Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš tvarką suprantu, aš tik nesupratau, kodėl mums buvo uždraustą ką nors net į laukiamąją neštis, ir išvis prie ko čia maistas (beje, o rankinio niekas net netikrino):/? Negi babajai jau ir sumuštinius su imontuotom bombom gamint pradėjo? Savaitę prieš skridau iš Glasgow, ten ramiai praėjo (į lėktuvą) ir bananai ir sausainiai ir vaiko pienas (tik sau skysčių negalima imt), o lenkai, pasirodo, teroristų bijo labiau už britus g.gif Ypač mamų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 28 rugsėjo 2006 - 21:48
Ai, geriau net nesigilint - apskritai viskas absurdiška. smile.gif O mamos oi kokių bombikių gali prasinešt... Pampersuose... lotuliukas.gif
Atsakyti
na va mes ir jau po keliones 4u.gif skridom kaip ir visada su air baltik smile.gif bet jauciu reik pabandy ir ryanaira. tik va nzn kaip su lagaminu svoriu butu g.gif nes mes pastovei virsijam norma, si syki venas svere 28kg kitas apie 23kg plius rankinis bagazas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BooMe @ 2006 09 28, 23:50)
na va mes ir jau po keliones  4u.gif  skridom kaip ir visada su air baltik  smile.gif  bet jauciu reik pabandy ir ryanaira.  tik va nzn kaip su lagaminu svoriu butu  g.gif  nes mes pastovei virsijam norma, si syki venas svere 28kg kitas apie 23kg plius rankinis bagazas  blush2.gif

Su Ryanair skrendu gana dažnai, bagažą šį sykį viršijau 3 kg (galima 20, nešiausi, 23), o rankinį 1,5kg. Ir nieko, nieks neliepė primokėt, nors jau buvau nusiteikusi bigsmile.gif
Atsakyti
labuka noriu paklaust skrendanciu su ryanair (beja skridau ir tiko ir patiko ir dar skrisiu biggrin.gif ), kiek galima veztis cigareciu bloku, kiek zinau i airija galima isivezt tik 1 bloka, bet kai skambinau i kasas pasake kad praleidzia su dviem, tipo leidzia, kai skambinau i muitine, atsake kad kiek nori, nes eu esi ir tas pats kiek gali kad ir i vilniu, tipo jokiu problemu kad ir 100 tik turek cekius ir kad butu su lt banderolem
gal kam teko susidurt?
Atsakyti
QUOTE(milju @ 2006 10 05, 11:39)
labuka noriu paklaust skrendanciu su ryanair (beja skridau ir tiko ir patiko ir dar skrisiu biggrin.gif ), kiek galima veztis cigareciu bloku, kiek zinau i airija galima isivezt tik 1 bloka, bet kai skambinau i kasas pasake kad praleidzia su dviem, tipo leidzia, kai skambinau i muitine, atsake kad kiek nori, nes eu esi ir tas pats kiek gali kad ir i vilniu, tipo jokiu problemu kad ir 100 tik turek cekius ir kad butu su lt banderolem
gal kam teko susidurt?

Istatimiskai i airija ir i uk galima vestis tik viena bloka, 200 cigareciu mirksiukas.gif pries savite drauga pariso muitinei su 10 bolku tai visus atime, ce uk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milju @ 2006 10 05, 13:39)
gal kam teko susidurt?

mes pries dvi savaites grizom is LT tai per abudu vezem 15bloku ax.gif bet ne su ryanairu smile.gif o drauge skrido su ryanairu tai vezesi 10bloku cigaru ir nieks nieko, tik kai jau dubline oro uoste lauke autobuso, oro uosto apsauginis prisikabino ir klause kiek veza tai ji pamelavo, pasake maziau nei turejo, aciu dievui kad nepatikrino...

o seip su visom avia linijom galima veztis tik viena bloka smile.gif

aj dar prisiminiau ta pati drauge pasakojo kad vienas lietuvis i lektuvo salona nesesi 5KENT cigaru blogus, permatomam maisiuke biggrin.gif ir nieks nieko g.gif

nu dar: mano mama kaip pas mus skrido irgi vezesi 10bloku, tai lietuvoj prigavo bet parode cekius kad maximoj pirkti ir nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BooMe: 06 spalio 2006 - 16:20
planuoju nesigadint nervu, veztis du blokus ir dar kiek galesiu nusipirkt orouoste (nes jau bus priduotas bagazas ir duty free juk parduoda cigaretes) tada jau nieks nebeprikibs.

dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Mano brolis pries pora savaiciu skrido su Ryaneir,vezesi desim bloku cigareciu ir muitinej kai patikrino turejo susimoket 40 euru uz tai kad galetu veztis,muitininkas pats pasake kaina
Atsakyti
Visada skraidom su ryanairu ir jokiu problemu,ar nepatogumu,draugas vezasi ir po 5 ir daugiau bloku cigareciu,tai niekas nesikabina,nez.gal cia laimes dalykas,bet man asmeniskai ryanairas thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Man labiau patiko BA ale kad jie nutrauke skrydzius i Lt verysad.gif Liko tik Ryanair. smile.gif As siridau kelis syk, nebuvo jokiu problemu tphu tphu tphu. unsure.gif O dabar mums patogiau , jie skrenda is Liverpool i Kauna, ir mum tai labai labai patogu. Daug arciau negu is Londono blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 09 lapkričio 2006 - 00:23
Nepatinka man Ryan,bet del to pigumo ka tik nepadarysi.Pirma,baisus aptarnavimas Kauno orouoste,visada rekia kaip ant gyvuliu.Antra,kad nera vietu pazymeta ant bilieto,visi bega tekinom,kad tik vietas uzsiimti.Ir ziurint ant kokios pamainos uztaikai,siaip visi skrydziai prejjo neblogai,isskyrus viena,kai skridom is LT i Dublina,pries pradedant nusileisti atsibudo musu mazius,nors jam labai patinka skraidyti,bet ta syk atsibudes buvo piktokas.Jis sedejo man ant keliu,o stiuardese liepe pasodinti i kede,bet Ugnius nesisedo ir pradejo verkt.Tada vyras paprase dirzo vaikams,o stiuardese pasake kad dirzas tik iki 2 metu,nors maziui buvo tuo metu 2m.ir keli men.Cypanti,rekianti vaika siaip ne taip pasodinom i ta kede,o stiuardese visa ta laika stovejo ir ziurejo.Buciau zinojusi,kad tiek nervintis reiks,buciau sumelavusi,kad 2 metukai,nors ir jis atrodo mazesnis.Per ta sumaisti atsibudo ir kiti vaikai,pradejo verkt,keleiviai ziuri nepatenkinti,kad tas vaikas verkia.Tikrai nemalonu buvo.
O del cigareciu,tai mes vezames po 5 blokus kiekvienas,isvis 10.Niekas nesikabinejo dar,is LT gali isvezt kiek telpa i cemodana,tik kaip cia jau kazkas minejo reikia cekiuka tureti,kad parduotuvej pirktos,o ne kontrabandines.Esu girdejusi,kad Lt muitininkai kabinejasi del cigareciu,tipo,kad negalima tiek,kad pranes Airijos muitinej,vienu zodziu gasdina,o tai reiskia kad kazko nori(lituku,euruku).
Atsakyti