Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams skirtų apklausų tema

[quote=Ju Karolina,2018 04 30, 13:28]
<p>Sveikos,</p>
<p> </p>
<p>Rašau magistrinį darbą ir stipriai pervertinau savo galimybes surinkti respondentų atsakymus. Šiuo metu ieškau šiose įmonėse dirbančių asmenų, kurie galėtų atsakyti į trumpą apklausą apie socialiai atsakingą verslą. Galbūt galėtumėte pagelbėti?</p>
<p> </p>
<p>Įmonių sąrašas:

Jums reiktu i pacias imones kreiptis, butu tikslingiau ir greiciau smile.gif
Atsakyti

Prašau Jūsų pagalbos  :) 


www.manoapklausa.lt/apklausa/1006935632/

Atsakyti

Sveikos esamos ir būsimos mamytės! :) tikiuosi čia pataikiau :) 

Esu 4k psichologijos studentė, rašau antrą kursinį darbą ir man labai reikalinga pedagogu pagalba ir išsakyta nuomonė. Kursinio tema apie pedagogų saivijautos darbe ir saviveiksmingumo sąsajas. Norint atlikti tyrimą reikia, kad klausimyną užpildytų bent 30 mokytojų. Mielos mamytės, žinau, kad esate tikrai užsiėmusios, bet galbūt, kai turėsite bent truputį laiko galėtumėte atsakyti į anketos klausimus? Būčiau Jums begalo dėkinga! :) Anketa visiškai konfidenciali.

Saulėtos Jums dienos!
Nuoroda į klausimyną: www.manoapklausa.lt/apklausa/1007802746/

Atsakyti
Hey! Man liko metai iki psichologijos bakalauro užbaigimo. Tikiuosi, kad neteks užtrukti ilgiau :) Taigi, norint gauti diplomą, reikia apsiginti bakalaurinį darbą, o tam pirmiau reikia jį parašyti ir atlikti tyrimą. Dar trūksta apie 80 anketų.

Kviečiu visus, kurie dirba komandoje, (gali būti ir labai savarankiškas, autonomiškas darbas, tačiau dalis anketos netiks tiems, kurie dirba patys sau, freelancina) prisijungti prie mano tyrimo apie inovatyvaus elgesio priežastis ir nepasidižiuoti skirti keliolika minučių užpildyti šiai anketai:


AČIŪ LABAI!
Atsakyti
kAIP JUMS PAVYKSTA ĮKELTI APKLAUSĄ?

https://######/f/-sv...wers/new.iframe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 28 rugpjūčio 2018 - 08:15

Sveikos mielosios, padėkite dar vienai studentei baigti mokslus 😂👐 BŪČIAU be galo dėkinga, jeigu nepagailėtumėte laiko ir užpildytumėte anketą. Kaip sakoma, kol patiems neprireikia, nesuprantame, jog kiekvienas atsakymas yra besąlygiškai svarbus 2764.png<3 Iš anksto dėkui ir labai labai laukiu Jūsų nuomonių!

 

https://docs.google....6y47lA/viewform

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Stakionytė: 16 spalio 2018 - 23:15

Merginos, moterys!!!! Dalinuosi draugės tyrimo anketa apie universitetų komunikaciją socialinėse medijose. Prašau pagelbėti ir sudalyvauti  :4u:

http://www.manoapkla...usa/1043978151/

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristteja: 14 lapkričio 2018 - 20:27

Sveikos Mamytės!

 

Neradau tinkamos temos, tai kuriu čia žinau,kad jūsų čia daug ir man labai reikia jūsų pagalbos! Noriu pabaigti universitetą ir reikia jūsų užpildymo, būsiu labai dėkinga. Ačiū  :) https://apklausa.lt/...hp1k5h.fullpage

Atsakyti

Sveikos, mielosios mamytės, 
norėčiau paprašyti Jūsų, kad skirtumėte 5 min. ir užpildytumėte anketą apie drabužius su meno kūrinių printais. Ši anketa yra skirta mano bakalauriniam darbui, todėl būsiu labai dėkinga, jeigu skirsite jai truputį savo laiko. https://apklausa.lt/...4idhoTqj18wAhqw
Ačiū visoms kurios prisidės prie mano tyrimo :)

Atsakyti

Sveiki,

Norėčiau paprašyti užpildyti trumpą apklausą:

Jums tereikės skirti ne daugiau kaip 2 minutes savo laiko ir atsakyti į 14 teiginių apie save.

Apklausos nuoroda: http://www.manoapkla...usa/1048925658/

Iš anksto dėkoju už pagalbą ;)

Atsakyti

Sveikos Mamytės! Kadangi jūsų čia DAUG, labai prašau padėkite man ir užpildykite apklausa apie filmus. AČIŪ jums https://apklausa.lt/...hp1k5h.fullpage

Atsakyti

Mielos moterys,
Mes esame Akušerijos IV kurso studentės ir savo baigiamajam darbui atliekame tyrimą apie moterų, kurioms diagnozuotas nevaisingumas, gyvenimo kokybę. Tyrimas yra anonimiškas, tyrimo duomenys bus skelbiami tik apibendrintai, todėl yra užtikrintas visiškas konfidencialumas.  Būtų labai įdomu sulaukti kuo daugiau Jūsų atsakymų, nes tai leistų mums, kaip sveikatos priežiūros specialistėms, geriau suprasti Jūsų emocijas ir sunkumus kasdieniame gyvenime. 

Anketą prašome užpildyti tų moterų, kurioms nevaisingumas yra diagnozuotas ir kurios jau sulaukia gydymo. 
Dėkojame už jūsų atsakymus, kiekviena užpildyta anketa mums yra labai vertinga. 😉

www.manoapklausa.lt/apklausa/1048978318/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistė Tauterytė: 26 lapkričio 2018 - 22:07