Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair - už ar prieš

Apklausa: už ar prieš (248 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Nu labai skirtingai ten tuose aerouostuose.Man Frankfurte ,tirai, ir paskutiny lasa vaikui isgerti liepe is buteliuko ir ismesti.O vat Kaune turejom nedidely,bet kokiu 200ml,sulciu buteliuka,as jau norejau mesti ,o jie ne ne,cia juk vaikui,sako,pasilikit...Mama atskrenda kaledom,nori torta atvesti,aisku rankiniu bagazu,sakau nu kazin kaip bus,gal nerizikuok,ji paskambino tiesiai y aerouosta Kaune pasiklause,ir tipo ,teveza kiek nori,tortu.Nu bet bus aiskiau kai atvaziuos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyca @ 2006 12 18, 17:20)

Nėr už ką wink.gif

lejytes mama --> mums taip pat rudenį buvo. Glasgow leido vaikui buteliuką paimt, o Gdanske lenkai ne schmoll.gif
Atsakyti
na va atskrido vakar brolis, tai jam ryanairas nelabai patiko schmoll.gif visu pirma oro uoste kaip turguj,antra jo lektuvas jau buvo isskrides diena blink.gif nors turejo isskristi apie 7val vakare, pasak bilietu tikrintojos jam labai pasiseke kad patalpino ji i kita reisa ir jam nereikejo pirkti naujo bilieto blink.gif apie mamralyne ir kaimiecius irgi nekokios nuomones liko lotuliukas.gif na bet sake kas su vaikais skrenda tai visai liuks, nes juo pirmus ileidzia ir nereikia laukti begalinej eilej smile.gif

seip mano brolis toks inteligentas bisky, tai manau jo atsiliepimai dar nera tokie ir blogi biggrin.gif

aj o pasu sake tai nelabai tikrino, tik perverte ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(milju @ 2006 10 05, 11:39)
labuka noriu paklaust skrendanciu su ryanair (beja skridau ir tiko ir patiko ir dar skrisiu biggrin.gif ), kiek galima veztis cigareciu bloku, kiek zinau i airija galima isivezt tik 1 bloka, bet kai skambinau i kasas pasake kad praleidzia su dviem, tipo leidzia, kai skambinau i muitine, atsake kad kiek nori, nes eu esi ir tas pats kiek gali kad ir i vilniu, tipo jokiu problemu kad ir 100 tik turek cekius ir kad butu su lt banderolem
gal kam teko susidurt?

mano uosviene atskrido ir mums atveze 20 bloku,kai gryzo mama ir tiek pat parsiveze,gryzo kaimyne su 30 bloku,bet turi but lietuviskos,
Atsakyti
Merginos-kas esate skridusios su Ryanair-norejau paklausti-ar reikia pries kokias 3dienas dar patvirtinti skrydi,ar uztenka kad jau nupirktas biletas ir atsiustas-konfirmationo numeris i emeila ir daugiau tvirtinti ten nieko nereikia?
Ir ar uz vezimeli skaiciuoja koki mokesti ar jisai keliauja su vaiku veltui? ir vezimeli galima priduoti is karto su bagazu?
Aciukas uz greitus atsakymus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze34 @ 2007 01 04, 11:36)
Merginos-kas esate skridusios su Ryanair-norejau paklausti-ar reikia pries kokias 3dienas dar patvirtinti skrydi,ar uztenka kad jau nupirktas biletas ir atsiustas-konfirmationo numeris i emeila ir daugiau tvirtinti ten nieko nereikia?
  Ir ar uz vezimeli skaiciuoja koki mokesti ar jisai keliauja su vaiku veltui? ir vezimeli galima priduoti is karto su bagazu?

Boruze 34, o gal tu gali jiems pasiskambinti ir tiesiai pasiklausti del vezimuko ? Na kad nebutu nesusipratimo 4u.gif
mano sesute naudojosi siomis avialinijomis, zinoma, del pigaus skrydzio, tik sake jie labai stipriai ziuri del virsvorio, jei nesumeluosiu, uz viena paunda virsvorio ima 16 svaru , kas yra nemazai...o skrendant is LT sake susidare tokia komiska situacija, kad isvien sveriant lagaminus pareigunai visiem dave virsvori, tai zmogeliai pasipiktino, nes visi sake buvo pasvere namie, kad jo nebutu...kilo itarimas, kad svarstykles truputuka pas lietuvius pareigunus "nureguliuotos " biggrin.gif

O pats aptarnavimas lektuve skrendant is Londono sake neblogas...
Sekmes skrydyje 4u.gif
Atsakyti
skrydzio patvirtinti manau nereikia. kiek girdejau vezimelius skraidina nemokamai mirksiukas.gif
tik manau vertetu pasiskambinti pasiklausti ar nepasikeite skydzio laikas 4u.gif nes kaip jau rasiau mano brolio lektuvas jau diena buvo isskrides nors turejo isskristi tik vakare doh.gif

beje as visur ieskau kokiu nr kur galeciau pasiklausti apie skryzio laiko pakeitimus, bet nerandu, gal kas kartais zino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(online @ 2006 12 27, 21:29)
mano uosviene atskrido ir mums atveze 20 bloku,kai gryzo mama ir tiek pat parsiveze,gryzo kaimyne su 30 bloku,bet turi but lietuviskos,

kad praskrido,tai dar nereiškia kad galima schmoll.gif
Atsakyti
viena latve vezesi 45blokus cigareciu is latvijos, tai liverpuli visus ateme doh.gif as tai tiek gyvnime nevesciau, jau gi kontrobanda ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze34 @ 2007 01 04, 16:36)

mes netvirtinom nei karto schmoll.gif , o vezimelis tikrai yra nemokamas ir as ji turejau iki pat lektuvo, jei tau jo nereiks gali atiduoti i bagaza bet man buvo lengviau su juo mirksiukas.gif

o kas del cigareciu tai jos turi buti su lietuviskom banderolem ir galima veztis tik du blokus, bent as tokia radau inormacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga-uk: 09 sausio 2007 - 18:12
QUOTE(BooMe @ 2007 01 09, 12:41)
viena latve vezesi 45blokus cigareciu is latvijos, tai liverpuli visus ateme  doh.gif  as tai tiek gyvnime nevesciau, jau gi kontrobanda ar ne ?  g.gif

...ir gobsumas blink.gif
Atsakyti