Nepatinka man Ryan,bet del to pigumo ka tik nepadarysi.Pirma,baisus aptarnavimas Kauno orouoste,visada rekia kaip ant gyvuliu.Antra,kad nera vietu pazymeta ant bilieto,visi bega tekinom,kad tik vietas uzsiimti.Ir ziurint ant kokios pamainos uztaikai,siaip visi skrydziai prejjo neblogai,isskyrus viena,kai skridom is LT i Dublina,pries pradedant nusileisti atsibudo musu mazius,nors jam labai patinka skraidyti,bet ta syk atsibudes buvo piktokas.Jis sedejo man ant keliu,o stiuardese liepe pasodinti i kede,bet Ugnius nesisedo ir pradejo verkt.Tada vyras paprase dirzo vaikams,o stiuardese pasake kad dirzas tik iki 2 metu,nors maziui buvo tuo metu 2m.ir keli men.Cypanti,rekianti vaika siaip ne taip pasodinom i ta kede,o stiuardese visa ta laika stovejo ir ziurejo.Buciau zinojusi,kad tiek nervintis reiks,buciau sumelavusi,kad 2 metukai,nors ir jis atrodo mazesnis.Per ta sumaisti atsibudo ir kiti vaikai,pradejo verkt,keleiviai ziuri nepatenkinti,kad tas vaikas verkia.Tikrai nemalonu buvo.
O del cigareciu,tai mes vezames po 5 blokus kiekvienas,isvis 10.Niekas nesikabinejo dar,is LT gali isvezt kiek telpa i cemodana,tik kaip cia jau kazkas minejo reikia cekiuka tureti,kad parduotuvej pirktos,o ne kontrabandines.Esu girdejusi,kad Lt muitininkai kabinejasi del cigareciu,tipo,kad negalima tiek,kad pranes Airijos muitinej,vienu zodziu gasdina,o tai reiskia kad kazko nori(lituku,euruku).