, mes neseniai grįžom po kelionės Glasgow-Gdansk'as-Glasgow su WizzAir.. Jie naudojas tais pačiais oro uostais kaip ir Ryanair, ir salygos, sakyčiau, labai panašios, tai truputi pasipiktinsiu biggrin.gif Skrydis praėjo gan normaliai, nesiskundžiu, bet Gdansko oro uoste tai apgavo smagiai. Ateinam prie check-in'o, priduodam bagažą, pasižymim, o tada mum sako: "Į rankinį jokio maisto, jokių skysčių, ir kad tilptų į tą dėžę (maždaug 40 į ilgį ir 15 cm į plotį)!". OK, pasipiktinu, bet klusniai sukemšu viską kas netinką į čimodaną. Galvoju, nu jau vaikui gert tai tikrai galima.. Pasitikslinu. "Ne, negalima.".. Sultys išbėga į tūliko kriauklę.. Įeinam į laukiamąją, o ten: geria sau žmonės, užkandžiaujaa, ir nieko nekaso schmoll.gif Smagu.. O aš vaikui už 20 lt arbatos pirkt turėjau..
Atsakyti
Žinau, kad pikta, bet taip yra visur - jokių skysčių nepraleidžia apsauga. Po to gali vartoti belaukdamas lėktuvo tai, ką nusiperki laukiamajame, o po to vėl nesuvartotus skysčius į tūliką prieš lipant į lėktuvą. smile.gif
Atsakyti