Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams skirtų apklausų tema

SVEIKI. Labai prasau pedagogu uzpildyt apklausa. Labai svarbu. ACIU!

https://apklausa.lt/...shdzff.fullpage

Atsakyti

Laba diena, esami ir būsime tėveliai.
(LABAI TRŪKSTA APKLAUSTŲJŲ)

Esu lll kurso verslo vadybos ir marketingo studentas. Šiuo metu rašau baigiamąjį bakalauro darbą - vaikų centras „SMAGUMĖLIS“ verslo planą. Šiam darbui atlieku tyrimą, kuriame noriu išsiaiškinti esamų tėvelių poreikius renkantis vaikų centrą/žaidimų kambarį
Anketa yra anoniminė, o jūsų atsakymai bus panaudoti tik mokslo tikslais.
Ačiū už jūsų atsakymus.

 

https://apklausa.lt/...sfkmjv.fullpage

Atsakyti

Sveikos, merginos! Reikia Šiauliečių pagalbos užpildant anketą! Užtruksit vos keletą minučių! Ačiū visoms iš anksto! Gali savo nuomonę išreikšti ir kitos :) https://apklausa.lt/...c7y1kt.fullpage

Atsakyti

Sveikos mamytės. Rašau baigiamąjį darbą tema ,,Tėvų požiūris į ikimokyklinio amžiaus gabius vaikus" ir labai reikalinga jūsų pagalba bei nuomonė. Prašau užpildykite anketą. www.manoapklausa.lt/apklausa/1108617324/

Atsakyti

Sveikos, mielos mamytės. Esu akušerė ir LSMU magistrantūros studijų studentė. Vis dar atlieku magistro baigiamojo darbo tyrimą. Todėl Jūsų labai prašau užpildyti anketą, kurios tikslas išanalizuoti moterų lūkesčius ir pasitenkinimą priežiūra gimdymo metu. Tyrimo duomenys yra anoniminiai ir bus naudojami tik magistrinio darbo atlikimui. Nuoširdžiai dėkoju.  www.manoapklausa.lt/apklausa/1069917698/  

Atsakyti

Sveiki visi, labai prašau jūsų skirtis kelias minutes atsakyti į mano baigiamojo darbo klausimyną. Man svarbi kiekvieno jūsų nuomonė:)



Iš anksto labai didelis AČIŪ!
Atsakyti

Rašau baigiamąjį darbą bioįvairovės išsaugojimo tema 🌿🌿


Vis dar labai trūksta respondentų,

Sveikos, man taip pat labai reikia pagalbos... Turiu vilties, kad čia rasių bendraminčių 💚💚💚

Jei galite, skirkite kelias minutes savo dėmesio ir brangaus laiko žaliam tikslui 🌱

Ačiūūū!🙏

Atsakyti

Sveiki,

Užpildžiau seniau siųstas anketas, tad prašau užpildyti ir manają!

https://apklausa.lt/...5s/answers.html

Atsakyti

Sveiki! Atlieku tyrimą, kuriuo siekiu išsiaiškinti, ar vyrai ir moterys bei jaunesnio ir vyresnio amžiaus atstovai vienodai suvokia internetinių parduotuvių estetiką. Jeigu jums 18-25 arba 40-55 metai, labai prašau skirti šiek tiek laiko ir užpildyti apklausą. Būsiu be galo dėkinga visiems atsakiusiems!  :4u: 
https://apklausa.lt/...rs/new.fullpage

Atsakyti

Sveikos, labai reikia Jūsų pagalbos.

Jei auginante vaikutį, kuris yra mokyklinio amžiaus ir jam nustatytas įvairiapusis raidos sutrikimas, prašau užpildykite šią anketą. Arba pasidalinkite anketos nuoroda su pažįstamais, kurie augina tokius vaikus.

Būsiu labai dėkinga 

https://apklausa.lt/...87h27v.fullpage

Atsakyti

Sveiki! Esu VI kurso medicinos studentė, atlieku mokslinį tyrimą, kurio tikslas – įvertinti kontaktinių lęšių nešiojimo ir priežiūros ypatumus Lietuvoje.

Labai kviečiu visus, nešiojančius kontaktinius lęšius, užpildyti šią apklausą.  :4u:

Pildydami apklausą užtruksite ne daugiau 10 minučių. Ačiū už sugaištą laiką ir pagalbą!
 
Atsakyti

Mielos MAMOS!

 

Šiuo metu rašau magistro darbą apie motinystės atostogų įtaką moterų karjerai Lietuvos privačiame sektoriuje. Jei dirbate privačioje įmonėje ir per pastaruosius penkerius metus buvote motinystės atostogose, kviečiu Jus dalyvauti mano tyrime. Jūsų atsakymai padės įgyti vertingų įžvalgų apie patirtį ir iššūkius, su kuriais susiduria dirbančios mamos Lietuvoje.

 

Norėdamos dalyvauti, tiesiog spustelėkite žemiau pateiktą nuorodą ir užpildykite klausimyną. Turėtumėte užtrukti ne ilgiau kaip 20 minučių. Visiems dalyviams yra užtikrintas anonimiškumas ir konfidencialumas.

 

NUORODA: https://forms.gle/cPAvATtAC6Qvdguu7.

 

Dėkoju už Jūsų pagalbą!

Atsakyti